Ben böyle yaşamak istemiyorum.

Anneanneni ikna et
İşe gir, zamanla kuralları yumuşar anneannenin baştan asilik yapma
Boyle yasayacagina git onunla yasa
Dayak yemezsin hic olmazsa
Annaannenin sevdigi bi tanidigi bi komsusu varsa biri konussun
Calismana ikna olsun
Zamanla yoluna girer hersey
Neyi bekliyosun daha
Yaşın cok kucuk
Boyle omur gecmezki

Veremiyor canim napiyim. Evlenmeden once dedi yok surda soyle oluyor bebegimiz olabiliyor falan diyede. Yokmus oyle bir sey. Zaten simdi hamile olsam daha kotu olurdu herseyde bir hayir varmis.
çok çirkin konuştuğunu düşünüyorum eşin hakkında.
bize burada böyle anlatıyorsan eşini . ona nasıl davraıyorsun meraktayım

Balık baştan kokar derler. Sizin evlilik sağlıklı görünmüyor. Ayrıl ve çalışmaya başla.
Yoksa çocuk sahibi olduktan sonra daha da b.ka sarar her şey.

Çocuk yokken ayrılabılırsınız.
Sız calısmadıgınız ıcın cıdden yorgunlugun ne demek oldugunu bılmeyebılırsınız orası ayrı fakat ısın ıcınde bırbırınıze sıddet var buyuk tartısmalar var ve henuz yenı evlısınız. Bu sekılde ayrılsan cokta etkılenmezsın ama cocugun olunca o zaman gıtmek senın sartlarında daha zor olabılır

Bak kardeş insanlar 100 kez yazdı

Şiddet var
Küfür var
Tecavüze yeltenme var
Adam seni Özgecan yaparım diyecek tıynette bir ruh hastası

Bu adamın elinde ölüp kalıcaksın ciddiyim canın güvende değil.

O birlikte çalışma işi var ya kaçakçılık, uyuşturucu vb için kuryeliktir muhtemelen sakın bulaşma yanarsın.

Pardonda niye hala evlisiniz.
Ne demek kufurler ,yumruklar
bu adama yaptigin hazirliga yazik.bilemedim evliliginizin akibeti nasil olur

boşan. annenin tansiyonu derdiyle mi boşanmıyosun? çocuk yok bişey yok. boşan gir bi işe hayatına bak. anandan laf işitmemek için koca dayağı çekmek çok mantıklı dğeil.

eski konularınıza da baktım baya tokat filan derken yumuşatmışsınız olayı. tebrik ediyorum. kusura bakmayın ama imkanı olup da boşanmayanlara üzülemiyorum ben.

boşan gitsin. seni ondan çok daha mutlu edecek kişiler çıkar karşına. herkesten uzak güzel bi şehire taşın. hiç zor değil gerçekten.

eski konularınıza da baktım baya tokat filan derken yumuşatmışsınız olayı. tebrik ediyorum. kusura bakmayın ama imkanı olup da boşanmayanlara üzülemiyorum ben.

Suçu birazda ailelerde aramak lazım,kızlarını evlendiriyorlar sonra ne halin varsa gör diyorlar..
Aydanında boşanıp kendine yeni bir hayat kurması lazım,tek eksiği kendine güvensizliği sadece.
Onu kırarsa tek başına yaşabilir..

o güvensizliği tutup ortasından biz mi kıralım ama? 10 tane konu açmış buraya hepsinde de aynı olaylar aynı şiddet... ne diyebiliriz ki daha fazla? içini döksün rahatlasın madem.

o güvensizliği tutup ortasından biz mi kıralım ama? 10 tane konu açmış buraya hepsinde de aynı olaylar aynı şiddet... ne diyebiliriz ki daha fazla? içini döksün rahatlasın madem.

Hep söyledik boşan kendi hayatını kur dedik,ama cesareti yok belkide güvenemiyor kendisine.
Sonrada şiddetin devamı geliyor,aileside destek olmuyorki kıza,olsa zaten bu durumda olmazxdı çeker giderdi yanlarına..

Sonuçta kendi bildiğini yapacaksın değil mi?
En iyisi fikrim içimde kalsın...

Annem hic destek olmuyor anlatiyorum telefonda aman kufur etsin he de vurursa sende vur kizim gul gec kizim soyle yap bilmemne diyor beni hic anlamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…