Ben böyle yaşamak istemiyorum.

Esim kisir zaten. Bana bir cocuk veremiyor. 6 ay icinde sevgililik nisan evlendik hemen severek.

Flört dönemindede kabalıkları olurdu ama ufak tefek seylerdi tepkimi koydugumda hatasini anlardi. Evlendigim gunden beri hic kavgasiz bir gunumuz olmadi.

Bosanalim diyorum noldu baskasini bulucan dimi diyor

Namussuz kari basit kadin gozun disari kayiyor dimi seni munevver gibi yapicam beni dovdu anneme kufurler neler neler. Gozume ve gogsume yumruk atti. Allahtan gozume bir sey olmadi gogsum mosmor.

eni herkesten kiskaniyor. Bakkala gitsem sigara almaya bakkalla aranda ne var diyor.

Bu adamla devam ediyorsunuz...

Ben esim icin suslenmiyorum. Bekarkende gecenin bir korunde kalkip sacimi makyajimi yapip uyurdum ah ah :)
Evlilik bekarlık gibi olmaz ama sizin ciddi sorunlarınız var gibi şiddet boyutuna geliyormuş çünkü birbirinize vurduktan sonra nasıl yüzyüze bakılır ki nişanlıyken böyle değilmiş biz kadınlar öyle düşünüyoruz o zaman da vuracak değil ya ben kabul edemezdim sende etmemelisin hiç bişey bahane olamaz

Evlenmedwn önce anlaşılmazmı az çok bu huyları ,en başta kıskançlığı,sonra iş kolik oluşu bellidir.siz sevgiliyken akşamları bulaşabiliyormuydunuz,dışarı çıkıyormuydunuz

Tabi canim. Hatta sabahliyorduk 1 saat uykuyla ise bile gidiyordu benim icin. Sabahlara kadar ya yanyanaydik ya telefondaydik bayilana kadar.

Ben bekarkende oyleydim. Her disari cikicakmisim gibi otururdum evin icinde. Esime kasitli degil.

Seven insan ne olursa olsun vuramaz. Cam kapı kırar sinirini çıkarır yine vurmaz. Siz iyice yüz göz olmuşsunuz. Bari çocuk yapma da o tanık olmasın bu halinize

Şunları yaşayan ben olsam, anneannem bana cama çıkma, balkona çıkma, sen dulsun dediği beni sıktığı için o eve geri dönmezdim. Bu hayatı sen seçtiğin için sen haksızsın her türlü.

seni döven adama bir de hazırlık yapıp topukluyla makyajla mı karşılıyorsun
anlamıyorum.. anlamayacağım da şu mantığı

Kiskanc, bakkala bile gitmemi kiskanan, kursa gitmeme bile izin vermeyip kadinlar aklina girer diyen bir adamla evliyim.. Beni hala bu adama baglayan seyi bilmiyorum.
seni ona bağlayan hiçbirşey yok aslında..sorun sadece maalesef kimsesiz yapayalnız olman.. annen evine gelmemiş baba desen ortalarda yok seni bu yaşa getirenin bi ayağı çukurda.. önceki konularını bilmiorum fakat bir an önce ayaklarının üzerinde durman lazım ..

Son care kocamin calistigi yere girmeyi dusunuyorum ama oylede butun maasim eve gidicek alcakmis benden hesaba atcakmis ortak. Gene yatirimim olmicak.

Veremiyor canim napiyim. Evlenmeden once dedi yok surda soyle oluyor bebegimiz olabiliyor falan diyede. Yokmus oyle bir sey. Zaten simdi hamile olsam daha kotu olurdu herseyde bir hayir varmis.
Ayda bu ilişkinin mokunun cıktığını ve hic yürümeyeceğini sen de biliyorsun. Muhtemelen caresizliğinden katlanıyorsun. Gözünün önüne bak, yasın kücük. Gir kocanın yanına calıs, paranı biriktir hayatını kendin kur. Madem yalnızsın, en iyi koca en kötü anneanneden daha kötü değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…