- 15 Kasım 2012
- 850
- 669
- 158
- Konu Sahibi breakingbadd
-
cevap attı şimdi aynen yazdığını geçiriyorum..
ya sen nasıl akrabasın ya ben yengemle konuşmuştum bilerek senin orda evin var diye norveçi yazdım.orası daha pahalı orada para harcayacaksam neden orayı yazayım ben,italyayı yazardım.şimdi anneme de söyledim 4gün sonra geliyorum benim kalcak yerim yok,yurtlarda sürünecek miyim.babam da sana kızdı artık annenle konuşacakmış siz aranızda halledin beni zor durumda bırakmaya hakkınız var mı?neden gelmeme çekiniyosun evde bir şey mi var? erkek arkadaşın rahatsız olacaksa senin söylediğin ev arkadaşı arayan kişinin yanına taşınır ben de senle kalırım.ya sen kabul edeceksin bunu ya da babam beni göndermeyip seni silecek ben mahrum kalacağım .yazmış...
çok bililiyorsunuz . Yahu amaç ucuza getirmek .Akraba gibi akrep soksun diye boşuna mı demişler .Akraba hiç bir zaman hayrına gelmez .Akraban olmuyormu sonuçta yurt dışında yalnızmı bırakıcaksın. Henüz yol yordam bilmez. Merak etme o da cok meraklı değildir senle kalmaya arkadaş edinince kaçar
annemle benim arammda da sorun çıkardı
çok bililiyorsunuz . Yahu amaç ucuza getirmek .Akraba gibi akrep soksun diye boşuna mı demişler .Akraba hiç bir zaman hayrına gelmez .
Bizim ülkemizde akrabalık müessesesi menfaat ve dedikodu müessesesine dönüşmüş durumda çünkü .Akrabaları hiç sevmem ciddiyim. Söylediğiniz atasözünü de iyi bilirim benim de yandı canım.
Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle '' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?