• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa uzutmaya başladığımda güya bu kadar olsa yeter diyodm ama şimdi daha da fazlasını istemekten kendimi alamıyorum....boshayallersmile

6-7 cm daha uzasa süper olckkk
bu gidişle benim istediğim,seninse ıyyy dediğin boya gelceksin.ben de nıhahahah die gülücem sana :icecream:

Bugün ben de başladım yumuşacık oldu saçlarım ama 40 dk fln beklettım ilk baktıgım yerde yarım saat bekletın diyordu içine ek olarak da e vitamini kattım.Saçı güçlendiriyormus.

ben valla baya bekletiyorum dayanamayıpp... :D hadi bakalım inş.uzar cnmm

Umarım ya:) Saçlarım kabarık ve dalgalı hep aynı boyda gibi geliyor:D
Ben tarıfe baska yerde bakmıstım yarım saat demıstı uzun bekletıyım bundan sonra sacının fotolarını merak ettım:)

geçen avrilin saçlarına bakıyodum bi tanesi tam senin istediğin gibiydi kkontesss..upuznnn....bi tanesi de çok değişikti ama çok güzeldi üstler sapsarı aşağılara doğru simsiyah oluyo çok enfes ve değişik duruyoduuu

ekleme talebini kabul ettim cnmm albümlerimin iiçinde fotolarrrzemuszemus

geçen avrilin saçlarına bakıyodum bi tanesi tam senin istediğin gibiydi kkontesss..upuznnn....bi tanesi de çok değişikti ama çok güzeldi üstler sapsarı aşağılara doğru simsiyah oluyo çok enfes ve değişik duruyoduuu

eklesene burayaa:kedi:

Saçım dalgalı ve katlı o yuzden uzadıgı cok bellı olmuyor fazla kat var saçımda kahkullerımı sureklı kestırıyorum hızlı uzuyor onlar:)Kabarıyor bı de saçlarım o yuzden kısa duruyor belimde saçlarım olsun ıstıyorum ama beklemem gerek:(
Bu arada baktım resımlere cok guzel uzamıs sağlıklı saçların baya:) Yaza kadar yapcam ben de bu maskeyi=)

hadi bakalım inş..işine yarar tatlım...dalgalı saçı ii biliirim toplanır yukarı kabarır...seviyorum kabarık saç ama olduğundan kısa duruyo...düzleştirsen yıpranıyo felan....ama tarayarak kurutunca fena olmuyooo tavsiyem olsunn

Tarayınca saçımı kabarıyo ya pek taramam saçlarımı ama denerim oyle:)
Şekıllı kurutuyorum oruyorum yıkadıktan sonra guzel oluyor :) Dalgalı saçı sevıyorum düzü yakıstırmıyorum kendıme ama uzadıgı bellı olmuyor:(

evet bana da dalgalı yakışıyoo çok seviyorum saçlarımı ama işte daha uzaması lazım...dalgalı saç uzun olunca çok güzel duruyoo hele kabartırsan iice aslan yelesi gibi süperr

Evet harıka oluyor oyle:) Bu formulu sevdım ama yumuşacık oldu saçlarım uzatacağına da ınanıyorum kısa değil saçlarım da katlı :D
Bakalım yazın nasıl olcak sonuç almam lazım(A)
Saçım uzadı mı diye sorunca hep olumsuz yanıt alıyorum:D

bundan soraaa aaaa saçların uzamışş diceklerr umarımm :D

Back
X