- 12 Ağustos 2016
- 352
- 175
- 103
- Konu Sahibi delidolumutlu
-
Cocuk yokken bi sure ayri kalsaniz birbirinizden.
Dusunmeye ihtiyaciniz var sanki.
Ve karar vermeye.
Bravo sana. (!)Is yerini bastim mum gibi 2 gundur.
Eşine karşı kasıtlı değilse niye buraya yazdın süslendiğini?Ben bekarkende oyleydim. Her disari cikicakmisim gibi otururdum evin icinde. Esime kasitli degil.
Ayda bu ilişkinin mokunun cıktığını ve hic yürümeyeceğini sen de biliyorsun. Muhtemelen caresizliğinden katlanıyorsun. Gözünün önüne bak, yasın kücük. Gir kocanın yanına calıs, paranı biriktir hayatını kendin kur. Madem yalnızsın, en iyi koca en kötü anneanneden daha kötü değildir.
Bunu gerçekten yaptın miYok is yerindeki herkes beni taniyor. Cokta sayiyorlar seviyorlar. Onun bana telde ettigi kufurleri actim herseyi dinlettim. Mudurlerine kadar rezil oldu. Is yerinden cok korkuyor niyeyse
Akıllı davranıp maaşının senin hesabında kalmasını sağlayacaksın o zaman. Ya da baska bir iş bulacaksın. Bu kadar basit.Ise girmeyi dusundum yanina ama ortak hesaba atcakmis benim maasimi. Evin masrafi bende olucak gene yatirim yapamicam. Didik didik takip etcek.
Eşine karşı kasıtlı değilse niye buraya yazdın süslendiğini?
Dayak yedikten sonra nasıl içinden geliyor süslenmek?
Belli ki karı koca birbirinizi sevmiyorsunuz da boşanamıyorsunuz da o zaman sesini çıkarma da hiç olmazsa artık şiddet görme.
Aman neyse ne işte.Hayir onu yazma amacim cinsel hayatimiz icin dedim. Yani ilk evlendigimizde kavgalardan oncede kocamda isteksizdi hala oyle o konu icin ekledim onu.
Bunu gerçekten yaptın mi
Aman neyse ne işte.
Şu dayak yiye yiye buraya yazılıyor,içim acıyor.
O yüzden diyorum.
Sus,sesini çıkarma. Yoksa cidden bir şey olacak Allahım korusun.
Geçmiş konularınıza da baktım bana biraz garip geldi tüm yaşananlar. İlk andan beri iyi gitmeyeceği belli olan bir evlilik, şiddet, hakaret, eşe karşı son derece saygısız tavırlar. Düşünüyorum da hangi erkek iş yerine gelip de aralarında yaşananları patronuna, iş arkadaşlarına anlatan eşine karşı siner ? Bir de siz bunu yaparken ne bekliyordunuz ? Karşınızdaki eşiniz ve siz evliliği devam ettirmek istemiyorsanız zaten şu an o evde olmazdınız, yok yapıcı davranmak istiyorsanız sizin tavırlarınızın olumlu olmakla hiç alakası olduğunu düşünmüyorum.
Mum gibi oldu demişsiniz ya, bana çok tuhaf geliyor, iki gün önce basit bir konuda açıklama istiyorsunuz bağırıp çağırıyor, iş yerine gidip ilişkinizi afişe ediyorsunuz mum gibi oluyor. Anlattıklarınızda gerçeklik payı varsa, zaten şu an buraya yazmak yerine çoktan boşanma davası açmanız gerekiyordu. Öyle bir adamla değil ömür fazladan bir gün bile geçmez. Zaten sevgi yok, seven insan bu kadar hakaret etmez, saygı desen yerlerde, evlilikle alakası kalmamış olayın.
Yine de çalıştığı ortamda eşini küçük düşünmüşsün. Senin anlatacagin kimsen olmasa bile eşinin akrabaları sözünü dinletecek kimse yok mu. Ona anlatsaydın gerekirse dinletirdin. Ama bu çok aşağılayıcı olmuş. Onun yaptığı çok yanlış ama senin ki de olmamisYaptim. Butun arkadaslari, babam dedigi herkes benden yana. Beni cok seviyorlar bide. Herkes gercek yuzunu gordu orda melek gibi cunku.
ama mutluluk bu mu.Evlenmeden once melek gibiydi. Her yerde haykiriyordu askini. En ufak tartismamizda perisan oluyordu. Cok mutluyduk
yaa biliyor musun bizde böyleyiz su zamanlarda özellikle şu 15 temmuzdan sonra bize bir haller oldu bunalıma girdik ailecek umudumuzu kaybettik hayata karşı sanki.öyle bir dönem olabilirEvlenmeden once melek gibiydi. Her yerde haykiriyordu askini. En ufak tartismamizda perisan oluyordu. Cok mutluyduk
ooo. çok kötü bir hareket yapmışsınız . inanamıyorum. olamaz.Yok is yerindeki herkes beni taniyor. Cokta sayiyorlar seviyorlar. Onun bana telde ettigi kufurleri actim herseyi dinlettim. Mudurlerine kadar rezil oldu. Is yerinden cok korkuyor niyeyse
fakat artık siz de eskisi gibi misiniz . rezil ediyorsunuz adamı. o da küfürle, tokat ile mi karşılığında intikam alıyor . böyle düşündüm bir anTabi canim. Hatta sabahliyorduk 1 saat uykuyla ise bile gidiyordu benim icin. Sabahlara kadar ya yanyanaydik ya telefondaydik bayilana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?