- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.772
- 133
- Konu Sahibi happiness s
-
İyi değilsin belli ne var yani biriyle sevgili ya da başka muhabbetten görüşmekte ben eşimle flört doneminde bir ayrılık yaşayınca kafam dağılsın diye biriyle görüşmüştüm çok da güzel gezdim yedim içtim üstüme güller döktürdü romantizme de girdim yani ne var bunda o yaşıyordu pek alaa ben sürünecek miydim?Pişman oldu döndü nişanlandık evlendik.Kendini hirpalama gerizekali da değilsin yara bandı lazımmış olay buAlnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum. Sevgilim beni yari yolda birakmis bile olsa onu tertemiz severdim. Şimdi kendimi çok kirlenmiş hissediyorum.
ailesi neden istemiyor sizi?Alnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum. Sevgilim beni yari yolda birakmis bile olsa onu tertemiz severdim. Şimdi kendimi çok kirlenmiş hissediyorum.
Peki o ilişki yaşadığınız kişi ile birlikteyken mi döndü nişanlınızİyi değilsin belli ne var yani biriyle sevgili ya da başka muhabbetten görüşmekte ben eşimle flört doneminde bir ayrılık yaşayınca kafam dağılsın diye biriyle görüşmüştüm çok da güzel gezdim yedim içtim üstüme güller döktürdü romantizme de girdim yani ne var bunda o yaşıyordu pek alaa ben sürünecek miydim?Pişman oldu döndü nişanlandık evlendik.Kendini hirpalama gerizekali da değilsin yara bandı lazımmış olay bu
Evet suçlu oydu zaten döndü güya arkadaş oldukPeki o ilişki yaşadığınız kişi ile birlikteyken mi döndü nişanlınız
O onun kendi şerefsizliği. Senin sevgine layık bir adam değilmiş demekki. Seni gerçekten sevmiyormuş. Böyle saçma bi sebepten sevgiliden mi ayrılınır. Herkes bi şekilde kınadığı şeylerden sınanıyor bu hayatta. Onlar da bunun cezasını çekecek.:) benimkide verdi. Nisanlanmaya 1 hafta kala ailesi benim annem ve babam bosanmiş diye bahane uydurarak istemediler. 4 sene boyunca hergün seni seviyorum diyen adam da ben aileme karsi gelemiyorum diye elbisen herseyim hazirken beni ortada birakti. :) 2ay kadar da oluyor ayrildigimiz. Sadece onun bu ayriliktan benim kadar etkilenmedigini biliyorum. Ve bu da benim sacma sapan davranislarda bulunmama neden oluyor.
Hangi adamı?Ava giderken avlanmak deniyor buna. Diğer adamı yara bandı yapmaya niyet etmişsiniz ama neyse ki amacınıza ulaşamamışsınız.
Yine de ilk kez yazdığın birine direkt konuyu o mevzulara getirerek amacım sevgili olmak değil arkadaş olmak demek garip.Aslinda yara bandi yapmamis sevgili olalim dememiski arkadas olmak istemis
Cik disari gez toz varsa deniz kenarina git bir kahve al yada cay yada bira ne isterse canin ve gercekten kafani bosalt bak istersen hamama git keselen guleceksin belki dediklerime gercekten anlattiklarina benzer bir olayı ben bundan yaklaşık 15 sene evvel yaşadım ve emin ol sonra toton bile duymuyor bu yaşadıklarını kafana taktığın ile kalıyorsunAlnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum. Sevgilim beni yari yolda birakmis bile olsa onu tertemiz severdim. Şimdi kendimi çok kirlenmiş hissediyorum.
Alnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum. Sevgilim beni yari yolda birakmis bile olsa onu tertemiz severdim. Şimdi kendimi çok kirlenmiş hissediyorum.
Ah yavru ceylanım, kaç yaşındasın bilmiyorum. Ama 24 yaş civarım da ben de benzer şeyler yaşamıştım. Şimdi 31 yaşındayım. Çocuğumu uyutuyorum an itibariyle. Ah gençlik:) oluyor öyle şeyler. Hiç kötü hissetme kendini, inan bana çook normal. Robot değiliz taş değiliz. İnsan bazen savrulur :) geçer...Alnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum. Sevgilim beni yari yolda birakmis bile olsa onu tertemiz severdim. Şimdi kendimi çok kirlenmiş hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?