BEN. BITIRDIM AMA..

Elinizde mesleğiniz var mı?

Minacik bebeğim var elimde param yok. Onların korkusu davayı kaybedip karşı tarafa para odetcem abimin iyi bir görevi ve maaşı var beni rezil edeceksin diyor.
Ailen özellikle de abin ne maddi ne manevi arkanda durmak istemiyor.Sorumluluk istemiyorlar.Bizim kafamızı yorma da ne olursan ol düşüncesindeler.Yoksa maksat yuva kurtarmak falan değil.Ne yapıp edip boşan. 2-3 yıl iyi kötü baba evine sığın.Daha sonra çalışırsın.O arada çocuğunun da okul yaşı gelmiş olur.

Geçirsem.ne ise yarayacak ki deli bu derler.

Herkes yaşayıp görmek istiyor burda nasihatler boşa. Ne güzel hayalleri var insanların. 2 yıla iş bulur. Ana baba sonsuz yaşar onlara bakar. Çocuk babasızda büyür hiç psikolojisi felan bozulmaz. Hepde onla kalor büyüyünce babasına gitmez. Mahkeme nafaka asgari ücret kadar bağlar nasıl olsa. Yeni bir beyaz atlı gelir.

Canım bence ailen ve akrabaların düzelemez bir sorun görmedikleri için bu şekilde acaba tekrara her şey düzelir mi diye düşünüyorlar. Gerçekten aşamayacağın şeyler mi bir daha düşün ve lütfen ayrılınca yaşayacaklarını bir kez daha düşün. Mesele abin annen değil sen gerçekten kararını verdin mi? Bunun hayatında aldığın belkide en önemli karar olduğunun farkında mısın? Çocuğunda var anladığım kadarıyla işinde yok. Bence onu bunu herkesi bırak gittiğin yolu iyi bir düşün.

183'ü arayın.

YÜREĞİNİZE SAĞLIK OLSUN.... EVET BENDE ANLADIM NASİHAT VERİNCE KÖTÜ OLUYORMUŞSUN BURDA O ZAMAN NE YAPMAK İSTİYORSAN YAP KARARINI VERDİYSEN UYGULA SONRASINDA AH BE DERSİNİZ AMA GEÇMİŞ OLA:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…