Ben böyle bir emrivaki görmedim.

bence annen erkek arkadaşını evden göndermen için kuzenini yanına göndermek istemiş.Hani kuzenin gelirse sende kalmaya sende erkek arkadaşını yollamak zorunda kalırsın gibisinden düşünmüş gibime geldi

Burda dayanamadım artık yüksek sesle bir OHHHAAA çektim resmen. Kalakaldım yahu bu ne rezillik, nasıl bi yuzsuzluk bu! Umarım çözebilirsin bu durumu. Ama sorunsuz atlatilamayacak belli

Diğer sayfaları da okuyayım çok merak ettim

erasmus benim bildiğim gezme, tozma, yeni insanlarla tanışma falandır. ama bu kuzen çok yanlış geliyor bence. para biriktirmek? İnsanın yüzü olur ya sen nasıl istenmediğin bir yere gidecek kadar alçalıyorsun bir de az buz zaman değil kalacağı süre..
ay ben sinir oldum burada.

Akraban olmuyormu sonuçta yurt dışında yalnızmı bırakıcaksın. Henüz yol yordam bilmez. Merak etme o da cok meraklı değildir senle kalmaya arkadaş edinince kaçar
çok bililiyorsunuz . Yahu amaç ucuza getirmek .Akraba gibi akrep soksun diye boşuna mı demişler .Akraba hiç bir zaman hayrına gelmez .

annemle benim arammda da sorun çıkardı

Alıntı yapmak için sana atarlandığı uzun mesajı bulmaya çalıştım ama konu ilerlemiş bulamadım beynim döndü. Pes diyorum sadece pes! Bir de atar yapıyor sana ve resmen sana güvenmişler yani tüm aile! Senin de oturtmaya çalıştığın bir düzenin var belki de anne misin sen yahu bir sene kıza bakacaksın! Bir de şeyi merak ettim sen nasıl akrabasın filan demiş, oldu da sen buyur gel dedin ne yüzle gelecek

çok bililiyorsunuz . Yahu amaç ucuza getirmek .Akraba gibi akrep soksun diye boşuna mı demişler .Akraba hiç bir zaman hayrına gelmez .

Akrabaları hiç sevmem ciddiyim. Söylediğiniz atasözünü de iyi bilirim benim de yandı canım.

Gonderilen msj sanki aile konseyince yazilmis gibi."sen yaz ,yaz yaz o anlar"

Acik konusmak gerekirse ben de tedirgin olurdum .kizim baska ulkede- hatta sehirde bile olsa- kiz olsun erkek olsun bir arkadasiyla kaliyor.merak ederdim anne gozuyle bakinca.akraba da en iyi iletisim araci olacak .eskiden nisanlilar gezerken kizin kardesini takarlarmis pesine bir nevi gozcu, onun gibi olmus:)
Gerci 1 yil kim kendini feda etmek ister boyle bir ise o da tartisilir.

insallah gonlunuze gore olur.

ilginç olmuş
annen senin bu düşündüklerini niçin düşünmemiş
manevi yükü ayrı
düzenin bozulacak ama diyorsun ki
maddi anlamadada destek olmak zorunda kalıcam
zor bir süreç
bence elini taşın altına sokmadan önce
hayır demeyi başarmalısın
yoksa hem ilişkileriniz bozulur
hemde sinirleriniz

erasmusla gelecek kisi size guvenip basvurmadi herhalde...

acikcasi erkek arkadasimla da kalsam misafir ederdim, problem degil benim icin,

ancak gelecek kisi cocuk olmadigi halde bu zamana kadar benimle iletisime gecmemis olmasina bozulurdum,
ve hayir diyeceksem de sirf bu sebeple istemez hoslanmazdim.

bence direkt onunla konusun,
belki o da yurtta farkli ogrencilerle kalmak istiyordur da ailesi izin vermiyordur...

aile zoru ile tanidikta kalmak ve diger isleri maddi manevi ayarlamadigi icin sonra ortada kalmis gibi hissetmek ona da agir gelir.

Nasil ki size sorulmasini isterken asil konusmalari gereken kisi anneniz degilse sizin de su an muhatabiniz aslinda anneniz degil,
Onu, sadece tekrarlamasin diye benim adima karar verip insanlari umitlendirirken hata yaptigni anlamasi icin zorlardim... fakat kalbini de cok kirmamaya ozen gosterirdim.

Geliri yok da hiç anası babası harçlık fln yollamicaklarmı..
Kız senden geçinebilsin diye mi gönderiyolar.. öyle olmaz ki o.

gelismeyi yeni okudum...

alttan alacagi yere baskin cikmaya ve zorlamaya calisiyor.
Bir yandan da duygu somurusu...

once annemle konusurum, kiza norveci onun yazdirip yazdirmadigni ogrenirim.

kizi yanima 2.kisi olarak alir yine para harcatirim, evin tum giderleri ortak olacak, babasi yollasin.
erkek arkadasimla da ayni odada kalmaya devam ederim...

eger bu iste annem en son asamada devreye girdiyse hic acimaz, kabul etmezdim.

Iki kosulda da kiza okkali bir mail atar, gelecegi varsa gorecegi de oldugunu anlamasini saglardim.
Bu usluba haddini bildirmek gerek, edepsizlige vurup uste cikmaya calisiyor, cok sinir birsey!

Erasmus öğrencilerine yurt ayarlanıyor. Yurtta kalsın, hem yabancı arkadaşlarıda olur dil öğrenmesi açısından. Yengene kibar bir dille izah et bence.

bir sonraki gelismeyi de simdi okudum.

eve yerlesir, bir de seni kovar...

katiyen misafir olarak dahi eve sokmam boylesini.

iki turlu de aileler birbirine girecek ve siz kotu olacaksiniz zaten.
yurda yerlesene kadar bile sizde kalmasina musade etmeyin, herseyini simdiden ayarlasin oyle binsin ucaga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…