Ben böyle bir emrivaki görmedim.

ya gören de ben hanım hanımcık ev kızıyım sanacak,öyle kısıtlayabilecek biri değilim ki..

BB açık açık kabul edemeyeceğini söyle canım ya, inşallah gelmez demişsin de bu yüzsüzlükle bu kız gelir sen net konuşmazsan.
söyledim son attığım mesajda,artık gelirse de yuh derim.zaten onun başka arkadaşları da varmış burda,orda kalırım bu kadar battıysam dedi.ben de tamam orda kal dedim

Bu ne terbiyesizlik. Daha önce ev sahibine danissalarmis ozaman, yani sana. Sanki annenin evinde kalacaklarmis gibi anlatsik diyor bide utanmadan...

Birde tehdit etmis ya, sana gelcem yada babam seni silecek diye. Bunlar neye güvenerek etrafa tehdit savuruyo anlamadim. Akraba diye beslemek mi zorunda yani. Elin ayagin tutuyor, git kendi cabalarinla ev tut dimi, illa hazira konacaklar.

Akraba mi akbaba mi belli degil..

işte anlamadım ben de.silsin napayım üç oturup beş kalkmıyorum sonuçta..

söyledim son attığım mesajda,artık gelirse de yuh derim.zaten onun başka arkadaşları da varmış burda,orda kalırım bu kadar battıysam dedi.ben de tamam orda kal dedim
İlla işleri bu raddeye getirecekler yani.
Aklı başında insan hadi emrivaki yaptı diyelim, sizin ilk mesajınızla birlikte durumu algılayıp "bir-iki gün kalayım, o arada kalacak yer bulurum" diye rica eder.
Valla gitsin başka yerde kalsın madem bu derece hırs yaptıysa.

aynen,başka evde kalsa isterse komşum olsun ama nasıl bir beraber yaşama aşkı bu anlamadım..

Çünkü seninle beraber yaşarsa para harcamayacak aklınca... yoksa sana bu cevapları verdiğine göre senden hoşlanmıyor ama evini seviyor :)
bence de ...erasmusta para biriktirmeye çalışan ilk insan..

Yuh ya hic utanma sıkılmada yok sevgili evden gonderiyo gelince arayip sorma madem kendine guvenmiyordu yazmasaydi el seyi ile gerdege girilmez ogrensin hayatin zorluklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…