Canım birbirinize saygınız olduğu sürece neden eksi olsun bu? Annem kapalıdır dini baz almaz insanlarda mesela.İnsan olsun,merhameti olsun yeter der.Hayvanları çok sevmesi merhametini gösteriyor bence.
Ben de aynı düşüncedeyim benim için sorun değil elbet çünkü ben onun insanlığını , erkek olmasına rağmen saflığını sevdim inşallah RABBİM beni yanıltmasın diye diliyorum .
Annem olumsuz bakabilir. Söylemesem anneme ne olur ? Benim tek korkum çevremin tepkisi.
aslında buna en iyi sen karar verirsin ..
Canım üzüldüm bak şimdi başlamanı istemiştim bende o tarzda yorumlar yapmıştım
Onun inançsız olması tabi ki onu kötü biri yapmaz ama tercih meselesidir bu ben olsam böyle bir ilişkiye başlamazdım ya da devam etmezdim:26:
Çünkü fikirlerimiz aynı seninle Allah inancı olan birini istiyorum bende
Ben kararımı olumlu yönde veriyorum yine de. RABBİM onu affetsin. Ama şimdilik böyle güzel bir şeyi terk edemem.
Kızlar merhaba ... Ben en son ki konumdan sonra görüştüm müstakbel sevgili adayımla .
Her şey çok çok çok güzel geçti. Yani tuhaf olan şey şuydu, ben soğuk nevale olan ben ona sürekli sarılmak dokunmak istedim ama kötü amaçla algılamayın bunu tabi. Hissetmek istedim diyebiliriz. Çok güzel konuştuk tek bir kötü şey yok. Çok sigara içtiğimde paketimi alıp kenarı koydu, "birazcık bekle" diye.Bir çok babacan tavır . Eskileri hiç açmadık . Yani ben etkilendim çok etkilendim. Ve başladık . Aklımdaki adam silinme yolunda . Hiçbir şey hissetmiyorum artık ona sanki.
Yalnız yeni başladığım erkek arkadaşımın tek bir kötü noktası varNe kadar kötü nokta denirse buna ben her şeye çok saygılıyımdır çünkü.
Onun Allaha inancı yok . Ama onun dışında kadına çok önem veren bir düşünce tarzı var . "erkektir yapar'a" karşı bir adam .
Cinsiyet ayrımı olmadan insana değer veren biri. Hayvanları çok seven biri, özellikle sokak hayvanları .
Büyüklerine çok düşkün . Annesi 6 yaşında öldüğü için onu büyüten anneannesine düşkün resmen üstüne titriyor.
Bu arada inşallah maşallah filan konuşur yani diyor. Sorduğumda ağız alışkanlığı demiş olsa da acaba annesini kaybetmiş olmasıyla ilgili ALLAHa bir kızgınlığımı var reddedişi ondan mı diye düşünüyorum?
Vicdanı, merhameti, olgunluğu yerinde gibi çünkü ilk izlenimlerim bunlar.
Benim duamda ettiğim bütün özelliklere sahip tek bir madde hariç; o da "kalbinde sen olan birini nasip et ALLAHım" derdim hep.
Şimdi her şey güzelken bu yüzden bırakırsam, RABBİM bana denemediğim, değiştirmeye çalışmadığım için ceza verip bir sonra hayatıma girecek olanı tüm özellikleri kötü fakat ALLAHa inanan biri yaparsa diye düşünüyorum ...
O bana karışmayacakmış inanışıma , ben de ona karışmamalıymışım.
Zaten boynumda 7/24 ALLAH yazılı melek kolyem var. Gösterdim . Ben dilimden düşürmem rahatsız olmucak mısın ? dedim.
Hayır asla şeklinde cevap verdi.
Diğer kötü tarafı ise, msjlaşmayı çok sevmiyor . Ben de severim. Napcaz böyle ?
Inanc konusunda ilerde sıkıntı olacagini dusunuyorum. Evlenirseniz mesela cocugunuz olunca hanginizin inancina gore yetistireceksiniz? Bircok konuda anlasmazlik olacaktir. Dini olarak da musluman bir kadinin musluman olmayan erkekle evlenmesi caiz degil diye biliyorum.
Siz dininize cok bagli degilseniz ibadet etmiyor sadece inaniyorsaniz belki sorun olmaz. Ama mesela siz namaz kildiginizda ilerde elestirmeye baslar bence.
Tabi belli olmaz belki ilerde o musluman olmayi secer sizin sayenizde. Zamanla birinizin digerine uyacagini dusunuyorum mutlaka etkilesim olacaktir. Mutluluklar 💕
Dini inancını herkesin bilmesine gerek yok ki.Annen nasıl biri hoşgörülü mü? Hiç bu tarz şeylerden konuşmadınız mı? Belki onun dini inancı seninle değişecek belli olmaz bu işler.Belli bir vakit geçir öyle anlarsın sorun olur mu olmaz mı.Anlattığına göre iyi birine benziyor.
Her şeye rağmen mutluluk dilemeniz çok hoşuma gitti çok sağolun :)
Evet ben şuan namaz kılmıyorum ama bir gün mutlaka kılacağım. Ama dün bana dedi ki,bence sen inanmayı seçmekle kendin için en doğrusunu yapmışsın dedi. Bence inanmalısın da çünkü sen ondan güç alıyorsun. Neyden güç alıyorsan seni bunla yargılayamam dedi. O bana karışmayacak ben de ona.
Çocuğumuza gelince. Rabbime güveniyorum ALLAHa emanet bu konuda. Mutlaka bir yolunu bulacak ALLAHa çıkacaktır çocuğum. Elimden geleni yapıcam ...
Annem biraz sert bu konuda. Şöyle söyleyim, hayatımda ilk defa böyle bir adamla karşılaştım ben MAŞALLAH yaaaaaaaaaaaaaaaaa Ay ağlıcam şimdi.
Düşündükçe kötü oluyorum RABBİM benden almasın bu huzuru nolur. İnanamıyorum ben nasıl bir iyilik yaptım da bana bu adamı verdi mükafat olarak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?