Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yapıcam valla haaa silmiştim ama geri yapasım geldi :)))) insanın canını çektiriyosunuz ama aaaa :))))

gördüm gördümkaydirigubbakcemile3

hem çok hoşsunyerimseniben hem de çoookk yakışmışsınız...opuyorumnanaktan
ve saçlarda değişim oldukça iyi canım, devamı da böyle olsun:Saruboceq:

ay canım benim cok teşekkür ederim darısı hepimizn başına daha yolun başında sayılırım ikii ay sonra dahada güzel olacagına inanıyrmopuyorumnanaktan

yeni resim çekcem canım o zaman sana derim bak diye olur mu??arkadaşlık yollayım duu

fikrimi söyliyim sadece canım sana koyu saç çooook daha fazla yakışır inan bana...sarı saç zaten herkese yakışmıyo ayrıca saçı da mahfediyo saç yapın uygun değilse...önceden nerdeydi saçların canım şuan iyi duruyo uzunluğu...ne kadar uzatcan???opuyorumnanaktan

mervecim bana yazdın sanırım genelde etrafımdakıler sarı sacın daha yakıştıgını söylerler aama koyuda yakısıyor yani biliyorum eski saçlarımdan yani sinamekiyi henüz iki kere yaptım ama ilk resim yeni 2. resim hic bakımsız hali saçalrımn daha gür ve parlak durduguna inanıyorm eski resime nazaran ve fönde yok ilk resimde yani şöyle maşalı halleriyle omuzlarımdan birazdaha aşaagıda durmalı istediğim uzunluk böyleopuyorumnanaktan

mervecim bana yazdın sanırım genelde etrafımdakıler sarı sacın daha yakıştıgını söylerler aama koyuda yakısıyor yani biliyorum eski saçlarımdan yani sinamekiyi henüz iki kere yaptım ama ilk resim yeni 2. resim hic bakımsız hali saçalrımn daha gür ve parlak durduguna inanıyorm eski resime nazaran ve fönde yok ilk resimde yani şöyle maşalı halleriyle omuzlarımdan birazdaha aşaagıda durmalı istediğim uzunluk böyleopuyorumnanaktan

evet çok daha gür duruyor canımm...güzel olmuş ama koyu daha güzel olur bence fikir yani işte...opuyorumnanaktan

merakla bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim bu arada iyi yıllar herkese kaydirigubbakcemile3

ben de albüm yabıorm kızlarrr :icecream:
ben de kndimi & aşkımı gösteriim ddm :asigim:

Back
X