Ben bir görümceyim

ben de bir görümceyim, yengeme (abla demeyi başaramadım ama) çok değer veririz, el üstünde tutarız. kendisine gık demişliğim yoktur. hoş olmayan ya da ters bir laf etse bile cevap vermem. dolayısıyla da hiçbir tartışma yaşamadık bugüne kadar. allah bana sabır vermeye devam etsin abimle yuvaları huzurlu olsun, bizim yüzümüzden huzuru kaçmasın diye daima elimizden geleni yaparız. abime karşı da hep kendisinin tarafını tutarız; çünkü erkekler kendi ailesinden hemen yüz buluyor. abim huzursuz olsa, mutsuz yeğenlerim olsa evde kavga gürültü vs. daha mı mutlu olurum? iki lafın altında kalırım daha iyi...

bende görümcelerimi cok severim yukarda Allah var onlarda birgüne birgün kalbimi kırmadılar
Hep bana destekler eşime karsıda hep beni tutarlar sanki ben kardeşleriymişim gibi
Hatta görümcem 1 saat once fln bendeydı oturduk sohbet ettik Öz ablam gibi seviyorum kendisini

yok bizde altta kalan yok 2 mizdede hatta 3ümüzdede dil pabuç gibi maşallah
ama şu varki kimse kimsenin dediğine alınmıyor darılmıyor. 5 dakka önce saç saça baş başa 5 dakka sonra "hadi siz velede bakın biz koşuya gidiyoruz" modundayız.abimde ilk zamanlarda ifade şuydu = artık ifadesi şu = alıştık mutluyuz

evet, sizinki de değişikmiş ama ben laf söylersem dokundururum; susayım daha iyi

bende bir görümceyim abimin eşi benden 5 yaş küçük o bana abla der bende kardeşim gibi severim çok seviyoruz gelinimizi..bana abla dedikçe içim gidiyor çok seviyorum...fakat elti var onla ilgili zaten konu açtım eltimin hamileleiği ve benim çocuğumun olmaması die..düşman başına...inş.o da birgün bana yaptıklarının cezasını çeker...

Canim sizde tam olmasi gereken gibi durum.keske herkes bunu basarabilse.Her iki tarafin aileside karsi tarafi tutacak.Böyle olmasi gerekir.Sonucta kimse kendi kendi cocugundan daha fazla kimseyi sevemez bunu illa karsi tarafin gözüne sokmak mi gerekir.Hrekes bilir bazi seyleri.Ama..yinede herkesin annesi,babasi,kardesi önemlidir.herkes icin..

ya mesela babamın vefatında annem feci kanama geçirmişti.
ee abimi arayacak halimiz yok ablamı(yengem)i aramıştık. kız benden çok ağladı (ben zaten hiç ağlayamıyorum gerçi) ben okula gidiyorum diye 4 gece hastanede yarım saat uyumadan refakatçi kaldı + daha evlide değillerdi
bi derdim olur abimemi anlatçam o elinin erkek tozuyla karışmasın kadın işine
ablamında 1 ablası 1 kız kardeşi var beni hiç ayırmadı sana çiçeklerle gelen birinede kötülük yapmak hayvanlık bence

buna benzer çok olaylar oluyor kuzum evet okudum
ama inan daha öncede dediğim gibi Allah'ım artık bu dünyada gösteriyor göstereceğini...
hiç beddua okuma yaradan o kadar büyükki... mazlumun kalbi kırılınca dili affettim dese bile Allah affetmiyor inan

çok haklısın bundan önceki hamileliğinde yaptı yaptı sonra düşük odu yani dış gebelikmiş bebek yokmuş kürtaj olmaya beni götürdüler gelirmisin demeden yarın sen gelcen benle kürtaj olmaya dedi tamam dedim afedersiniz sölenmez ama pedine kadar hep ben değiştirdim fakat hanımefendi iyileşti tam gaz devam etti yaptıklarına hala da devam ediyor demiyorki ahını mı aldım düşük oldu şimdi gene hamile ve devam fenalığa..rabbim hayırlısını sağlıklısını versin asla kıskanmıyorum bir arkadaş eltini fazla kıskanmışsın falan yazmış asla kıskanmıyorum sadece benle uğraşması zoruma gidiyor rabbim isteyen herkese hayırlsnı sağlıklısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…