- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi just tonight
-
çok çirkin konuştuğunu düşünüyorum eşin hakkında.Veremiyor canim napiyim. Evlenmeden once dedi yok surda soyle oluyor bebegimiz olabiliyor falan diyede. Yokmus oyle bir sey. Zaten simdi hamile olsam daha kotu olurdu herseyde bir hayir varmis.
Gerçekten 19 yaşında mısın?
ikiniz de küçükmüşsünüz. erkek 30 olmadan evlenmemeli diye düşünüyorum.Evet esim 28
eski konularınıza da baktım baya tokat filan derken yumuşatmışsınız olayı. tebrik ediyorum. kusura bakmayın ama imkanı olup da boşanmayanlara üzülemiyorum ben.
Suçu birazda ailelerde aramak lazım,kızlarını evlendiriyorlar sonra ne halin varsa gör diyorlar..
Aydanında boşanıp kendine yeni bir hayat kurması lazım,tek eksiği kendine güvensizliği sadece.
Onu kırarsa tek başına yaşabilir..
o güvensizliği tutup ortasından biz mi kıralım ama? 10 tane konu açmış buraya hepsinde de aynı olaylar aynı şiddet... ne diyebiliriz ki daha fazla? içini döksün rahatlasın madem.
Suçu birazda ailelerde aramak lazım,kızlarını evlendiriyorlar sonra ne halin varsa gör diyorlar..
Aydanında boşanıp kendine yeni bir hayat kurması lazım,tek eksiği kendine güvensizliği sadece.
Onu kırarsa tek başına yaşabilir..
Annem hic destek olmuyor anlatiyorum telefonda aman kufur etsin he de vurursa sende vur kizim gul gec kizim soyle yap bilmemne diyor beni hic anlamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?