- 12 Ağustos 2016
- 349
- 179
- 103
- 27
- Konu Sahibi just tonight
-
Basıp ne yaptın peki,ağzını burnunumu kırdın o öküzün.
İhbar edecektin ettinmi?
Neden ve nasıl evlendiniz bu adamla ? Tanışma evresi, flört, nişanlılık zamanları geçirmediniz mi ? Bu şehirde yaşayacağınız önceden belli değil miydi ?
Sizi sorguluyor gibi konuşmak istemiyorum ama anlattıklarınıza göre bunlar adamın karakterine yapışmış şeyler, önceden bilmemek pek mümkün değil sanki.
Aman ha korunun bir de çocuk filan yapmayın.
Flört dönemindede kabalıkları olurdu ama ufak tefek seylerdi tepkimi koydugumda hatasini anlardi. Evlendigim gunden beri hic kavgasiz bir gunumuz olmadi.
Bosanalim diyorum noldu baskasini bulucan dimi diyor
Namussuz kari basit kadin gozun disari kayiyor dimi seni munevver gibi yapicam beni dovdu anneme kufurler neler neler. Gozume ve gogsume yumruk atti. Allahtan gozume bir sey olmadi gogsum mosmor.
eni herkesten kiskaniyor. Bakkala gitsem sigara almaya bakkalla aranda ne var diyor.
Yok is yerindeki herkes beni taniyor. Cokta sayiyorlar seviyorlar. Onun bana telde ettigi kufurleri actim herseyi dinlettim. Mudurlerine kadar rezil oldu. Is yerinden cok korkuyor niyeyse
ee ne oldu da değişti bu adam
Evlilik bekarlık gibi olmaz ama sizin ciddi sorunlarınız var gibi şiddet boyutuna geliyormuş çünkü birbirinize vurduktan sonra nasıl yüzyüze bakılır ki nişanlıyken böyle değilmiş biz kadınlar öyle düşünüyoruz o zaman da vuracak değil ya ben kabul edemezdim sende etmemelisin hiç bişey bahane olamazBen esim icin suslenmiyorum. Bekarkende gecenin bir korunde kalkip sacimi makyajimi yapip uyurdum ah ah :)
Evlenmedwn önce anlaşılmazmı az çok bu huyları ,en başta kıskançlığı,sonra iş kolik oluşu bellidir.siz sevgiliyken akşamları bulaşabiliyormuydunuz,dışarı çıkıyormuydunuz
Kısır ne ya. Cocuk veremiyor ne.Esim kisir zaten. Bana bir cocuk veremiyor. 6 ay icinde sevgililik nisan evlendik hemen severek.
Anladım ki boşanamıyorsun.
Gidecek yerin yok.
Tek başına yaşamayacaksın,paran da yok.
Buraya kadar tamam da seni aşağılayan,döven,söven adamın karşısına topuklu ayakkabıyla çıkmak neyin nesi onu bir anlatır mısın?
seni ona bağlayan hiçbirşey yok aslında..sorun sadece maalesef kimsesiz yapayalnız olman.. annen evine gelmemiş baba desen ortalarda yok seni bu yaşa getirenin bi ayağı çukurda.. önceki konularını bilmiorum fakat bir an önce ayaklarının üzerinde durman lazım ..Kiskanc, bakkala bile gitmemi kiskanan, kursa gitmeme bile izin vermeyip kadinlar aklina girer diyen bir adamla evliyim.. Beni hala bu adama baglayan seyi bilmiyorum.
Kısır ne ya. Cocuk veremiyor ne.
İlişkiniz yalama olmuş artık.
Benim kocam benimle ilgili bu cümleleri kuracak,emin ol daha fazlasını yapardım ona!!!!Esim kisir zaten. Bana bir cocuk veremiyor. 6 ay icinde sevgililik nisan evlendik hemen severek.
Bosansa öldürür de bu Adam neler demiş ya ne piskopatlar var. Allah yardımcısı olsunBu adamla devam ediyorsunuz...
seni ona bağlayan hiçbirşey yok aslında..sorun sadece maalesef kimsesiz yapayalnız olman.. annen evine gelmemiş baba desen ortalarda yok seni bu yaşa getirenin bi ayağı çukurda.. önceki konularını bilmiorum fakat bir an önce ayaklarının üzerinde durman lazım ..
Ayda bu ilişkinin mokunun cıktığını ve hic yürümeyeceğini sen de biliyorsun. Muhtemelen caresizliğinden katlanıyorsun. Gözünün önüne bak, yasın kücük. Gir kocanın yanına calıs, paranı biriktir hayatını kendin kur. Madem yalnızsın, en iyi koca en kötü anneanneden daha kötü değildir.Veremiyor canim napiyim. Evlenmeden once dedi yok surda soyle oluyor bebegimiz olabiliyor falan diyede. Yokmus oyle bir sey. Zaten simdi hamile olsam daha kotu olurdu herseyde bir hayir varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?