Ben bir gerizekaliyim.

İnsansın sonuçta, normalde yapmayacağın şeyleri yapabilirsin şartlar değiştiğinde. Kendini yiyip bitirme, sev sadece. Ayrıca aileme karşı gelemiyorum diyerek giden birinin, gitmesi isabet olmuş. Ne yapacaktın, varlığı ile yokluğu bir olan, ailesi ne derse onu sana yaptıramaya çalışan bir eşin olacaktı, çıldırtacaktı seni. Yine güçlü olmaya çalışacaktın bu seer bir de eşin aile eklenecekti. Değer mi yani altı üstü bir insan o da. Ne fazlası var senden ki kendini böyle hırpalıyorsun. Bizim için alalade biri o adam, senin duyguların onu değerli kılan şey bunu unutma. Toparlanmaya çalış ve kendine haksızlık etme lütfen.

Beni terkeden sevgilim yüzünden ölümüne acı çekerken çok iyi huylu ama tipi bana uymayan bir adamla nişanlandım. Tanıdığım tüm erkekler onun tırnağı olamaz. Ama keşke öteki şerefsiz yüzünden nişanlanmasaydım. Adama aşık olamıyorum. Çok seviyor o beni o yüzden nişanda atamıyorum. Aşk acısı çekmeyi yeğlerdim

Yaşadıklarınız zor anlayabiliyorum. Fakat bunun acısını bir başkasının duygusu üzerinden kapatamazsınız.
Eski erkek arkadaşınıza bir süre hiç bakmayın ilgilenmeyin. O sürede alışırsınız belki sonrada bakmak gelmez içinizden.
Birde sürekli sorgulamayın o bunu neden yaptı diye. Biraz akışına bırakın herşeyi. Zamanla zihniniz daha sağlıklı düşünmeye başlayacak ve zihninizde dönen karmaşa yarışacak.
Ama böyle üstüne giderseniz hatalar ard arda devam edecek. Buda size zarar verir en çok unutmayın.

Yaşadığınız gerçekten kolay bir şey değil.
Kim yaşasa saçma şeyler yapardı emin olun.
Ama zaman her şeyin ilacı diye boşuna demiyorlar gerçekten.
Insan zamanla her şeye alışıyor hazmetmesi zor evet ama mutlaka hazmetmek sindirmek acıyı da yaşamak lazım.

Ayrıca bence birine mesaj atmaniz kötü bir şey değil.Olumsuz cevap almanız belki hayırlısıdır sizin için daha iyidir belki bilemezsiniz bunu.
Bunu kirlenmek gibi düşünmeyin bence günümüzde artık kadınlarda adım atıyor gayet.

Bir de mesela spor falan yapıyor demissiniz eski sevgiliniz için hayatıyla ilgili detayları nereden haber alıyorsunuz?
Bence bunu bir an önce bırakın onun hayatini ne kadar takip ederseniz o kadar ilginizi çeker kafanızı meşgul eder hiçbir şekilde haber almamanız en sağlıklısı emin olun.
Sizde spor yapın güzellesin kurslara gidin dans edin size ne iyi gelecekse onu yapın kısacası.

Ava giderken avlanmak deniyor buna. Diğer adamı yara bandı yapmaya niyet etmişsiniz ama neyse ki amacınıza ulaşamamışsınız.
Bence de kadın olsun erkek olsun birini yeni bir ilişkiden çıktım yaralarımın acilen sarılması gerek diyenleri hiç sevmiyorum
Konu sahibi değil ama
Özellikle şu başkasını kullanıp karşıdakini kıskandırmaya çalışanlar evlerden uzak

Son düzenleme:
Valla canım iyi isabet olmuş yaz bende sevgilimden ayrıldım onu kıskndırmak için yazmıştım çok şükür o hataya düşmedim yaz (yanı onayladığım bir durum değil ama en azından kapıldığın gerizakalı duygusundan kurtulursun)

Sizin için çok sevindim mutl
Çocugunuza tatlı rüyalar. :) cok tesekkur ederim, geçmesini umuyorum :)

çok haklısınız böyle düsünmeye çalısacagım cok tesekkurler.

Bir kadın bir erkeğe seni tanımak istiyorum yazınca kirlenmiş mi oluyor. Bırakın su ataerkil sacma sapan tavırları. Birine yalan söylersen, hırsızlık yaparsan, cinayet işlersen, iftira atarsan kirlenirsin.

Unutun yaptiysam yaptim dunyanin sonu degil ya diye düşünün.Bir çizik atın ikisininde üzerine.Zamaninda sizden hoslananin belki hayatinda biri vardir artik.Eski sevgilinizide silin gitsin.Yeni bir sayfa açın.Yeni birini bulmak icin çaba göstermeyin akışina birakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…