E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #2.561
ben de yapıcam valla haaa silmiştim ama geri yapasım geldi :)))) insanın canını çektiriyosunuz ama aaaa :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gördüm gördümkaydirigubbakcemile3
hem çok hoşsunyerimseniben hem de çoookk yakışmışsınız...opuyorumnanaktan
ve saçlarda değişim oldukça iyi canım, devamı da böyle olsun:Saruboceq:
ama ilk başta çok uzamıştı birden ve nasıl olduğunu anlamadan pat diye sora sora yavaşladı...
şimdi geri başladı uzamaya
mrv_1987 cnm ben resimlerini göremedim rica etsem tekrar ekler msn?
:kedi:
fikrimi söyliyim sadece canım sana koyu saç çooook daha fazla yakışır inan bana...sarı saç zaten herkese yakışmıyo ayrıca saçı da mahfediyo saç yapın uygun değilse...önceden nerdeydi saçların canım şuan iyi duruyo uzunluğu...ne kadar uzatcan???opuyorumnanaktan
neden kimse cevap yazmıyor?? :umursamaz:
mervecim bana yazdın sanırım genelde etrafımdakıler sarı sacın daha yakıştıgını söylerler aama koyuda yakısıyor yani biliyorum eski saçlarımdan yani sinamekiyi henüz iki kere yaptım ama ilk resim yeni 2. resim hic bakımsız hali saçalrımn daha gür ve parlak durduguna inanıyorm eski resime nazaran ve fönde yok ilk resimde yani şöyle maşalı halleriyle omuzlarımdan birazdaha aşaagıda durmalı istediğim uzunluk böyleopuyorumnanaktan
canım benim sakın alınma yeni resim çekeyim seni haberdar edicem ben inşallah...düzenli bi resim çekeyim de...haftaya tamam mı:1hug:
mersii bebeim
ben de dayanamayıp 15inden sonra gitcem galiba :ecrin_bebek:
kızlar albüm yapıcam özendim de :)))