Ben böyle rezillik görmedim..

edepsiz kadının cinsel hayatı kimi ilgilendiriyomuşda öyle rahat rahat anlatıyomuş acaba. ne yapıyomuş o kadar heycanlı terbiyesiz insanı hayattan soğutur mikrop
kocanı ikna et taşın yarın öbürgün çocuğunda allah korusun benzemeye başlarsa iş işten geçmiş olur pişman olursunuz.

Evet esenyurt tarafı.kimse önermiyor pkk lı
Bak ben İzmir'e geleli bir yıl olmadı .İstanbul'u çok iyi bilirim .Hiç tavsiye etmiyorum oraları .Çok iyi düşünün ,

Evet canm.orada da pkk yanlıları çokmuş.nereye gideceğimizi şaşrdk.site içi istiyorum ama inovia felan mesela.orisada ailelere uygun degilmis.dost hayati yasayan cokmuş.anlayacagin kaldik burada..

Sikayet edin. Uyarmak icin gelirler, tekrarlanirsa cezasi var falan derler. Gerci boyle edepsiz insanlarin korkacagini da sanmam, tasinin evi satip bence en yakin zamanda.

ucuz semtlerden daima kaçın size tavsiyem .Ev küçük olsun ama semt nezih olsun .Bana zeytinburnunda lebi derya ev verseler bedava verseler oturmam ama yeşilköyde giriş katta otururum .

Kardesim bu eyüp'ün neresi ya roman havasi diyosun çingene olmasin bunlar anca onlarda olur oyle kavga gürültü

Ay kahkaha attım o ne ya kaynananın adını kuyruklu yılan koydum hahahahahahhaha

Gelirm valla.istanbul da hertelden insan var.karmakarışk. bktm bu şehrden yeminle.
Canim istanbuldan kaçmana gerek yok istanbulunda cok nezih guzel semtleri var mesela anadolu yakasi kücükyalı bostancı idealtepe taraflari cok iyi sakin nezih maddi imkaniniz varsa oralara bakin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…