Ben böyle yaşamak istemiyorum.

mutsuzsanız ayrılın
o size tokat , siz ona tokat
aynı evde yasamayın artık bence
sakın ola ki çocuk falan da yapmayın
snr psikolojısı bozuk ınsanların ıcınde yasamak durumunda kalıyoruz

Ben bekarkende oyleydim. Her disari cikicakmisim gibi otururdum evin icinde. Esime kasitli degil.
Eşine karşı kasıtlı değilse niye buraya yazdın süslendiğini?
Dayak yedikten sonra nasıl içinden geliyor süslenmek?
Belli ki karı koca birbirinizi sevmiyorsunuz da boşanamıyorsunuz da o zaman sesini çıkarma da hiç olmazsa artık şiddet görme.

Ise girmeyi dusundum yanina ama ortak hesaba atcakmis benim maasimi. Evin masrafi bende olucak gene yatirim yapamicam. Didik didik takip etcek.

Hayir onu yazma amacim cinsel hayatimiz icin dedim. Yani ilk evlendigimizde kavgalardan oncede kocamda isteksizdi hala oyle o konu icin ekledim onu.

Canım şimdi konuyu inceleyelim öncelikle sen bu adamı seviyor Musun.
İkincisi sana şiddet gösteriyorsa belli ki somu gelmeyecek
Üçüncüsü Zaten evde de hapissin ha ananende böyle yaşamışsın ha bu evde en azından ananende işe girer çalışırsın.

Hayir onu yazma amacim cinsel hayatimiz icin dedim. Yani ilk evlendigimizde kavgalardan oncede kocamda isteksizdi hala oyle o konu icin ekledim onu.
Aman neyse ne işte.
Şu dayak yiye yiye buraya yazılıyor,içim acıyor.
O yüzden diyorum.
Sus,sesini çıkarma. Yoksa cidden bir şey olacak Allahım korusun.

Geçmiş konularınıza da baktım bana biraz garip geldi tüm yaşananlar. İlk andan beri iyi gitmeyeceği belli olan bir evlilik, şiddet, hakaret, eşe karşı son derece saygısız tavırlar. Düşünüyorum da hangi erkek iş yerine gelip de aralarında yaşananları patronuna, iş arkadaşlarına anlatan eşine karşı siner ? Bir de siz bunu yaparken ne bekliyordunuz ? Karşınızdaki eşiniz ve siz evliliği devam ettirmek istemiyorsanız zaten şu an o evde olmazdınız, yok yapıcı davranmak istiyorsanız sizin tavırlarınızın olumlu olmakla hiç alakası olduğunu düşünmüyorum.

Mum gibi oldu demişsiniz ya, bana çok tuhaf geliyor, iki gün önce basit bir konuda açıklama istiyorsunuz bağırıp çağırıyor, iş yerine gidip ilişkinizi afişe ediyorsunuz mum gibi oluyor. Anlattıklarınızda gerçeklik payı varsa, zaten şu an buraya yazmak yerine çoktan boşanma davası açmanız gerekiyordu. Öyle bir adamla değil ömür fazladan bir gün bile geçmez. Zaten sevgi yok, seven insan bu kadar hakaret etmez, saygı desen yerlerde, evlilikle alakası kalmamış olayın.

Kusura bakma ama sende esin kadar problemli bir insansin. Doven adami topukluyla karsilamak , bana cocuk veremiyor kısır demek , is yerine gidip konuyla alakasi olmayan insanlara birseyler dinletip kocandan once kendini rezil etmek. Ne bicim bir hayat bu.

Aman neyse ne işte.
Şu dayak yiye yiye buraya yazılıyor,içim acıyor.
O yüzden diyorum.
Sus,sesini çıkarma. Yoksa cidden bir şey olacak Allahım korusun.

Uymuyorum ona. Karsilik vermiyorum bir sey dediginde ya yan odaya gidiyorum ya bahceye cikiyorum sigara icmeye. Ben karsilik verince saatlerce uzuyor bu sefer.

Size soyle bir sey soyliyim. Bu aralar farkettim. Bakin ben esime iyi davransam birden parliyor durduk yere kavga cikariyor. Ama boyle kotu davraniyim kiriyim dokiyim cok iyi davraniyor ben anlayamiyorum. Nasil davrancagimi bilemiyorum.

Yaptim. Butun arkadaslari, babam dedigi herkes benden yana. Beni cok seviyorlar bide. Herkes gercek yuzunu gordu orda melek gibi cunku.
Yine de çalıştığı ortamda eşini küçük düşünmüşsün. Senin anlatacagin kimsen olmasa bile eşinin akrabaları sözünü dinletecek kimse yok mu. Ona anlatsaydın gerekirse dinletirdin. Ama bu çok aşağılayıcı olmuş. Onun yaptığı çok yanlış ama senin ki de olmamis

Bunu söyledigim icin özur diliyorum ama sizde anlattiklarina gore hic bi isik göremiyorum Bence evlilik size göre degil konu sahibemiz.Yani hep ilk günki gibi heyecan olmuyo evliliklerde.Tamam biz bekliyozda erkekler yapmiyo iste.Ki bende siddet magduruyum ama hic bi zaman bana vurdugunda ben ona vuramazdim.Is yerine rezil etmek felan bi kenarda dursun yani.Mecburiyetten hayati paylasiyosunuz.Malesef...

Evlenmeden once melek gibiydi. Her yerde haykiriyordu askini. En ufak tartismamizda perisan oluyordu. Cok mutluyduk
yaa biliyor musun bizde böyleyiz su zamanlarda özellikle şu 15 temmuzdan sonra bize bir haller oldu bunalıma girdik ailecek umudumuzu kaybettik hayata karşı sanki.öyle bir dönem olabilir

Yok is yerindeki herkes beni taniyor. Cokta sayiyorlar seviyorlar. Onun bana telde ettigi kufurleri actim herseyi dinlettim. Mudurlerine kadar rezil oldu. Is yerinden cok korkuyor niyeyse
ooo. çok kötü bir hareket yapmışsınız . inanamıyorum. olamaz.
Tabi canim. Hatta sabahliyorduk 1 saat uykuyla ise bile gidiyordu benim icin. Sabahlara kadar ya yanyanaydik ya telefondaydik bayilana kadar.
fakat artık siz de eskisi gibi misiniz . rezil ediyorsunuz adamı. o da küfürle, tokat ile mi karşılığında intikam alıyor . böyle düşündüm bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…