Ben böyle rezillik görmedim..

hayalimdekisen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
329
218
48
38
3 yıldır bu mahalle de oturuyorum.ortam tam anlamıyla fiyasko .Kadınlar birbirlerine daha önce hiç duymadığım enteresan küfürler ediyorlar.camdan cama çocuk kavgası yapıyorlar.ki en vahimi camda esiyle yasadığı geceyi başka birine anlatan bir andavaz...Hemde benim camımla karşı karşıya.ayrıca sütyenle cama çıkıyor inanabiliyor musunuz..Ve bunu eşim defalarca gördü.kocası da boxerla balkonda sigara tüttürüyor.Geçen gece eşim arabasını onların apartmanının önüne çekmiş.Saat 12 de zil çaldı.gece yarısı.bi baktık o dengesiz.birde eşini çagır diyor.bana söylemeyecek illa erkekle konuşacak.Yataktan kalktığı gbi gelmiş bir de.saç baş dağınık uykusuz gözler.askılar omuzlarından inmiş.neyse eşim çekti arabayı gece gece.Bütün mahalle bir olup alt komşumn saymadık yerlerini bırakmadılar.kadın rezil oldu.Taşınamıyorum da eşimin iş yeri yakın ve de kendi evimiz.Çok ama çok rahatsızım bu durumdan.Bütün gün enteresan küfürler dinlemekten gına geldi.camı kapatsam da duyuyorum yine.üst komşum kafayı yemiş durumda zaten.bıkmış.mahallenin gençleri kocasına etmedik küfür bırakmadılar.çok ses yapıyorsunuz dedi diye.Birde kapı önü cekirdek cıtlayan hanımların gelen geçen adamı süzme huyları yok mu..Balkondan balkona kocasıyla özelyaşantısını cilvesini yaşayan karşı komşum bir gün beni katil edecek..

Bana en çok dokunan koca göğüslerini balkon mermerine yaslayp kocasyla yaptığı fantezileri telefonda başka birine anlatması.deli olcm.Oglum sirf bunlarn gürültünden uyuyamıyor.Yer.eyup istanbul..

Ben de bizim mahalle kötü sanırdım. Alt tarafı etrafı kırıp döken 20-30 çocuk, her gece havai fişek sesleri, haftada bir sokak ortasında bağrışmalı kavga ve her hafta sonu da ya sokak düğünü, ya asker uğurlaması, ya nişan bahanesiyle mahalleye tüm gün müzik yayını var. (favorileri Ankara havası) Sizinkilerin yanında bir şey değilmiş valla, yatıp kalkıp dua edesim geldi. (bu arada bahsettiğim yer İstanbul'un göbeği)

ev satilir baskasi alinir ömürluk deil ya
bi dakka durma derim ben çocugun varmis birde, yarin o duydugun kufurleri oda etmeye baslar çocuk ne duyarsa onu taklit eder

Gecen gun kadının birinin ziline basıp kacıyorlarmış cocuklar.kafın da cocugun birine kızmış basma diye.o cocugun annesi elinde sopayla gelmiş yan apartmandaki kadının agzini yüzünü kırmış.bizim apartmanın oraları kan içindeydi.gelde bisey söyle şimdi bu ucubelere

Istedigi kadar yakin olsun is yerine , evide satabilirsiniz ..

Yasanmazki orda ...

Eşime defalarca dememe rağmen camı kapat duymazsın diyor.çünkü kendisi sabahtan akşama kadar çalışıyor.Ben evdeyim.O kadar istiyorum ki cama çıksam bi bakıyorum bütün mahallenin gözleri üzerim de.kimseyle muhattap olmadığım için meraklı meraklı süzüyorlar.Allahtan apartmanımız da polis var.Eşiyle iyiyiz.Ondan çekiniyorlarda pek bulaşmıyorlar bana..Yoksa kavga etmek için her daim tetikteler.

Eşim 50 km yol gidiyor hergün neden çünkü yaşadığımız yer evimiz kızımızı yetiştirmek için uygun site hayatı sakin bir iki apartman yaşantısına adapte olamammış tip var ama onları da el birliği ile yola getiriyoruz Allah kolaylık versin zor iş komşuluk önemli heleki çocuğun varsa

eeeee ne yapmayı düşünüyorsun

Karşı camdaki rezili dövmek istiyorum.ve de birdaha bu eve girmemeyi.Bıktım usandım rezilliklerinden.Camımın altına gelip roman havası açıyorlar.ana bacı küfür edip göbek atıyorlar..Kaynanamn adini kuyruklu yılan koydum u dinlemekten miğdemz bulandı.

Bende site içine taşınmayı düşünüyorum canm.en azindan oglumun ahlaki degerleri icin bunu yapmak zorundayim.bu mahalle bize gore hic degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…