Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine de incil'in uydurma bi kitap olduğunu düşünmüyorum.zamanla dejenere olmuş olabilir.ama uyduruk lafı çok ağır bence.sonuçta tüm kitaplar yoruma açıktır ve insanlar kendilerine göre bunları yorumlamışlardır.Kur'an da dejenere edilebilirdi ama bir çok hafız tarafından ezberlendiği için böyle bi şey olmamış.
kimin neyi yaydığının tartışmasında değilim ben zaten ama bizim de kandillerimiz var,mübarek günlerimiz.şahsen bi hristiyanın kalkıp da bunlara laf etmesini ben kaldıramazdım.o yüzden biz de onların kitaplarına,noeline filan saygılı olmalıyız diye düşünüyorum diyerek bu konuyu kendi adıma kapatıyorum.
dinden ve siyasetten konuşmayı sevmem de pek :asigim:

aman neyse işte anlatamadım zaten ben...yorum değil kafaya göre sallamışlar işte neyse tamam sustummm
:jeyyar:a.s.

neyse canlar ben yatıyorum bronşitim var da ilaç alıyorum sıtr ağrısı da yapıyo daha oturamıycam yavaştan ağrım başladı ...ii gecelerrrropuyorumnanaktan

saçların uzaması için hem bu bakım hmde yediklerime dikkat ediyorum artık birazz dengesiz besleniyorum da mafoldumben sçlarımın uzamasını istiyorumm haftada 2 kere yapsam olur mu sinemaki bemiks badem yağıını ?? a.s

saçların uzaması için hem bu bakım hmde yediklerime dikkat ediyorum artık birazz dengesiz besleniyorum da mafoldumben sçlarımın uzamasını istiyorumm haftada 2 kere yapsam olur mu sinemaki bemiks badem yağıını ?? a.s

valla canım fazla vitaminin de saç derisine zararı olur.
Haftada 1 yap sen

tmm cnm geçen hafta cuma günü yapmıştım cuma gününü iple çekiyorumm kaydirigubbakcemile4
saçı uzatan sinemaki mi arkadaşlar sinemakinin fgaydalarını okudumda saç dökülmesine karşı saçlara sürülmelidir diyor

tmm cnm geçen hafta cuma günü yapmıştım cuma gününü iple çekiyorumm kaydirigubbakcemile4
saçı uzatan sinemaki mi arkadaşlar sinemakinin fgaydalarını okudumda saç dökülmesine karşı saçlara sürülmelidir diyor

sanrım uzmasın en etkili badem yağı hepsi bir araya gelinccede etkisi yoğunlaşıyor tabikide...

sanrım uzmasın en etkili badem yağı hepsi bir araya gelinccede etkisi yoğunlaşıyor tabikide...

teşekkürler cnm ;) bu haftada saçlarımı yıkadıktan sonra fotolarını çekeyim inşallh dilediğimiz gibi saçlarımız uzar hihoyyyt:teytey:iyi geceler arkadaşlar :)

Son düzenleme:
kıslarrr sarımsaklı sampuanımı hazırladım ama kullanmaya korkuyorum :1ninca:
leş gibi kokmayalım malum evliyim

kıslarrr sarımsaklı sampuanımı hazırladım ama kullanmaya korkuyorum :1ninca:
leş gibi kokmayalım malum evliyim

madem hazırladın kullanmayıda göze aldın demektir sür kafaya sarımsaklıyı şimdikaydirigubbakcemile3

ben hala 6,5 cm lik uzamayla kaldım
galiba bende de durdu uzama
7. uygulamamı yapıcam cuma günü :bbo:

selam kızlar, ben geçen gün ikinci uygulamamı yapmıştım. bahsettim daha önce ama bir şey sormayı unutmuşum. bunun saç boyasını akıttığını düşünen var mı? sanki bana biraz fazla akıttı gibi geldi.

Back
X