BEN. BITIRDIM AMA..

Leonmathilda

Karmakarışık...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
405
392
103
31
Biliyorsunuz baba evine gelmiştim.
Herşey güzeldi boşanma davası açacaktım tam ama aKrabalarim ve abim geri barismam konusunda baski yapti.
Babamda fikir değiştirir gibi oldu..
Ne yaşadıklarımı ben Biliyorum o adama sevgim saygım bitti. Arayıp sormadı beni benim akrabalarim aramış hep görüşmüş düzeltelim biz getirelim matildayi demişler.
Adam kesinle yaptıklarını yaşarmamış gibi konuşuyor. Pskolojik şiddet ve ailesinin yaptıklarını yok sayıyor.
Çocuğuma ve bana yapılan zulüm e olmadi diyor ki kendide çok iyi biliyor oldu
Evime okadar çok karisildiki dolup dolup bana yansıttı. Çok yıprandım.
Dün geldi hala dik dik konuşuyor sanki bütün suç benim ailesi herseyi ben yaptım
Doldum taştım cocugum için ayaktayım.
Adam diyor senin ailen beni arıyor onlarda tek kıpırtı yok. Hakeret küfür etti ailesi o benim karım Ne diyorsunuz demedi hakkettin diyor.
Anne ağızlı bir adam.
Mutsuzum.
Ama abim uzakta görevli ama bana döneceksin diyor ve çok ağır konuşuyor. Çok ağır beni oda çok yaraladı. Çocuk bu yuvada ben mutsuzken mutlu olmaz ki..
Ben dönmek asla istemiyorum ama bu insanlar bana ddöneceksin diye baskı yapıyor.
Yaşadıklarımı anlattım dayak yok birşey olmaz dayak.yersende cekeceksin diyorlar küçücük 1.5 yaşında bebeğim.var napicam ben aklımı oynatcam. Abim bana sen bizi mahvediyorsun. Diyor oysa ben bu zamana kadar hiç birşey yapmadım annemi ve babamı öldüreceksin diyor.
Eşim olcak kişi bile sorunlu bir ailesi olmasına rağmen onlar herşeyim diyor.
Ama geLın görün beni tek kalemde silmeye razılar. Ben napiyim. Babam şuan gitgeller yaşıyor.

Ya arkadamda olursunuz öyle ayrılırım, yada tek başıma ayrılır sıfırdan hayata başlarım de. Birilerinin rızası olsun diye göz göre göre cehenneme dönülmez. Bu hayat senin abinin değil. Kararının net oldugunu belirt. Ya hiçmi kadın cinayetlerini izleyip ders almıyorlar öldürülen kadınlar hep annem babam üzülmesin die sessizce o canavarları çekenler. Of be

Işte bende bunu diyorum.. annem babamı çok kullandılar. Benide ben böyle bozuk aile görmedim.
Herkesi bir şekilde kandırıyorlar..
Ben mahkemede sunacağım delillerle haklı cikabilecekmiyim yalanci şehitlerle beni haksız çıkarırlar mi ? Korkuyorum. Dul olmayımda ne olursam olayım.

S
babanla konuşsan. Gerçekten istemediğini vs anlatsan gerekirse ağla sızla

Ben bunu hic anlamicam ya bir baba bir abi kizini kardesini nasil o cehenneme geri dönsün diye ikna etmeye calisir baski yapar aklim almiyor ya .. yerinizde olsam onlara saglam resti ceker giderdim

Ailen arkanda dursaydi sana boyle davranamazlardi. Kardeşlerinin yanında durmayan abi müsveddelerinden de nefret ediyorum , abi sıfatını hak etmiyorlar. Allah yardımcınız olsun , bir işe girip ayaklarınızın üzerinde durma şansınız yok mu ?

Minacik bebeğim var elimde param yok. Onların korkusu davayı kaybedip karşı tarafa para odetcem abimin iyi bir görevi ve maaşı var beni rezil edeceksin diyor.

Minacik bebeğim var elimde param yok. Onların korkusu davayı kaybedip karşı tarafa para odetcem abimin iyi bir görevi ve maaşı var beni rezil edeceksin diyor.
Abinizin işi falan bahane, karakteri kötü malesef kusura bakmayın , azcık merhameti olsaydı arkanızda dururdu

Yakmak istemiyorum ama şuan çırpınıyorum resmen.
kararlı durun bakın annenin babanın abinin vs sözüyle iş yapıp sonucu kötü olunca ne oluyor biliyor musunuz
yapmasaydın aklın yok muydu diyorlar evet sadece tek kelime "YAPMASAYDIN" sizde onların gönlünü kırmayayım diye boyun eğdiğinizle kalıyorsunuz

Zaten öyle.oluyor. yapmasaydın. Yapmasaydın. Biliyorum duydum yakın zamanda eş tarafından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…