- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Düşünürse düşünsün. Eğer diğer kuzeninin dediği gibi hersey hazır parada cebimde kalır modundan ise, zaten sen yanmışsın ağlayanin yok...ööyle yapacağım ama bazı sorunlar var.büyük ihtimalle bu kız uzun zamandır anneme bahsediyor annem de benim ağzımdan tamam dedi diyor,plan falan yapmamış kız.eğer şimdi annem bana söylemedi dersem sonradan vazgeçip kıvırdığımı düşünür mü?
Oha yuh çüş! Babasına ne oluyormuş. Bu ERASMUS kayıtları bir yıl önce falan değil mi? Madem öyle bir sorsaymis.cevap attı şimdi aynen yazdığını geçiriyorum..
ya sen nasıl akrabasın ya ben yengemle konuşmuştum bilerek senin orda evin var diye norveçi yazdım.orası daha pahalı orada para harcayacaksam neden orayı yazayım ben,italyayı yazardım.şimdi anneme de söyledim 4gün sonra geliyorum benim kalcak yerim yok,yurtlarda sürünecek miyim.babam da sana kızdı artık annenle konuşacakmış siz aranızda halledin beni zor durumda bırakmaya hakkınız var mı?neden gelmeme çekiniyosun evde bir şey mi var? erkek arkadaşın rahatsız olacaksa senin söylediğin ev arkadaşı arayan kişinin yanına taşınır ben de senle kalırım.ya sen kabul edeceksin bunu ya da babam beni göndermeyip seni silecek ben mahrum kalacağım .yazmış...
ayyy sinir oldum mecburmusun canim. bide yurtta kalmazmis sen kimsenin kahrini cekmek zorunda degilsin. Ayrica herkes biliyor sevgilinle yasadigini ben olsam arar soylerim kizi kusurabkma annem bana sormadi boyle bisey imkansiz dersin olur biter ay uyuz oldum emrivakiden nefret ederim vallaa direk soyle kiz sana yerlescek kesinnn baksana yurt begenmiyormuss elini cabuk tutArkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle '' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
koparttık artık çok geç..=)Şöyle ilk günler sozde kalır sonra ev bakmasi veya yurt bulmasi konusumda destek verirsiniz. Zaten erkek arkadaşınızla özel yaşadığınız bir evde kalmak istemeyecektir. Durumu görür ama sizde kırmadan anlatirsiniz. Iletisiminizi de kopartmazsiniz.
Ben arasaki sayfalari okumadiysam demek :)koparttık artık çok geç..=)
Son bir gelişme olmadı mı be bb.. gelmiyor de, italya'ya gidiyor de, rahatlayalım, oh canıma değsin falan diyelimkoparttık artık çok geç..=)
koparttık artık çok geç..=)
Ay evet böyle hırsımızı alamadıkSon bir gelişme olmadı mı be bb.. gelmiyor de, italya'ya gidiyor de, rahatlayalım, oh canıma değsin falan diyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?