- 31 Temmuz 2019
- 493
- 1.067
- 113
- Konu Sahibi happiness s
-
Sukretki erkenden kurtuldun cocuk belki musait degil gercekten bence sakin ol biraz kirlenmis falanda degilsinAlnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum. Sevgilim beni yari yolda birakmis bile olsa onu tertemiz severdim. Şimdi kendimi çok kirlenmiş hissediyorum.
Aslinda yara bandi yapmamis sevgili olalim dememiski arkadas olmak istemisAva giderken avlanmak deniyor buna. Diğer adamı yara bandı yapmaya niyet etmişsiniz ama neyse ki amacınıza ulaşamamışsınız.
Nihayetinde niyetnde o var ama. Eski sevgilisi umarsızca gezip tozuyor diye hırs yapıp, ondan hoşlandığına emin olduğu bir adama mesaj atıyor. Bir erkek yapsa neler derdik burda...Aslinda yara bandi yapmamis sevgili olalim dememiski arkadas olmak istemis
Niye şimdi peki? Diğerine hırs yapmış bu çocuğun ilgisini sömürecek.Hep tutunacak bir dal aramayın efendi gibi düşün benceAslinda yara bandi yapmamis sevgili olalim dememiski arkadas olmak istemis
Biliyor sevgilimden yeni ayrildigimi ve ciddi bir iliskim oldugunu. Zaten ben sevgili olmak istemiyorum bunun icin dogru bir zamanda degil yanliş yapmiş olacagimi biliyorum. Sadece nasil biri oldugunu merak ediyorum arkadaş olarak diye yazdım. Haklisiniz belki onu kullanmak istedim sirf kendimi rahatlatmak icin. Belki de bu kadar kücülmüs hissetmemin bir nedeni de budur.Ava giderken avlanmak deniyor buna. Diğer adamı yara bandı yapmaya niyet etmişsiniz ama neyse ki amacınıza ulaşamamışsınız.
Yani ama sonucta 4 sene bi dala tutunup kafa dagitmasi lazimNihayetinde niyetnde o var ama. Eski sevgilisi umarsızca gezip tozuyor diye hırs yapıp, ondan hoşlandığına emin olduğu bir adama mesaj atıyor. Bir erkek yapsa neler derdik burda...
Cok tesekkur ederim destek msjiniz icin. Cok zor bir hayati güclü kimseye muhtac olmadan devam ettiren bir insanken hayatımda ilk defa böyle bir saçmalık yaptım. Kendime gercekten hic yakistiramiyorum. 4 yıl sonunda sudan çıkmiş baliğa dönüştüm. Dogrularim yanlislarim karisti. Bunun son hatam olmasi icin caba gosterecegim. Ve kendime biri olmadan yeni bir yol cizmeye calisacagim.Dünya üzerinde o kadar büyük acılarla savaşan insanlar varken kendini bi serefsiz yüzünden küçük hissetmen gerçekten saçma. Lütfen hayat'ın sadece bir erkekten oluşmadığını anla, gör, Hisset. Ve yola devam et. Tek başına öyle güçlü ol ki kendin bile kendine hayran kal ve umursama. Annen baban olmadığı sürece de insanları salla gitsin. Takma kafaya! Hayat acılara yas tutacak kadar uzun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?