ablamın ailede anlaşamadığı tek canlı boncuk (kedimiz) kaç sene oldu hala görünce sıçrıyor...
şaka bir yana insanlar kalplerini açsalar hiç bir sorun çıkmayacak.
belki annem görümce ve kaynanasından çok çektiği için gelinine hiç kıyamıyor her tartışmada onu destekliyor
belki ben hep abla özlemi olduğum için onu kayıtsız şartsız bağrıma bastım
belkide ablam arkadaşlarının çektiklerini görünce bizi başının üstüne koydu.
Allah'ım hepimize banada dahil böyle güzel ilişkiler nasip etsin.
yazılanları okuyunca resmen tırstım. yabancı değil konular halamdan biliyorumda bu devirde... çok yazık
off o ne ya :S
ama Allah'ha havale et... inan hiç bi yapılan kötülük cezasız kalmıyor.. hemde bu dünyada görüyorsun cezalandırıldığını...
halamda anneme çektirdi çektirdi babamı kıskanıyordu deli gibi...
şimdi hasta yatağında anneme muhtaç.
annem bakıyor ona..
ve 2 kelimeden biri "hakkını helal et nilgüüünn"
ama annem helal etmiyor. haramda etmiyor..
"Allah afetsin seni" diyor susuyor..
Allah öle bi dert verirki ona, bırak senle uğraşmayı önünü bile göremez
aklı başında ve erkek delisi olmayan kızları hep sevmişimdir çünkü ufukları geniştir26 yaşında ve bep bekarım
35 ten öncede evlenmem herhalde :))
her evlenen "aklın varsa evlenme" diyor.
forumda okurken diyenlere bir kere daha hak verdim..
ben anamın dizinin dibinde mutluyum :)))
hangi erkek sevecek beni annem babam kadar.
İnşallah olur bebeşin sizde tam bir aile olursunuz...
ama kendini bu olaylara kaptırma(
kıyamamki hiç
ben hem görümce hemde gelinim. 4 senedir kardeşim evli.. Allah razı olsun gelinimizden .. hiç bir lafımız olmadı birbirimize kardeş gibiyizdir biz gezeriz gelir giderim.. o benim kardeşim ben onun ablasıyım hep.. kendi görümcelerimde öyle .. 4 tane görümcem var ben eşimden ayrıldım ama biz halen görüşüyoruz bir gün bişey duymadım onlardan .diyeceğim o ki tek taraflı olmuyor hiç bişey iki tarafta iyi oldumu denge kuruluyor.. ne gerek var zaten 3 günlük dünya ..görümce ne kadar itici bir kelime yahu...
ben size bizim durumu anlatayımda abilerinin eşerini kıskanan veya çekemeyenler ders alsın...
abimin eşine ben,benden 2 yaş büyük olmasına rağmen abla derim.
8 senedir ablamdır kendisi.
bizim ailemi tuhaf bilinmez ama; her sorunda her kavgalarında biz abim %100 haklı olsa dahi ablamın(abimin eşinin) tarafını tutarız.
olaylar öyle bir noktaya gelirki annem ben ablam(abimin eşi) 3'lü koalisyon kurar abime karşı el birliği yaparız.
sanki öz abim eniştem, yengemde öz ablam gibi...
abim ara ara bozulur bu duruma. garibim hep tek kalır. ama bunada kadın dayanışması denir :)
işin en ilginç tarafı abimin kayınvalideside her kavgalarında kendi kızlarını haşlar abime destek olur.
yani 2 yayınvalide çocuklarını takas etmiş gibi...
biz hiçmi kavga etmiyoruz? deli gibi hemde..
avaz avaz... ama kimse karşısındakine alınmıyor.
biz birbirimizi kalbimize aldık sanırım olay burda.
gelinlerini kıskanan ve onlara çektiren görümce ve kaynanalarada şunu söyliyeyim;
yarın öbürgün ölüm korkusu yaşamaya başladığınızda hangi yüzle hellalik isteyeceksiniz?
gelinin nesini kıskanıyorsunuz ayrıca?
statüler farklı.. paylaşımlar farklı..
kendinizi neden kıyaslıyorsunuz?
evet sizden güzel yemek yapamıyor olabilir ama belki insanlığa sizden daha fazla yararlıdır ne dersiniz?
ha gelinlere gelince anneme bir kere demiştimki ben evlendiğim zaman kaynanama hayatta "anne" demem.
annemin cevabı "arap eli öpmekle dudak boyanmaz"
kıssadan hisse kim ne ekerse onu biçer...
uzun yazdım ama topikleri okurken önce abime karşı bi vicdan azabı çektim
ardındanda ailemiz adına gerçekten sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?