• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir kere aşık oldum bidaha da olmam...

Kimse kimseyi aynı hislerle sevemez. Hayatımıza giren herkesi farklı severiz.
Siz nasıl eski sevgililerinizi sevmişseniz o da bir zamanlar sevmiş.
Ben de bir sevgilimi asla unutmam. Hala aşık falan da değilim ona ama yeri çok ayrı. Şimdi nişanlıyım.
Nişanlımı sevmesem onunla olmaz eski sevgilimin peşinde koşardım ama durum böyle değil.
Ama durup da nişanlıma 'Ben birini sevmiştim yeri çok farklı' da demem.
Bu cümleyi kurması çok büyük hata bu insanın sırrıdır.
Zaten nişanlınız hala ona aşığım dememiş. Öyle deseydi büyük sorundu.
Bence doğal olarak bir tepki vermişsiniz. Ama aranızdaki sevginin doğru olduğuna inanıyorsanız sizi gerçekten sevdiğine eminseniz bozmayın bunu.

yani yapmış bir odunluk ama her şey yolundayken ayrılmakla çok abartmışsın. bence yanlış bir karar veriyorsun otur konuş..

Ayrılık biraz abartı olmamış mı?Bence daha önce yaşadığı duygu sonrası acı çektiği için onu aşk olarak nitelendirmiş.ama siz nişanlandığınız için aşk da sevgiye dönüşmüş kendisinde.Bu sizi sevmediği size aşık olmadığı anlamına gelmez ki.Kendisini ifade etmesi için bir fırsat verin bence.

Kamon görlz :D Adam bi de "hala ona aşığım" mi deseydi? Bu kadarini demesi bile düşündürücü. En önemli soru da niye? Dedi. Bu cesaret nerden geliyor?

Hayatimda ilk kez gorur gormez birine carpildim.cok gozyasi doktum cok sevdim olmadi o donem esim cikti karsima,arkadastik asla o gozle bskmadim,hatta askimi dinledi gunlerce Sonra sevgili olduk ve ben zamanla cok sevdim onu...eski askimi unuttum karsima cikti bigun donup bakmadim bile...demem o ki yanindakiyle mutluysan eskiler unutuluyor.esim de bana bi kez bana oyle asik olmadin dedi...bi anda degil zamanla sevdim onu hala da cok seviyorum....umarim anlatmak istedigimi anlatabilmidimdir

Şu 'ayrılık biraz abartı olmamış mı' diyen hanımların gerçekten merak ediyorum kafa yapısını. Bir erkek size kalkıp bir kere aşık oldum bir daha da olmadım dese ne hıssedersınız ? Adam barız demıs kı senı ınsan gıbı sevıyorum ama o kadına aşıktım. Ki öyledir aşkla sevgi farklı seylerdir. Burada ben de bir zamanlar aşıktım sonra birini yine cok sevdım diyenler ya aşk kavramının ne demek oldugunu bilmiyor ya sevginin.

Evet birini sevebılırsınız ama ona aşık olmakla sevmek ayrı seylerdır. Bu adam da bellıkı konu sahıbını sevmiş. İyi yapmıssın canım kim ne derse desın unuttum dese de illaki o kadın cok ayrı olacak onda. Bu kararı vermen cok iyi olmuş güçlü bir kızsın. Aynı yere yıldırım iki kere düşmez.

Kendinden çok beni düşünür değer verir ben onunla cok mutluyum gerek ailesini anne babasını cok seviyorum cok iyi insanlar. Ben ömür byu bü süpheylemi yaşıycam hep aklıma mı gelicek o cümle benim evet cok mutluyum ama bu takıntım mutluluğumun üstüne çıkıp beni yer bitirebilirde. Korktugum bu aslında
Ayrılırsanız da zamanla pişman olacaksın bence.
Onu ayrıldıktan sonra başkasıyla düşünmek (elbet biri olacak) , canını acıtmıyor mu. Eğer öyleyse sen kendi sevginden de emin olma.

Veya sen ilerde birdaha onu sevdiğin gibi kimseyi sevemezsen. Aynı şey olmayacak mı.

Bence fevri karar verme. Siz gençler aşkı , sevgiyi, doğru kişiyi kolay bulunur sanıyorsunuz sanırım ama öyle değil, bulunca kıymetini bilmek gerek.

Unuttugundan cok eminim bana onun güvenini çok iyi verdi hiç bir kadın aramıza giremez diye cok konuştu 3 yıldırda birşeyini görmedim . Olay aslında kendimde sanırım yediremiyorum bu durumu.
herzaman acı veren kadın unutulmaz bu böyledir
zaten ask nedir biliyomusun kavusamamaktır
eger ona kavussaydı hersey basit kalacaktı özel olmayacaktı emin ol inasanlara ayrılık acı ask duygusunu tatdırır
kafanızda sorgulayın ask nedir diye kavusamamak gelir
bunu cazip yapan budur.
ama siz su an onun yanındasınz elindesinz sıkıntıda yok ortada ona diger acılar ask gibi geliyıor
oysa kavusasalrdı o kadın sıradan olacaktı
hersey sistematik bu hayatta yaa hersey

bu küsme agır konusup tavır koymanız size cok heyecan katacak ilişkinize
adam acı cekecek ve size olan sinyaller duygular farklı atacak
üzüntü acı depresif duygulara sebep veriri
iki kadaeh alır sizi hatırlar ve sizle yaptıgı herseyi hatıurlar
hatta size asık olur diğer eski sevgili neymiş unutur bile:KK45::deli:

bu küsme agır konusup tavır koymanız size cok heyecan katacak ilişkinize
adam acı cekecek ve size olan sinyaller duygular farklı atacak
üzüntü acı depresif duygulara sebep veriri
iki kadaeh alır sizi hatırlar ve sizle yaptıgı herseyi hatıurlar
hatta size asık olur diğer eski sevgili neymiş unutur bile:KK45::deli:

Aynen sürünsün. Buyuk konusmasi ters ttepsin bi. Ona rahatlık gelmis

C ceronii92 ne yaptınız, barışmak için adım attımı, bu konuda bir açıklaması oldu mu
Yaklaşık 3 gün falan hiç bir şekilde konuşmadık ben bşraz kendi kabuğuma çekildim. Sonra kendisi konuşmak istediğini söyledi görüştük kendisi için aşkın ne ifade ettiğini anlattı sevginin cok daha önemli bir duygu oldugu dile getirdi yani kendisini düşüncelerini bana anlattı . Benim aklımdaki soru işaretlerini gidermesi gerekiyodu ikna etmesi gerekiyodu. Ve ben onun açıklamalarına ikna oldum arkadaşım aklımda soru işareti kalmadı şuan için . Herkes farklı düşünebilir herkesin doğrusu farklıdır ben eminim kendi kararırımdan hatta son yasadığımız olaydan dolayı artık nişanlımdan daha çok eminim :)

Yaklaşık 3 gün falan hiç bir şekilde konuşmadık ben bşraz kendi kabuğuma çekildim. Sonra kendisi konuşmak istediğini söyledi görüştük kendisi için aşkın ne ifade ettiğini anlattı sevginin cok daha önemli bir duygu oldugu dile getirdi yani kendisini düşüncelerini bana anlattı . Benim aklımdaki soru işaretlerini gidermesi gerekiyodu ikna etmesi gerekiyodu. Ve ben onun açıklamalarına ikna oldum arkadaşım aklımda soru işareti kalmadı şuan için . Herkes farklı düşünebilir herkesin doğrusu farklıdır ben eminim kendi kararırımdan hatta son yasadığımız olaydan dolayı artık nişanlımdan daha çok eminim :)
Ben sana demiştim ;)
Cok iyi yapmışsın, aksini yapsan hata ederdin . insallah çok mutlu olursunuz ,

Back
X