- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
sivas mahallesi olabilirmi burası.Ramiyrle yakın..
Oturdugum sokak evet canm.ama bir ust sokak daha temiz insanlarla dolu.bizim sokak berbat
Bak ben İzmir'e geleli bir yıl olmadı .İstanbul'u çok iyi bilirim .Hiç tavsiye etmiyorum oraları .Çok iyi düşünün ,
mahalkost: 37685314 .!.:sivas mahallesi olabilirmi burası.
hadi sokağınıda söylede komşu çıkalım:)
Merkez mahallesi tatlm
ucuz semtlerden daima kaçın size tavsiyem .Ev küçük olsun ama semt nezih olsun .Bana zeytinburnunda lebi derya ev verseler bedava verseler oturmam ama yeşilköyde giriş katta otururum .Evet esenyurt tarafı.kimse önermiyor pkk lı
Evet canm.orada da pkk yanlıları çokmuş.nereye gideceğimizi şaşrdk.site içi istiyorum ama inovia felan mesela.orisada ailelere uygun degilmis.dost hayati yasayan cokmuş.anlayacagin kaldik burada..
bende düğmecilerdeyim ama daha fazla detaya girmeyelim. ifşa olucaz
Sikayet edin. Uyarmak icin gelirler, tekrarlanirsa cezasi var falan derler. Gerci boyle edepsiz insanlarin korkacagini da sanmam, tasinin evi satip bence en yakin zamanda.
Kardesim bu eyüp'ün neresi ya roman havasi diyosun çingene olmasin bunlar anca onlarda olur oyle kavga gürültüKarşı camdaki rezili dövmek istiyorum.ve de birdaha bu eve girmemeyi.Bıktım usandım rezilliklerinden.Camımın altına gelip roman havası açıyorlar.ana bacı küfür edip göbek atıyorlar..Kaynanamn adini kuyruklu yılan koydum u dinlemekten miğdemz bulandı.
Ay kahkaha attım o ne yaKarşı camdaki rezili dövmek istiyorum.ve de birdaha bu eve girmemeyi.Bıktım usandım rezilliklerinden.Camımın altına gelip roman havası açıyorlar.ana bacı küfür edip göbek atıyorlar..Kaynanamn adini kuyruklu yılan koydum u dinlemekten miğdemz bulandı.
Canim istanbuldan kaçmana gerek yok istanbulunda cok nezih guzel semtleri var mesela anadolu yakasi kücükyalı bostancı idealtepe taraflari cok iyi sakin nezih maddi imkaniniz varsa oralara bakin derimGelirm valla.istanbul da hertelden insan var.karmakarışk.bktm bu şehrden yeminle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?