Ben bu adamdan hoşlandım sanırım :)

by2016

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
260
113
53
33
Türkiye
Bu haftasonu bizim şirketin konaklamalı bir organizasyonu vardı 3 günlük. Bizim iş malum denetim işi, normalde hep yalnız çalışıyorum. Bu tip organizasyonlar ve eğitimler oldukça benimle aynı dönemde işe giren arkadaşlarımı görüyorum. İş arkadaşlarımdan bi tanesine karşı çok hoş şeyler hissettim bu gittiğimde. Şimdi bu adamla ilk işe giriş eğitiminde tanıştıktan sonra eğitim boyunca arada konuştuk selamlaştık falan o kadar. Hatta bi gün ben bunun önünde oturmuşum eğitim boyunca, sizi gördüm ama selamlaşamadık konuşamadık falan demişti. Hoş adammış demiştim ama o kadar. Sonra bizim bi tane daha eğitim oldu orda da bikaç kere konuşmuştuk. Bu son eğitimde çok hoşuma gitti. Aslında çok az konuştuk, çok fazla tanımıyorum bile. Benden 4 yaş büyük olduğunu, mezun olduğu okulu, ailesinin yaşadığı şehri falan biliyorum genel hatlarıyla. Eğitimde akşam yemeğinden sonra topluca otelin terasına geçtik bir şeyler içmek için, orada bu balkona çıkmıştı, arada kaçamak bakışlarını yakaladım. Sonra hep beraber otelin akşam eğlencesine gittik orada biraz konuştuk falan o kadar. Aslında pek bir şey geçmedi aramızda ama ben ona bakarken ya da onu görünce heyecanlandığımı hissettim. Yüzü çok temiz çok güzel bakıyor, kibar beyefendi birisi. Ama kız arkadaşı var mı bilmiyorum, bana karşı azıcık da olsa ilgisi var mı onu da bilmiyorum. Zaten farklı şehirlerde çalışıyoruz, aramızda 3 saatlik bi mesafe var. Garip bi durum ama bi kıpır kıpır oldum sizinle paylaşayım istedim. :)

ne güzel :) sosyal medyadan arkadaslik teklifi yollayin. hayirlisi ins mutlu olursunuz

Aman diyim evli mi nişanlı mı bi öğren sonra devam et.
Evli değil onu biliyorum da görüştüğü biri var mı yok mu onu bilmiyorum. Ben bu tip durumlarda hep karşı taraftan ilk adımı beklerim ama biz zaten eğitimler dışında görüşmüyoruz farklı şehirlerdeyiz. bir kere iş için mesajlaşmıştık 3-4 mesaj o kadar.

ne güzel :) sosyal medyadan arkadaslik teklifi yollayin. hayirlisi ins mutlu olursunuz
ya ben ilk adımı atmaya çok çekinirim. Gerçi işyerinden birkaç erkek arkadaş ekli zaten onu da eklesem herhalde hemen anlamaz ama eklesem mi acaba? Ama eğitim yeni bitti birkaç gün bekleyip öyle mi eklesem :) :)

Cok somut olmayan bor adim atabilirsiniz sanki. Toplu bir muhabbette laf atarak, ne bileyim her zamankinden bir tik farkli bir tavirla ilginizi gosterebilirsiniz. Kiz arkadasi varsa, ilgisi yoksa falan gereken mesafeyi cizer zaten.

o zaman numaranız var onda bekleyin.
sohbet esnasında ufak sinyaller verin gerisi ona kalmış.

Cok somut olmayan bor adim atabilirsiniz sanki. Toplu bir muhabbette laf atarak, ne bileyim her zamankinden bir tik farkli bir tavirla ilginizi gosterebilirsiniz. Kiz arkadasi varsa, ilgisi yoksa falan gereken mesafeyi cizer zaten.
Ama öyle bir ortamımız yok ki hepimiz farklı şehirlerdeyiz.

ya ben ilk adımı atmaya çok çekinirim. Gerçi işyerinden birkaç erkek arkadaş ekli zaten onu da eklesem herhalde hemen anlamaz ama eklesem mi acaba? Ama eğitim yeni bitti birkaç gün bekleyip öyle mi eklesem :) :)

bekleme ekle nolcak, madem kadin erkek esit diyoruz nolcakki :). icin icini yemektense en azindan gittigin yolu görürsün

o zaman numaranız var onda bekleyin.
sohbet esnasında ufak sinyaller verin gerisi ona kalmış.
sizce sosyal medyadan eklesem mi birkaç gün sonra? ya da bekleyip mesaj atmazsa bu defteri hiç açmadan kapatsam mı? Şimdiye kadar sadece 1 kez konuştuk mesajla, onda da whatsapp grubunda bir şey konuşuldu işle ilgili, bu ve benim de içinde bulunduğumuz 3-4 arkadaş bir sorun yaşamıştı. Sonra ben yöneticimden bir şey öğrendim buna grup dışından yazdım böyle böyle yapıcaz diye o da 1 gün sonra bana yazmış naptın halloldu mu işin merak ettim naptığını demişti o kadar.

Numaranız varmış onda bence biraz bekleyin. Baktınız ses soluk yok siz adin atın. Böyle durumlarda erkeklerden ilk adin gelsin meselesini desteklemiyorum ben. Ne kaybedeceksiniz ki ?

ben eğitim devam ediyor sandım . ekleyin ama telefonu zaten varken neyi değiştirir sosyal medyadan eklemek bilemedim.

ben eğitim devam ediyor sandım . ekleyin ama telefonu zaten varken neyi değiştirir sosyal medyadan eklemek bilemedim.
fotoğraflarından falan kız arkadaşı var mı yok mu ya da onunla ilgili daha çok şey öğrenebilirim diye.

Ortaokul arkadaşınızla olmadı mı bişeyler merak ettim
Avukatlık huyum değil ama birşeyler olmamış ki yeni birine karşı ilgi duymuş. Insanları bozmaktan keyif mi alıyorsunuz acaba
Şuan bu soruyu sormaktan haz aldın gibi hissettim burdan

Avukatlık huyum değil ama birşeyler olmamış ki yeni birine karşı ilgi duymuş. Insanları bozmaktan keyif mi alıyorsunuz acaba
Şuan bu soruyu sormaktan haz aldın gibi hissettim burdan

Yoo hayır belki oldu bitti hiç olup olmadığını merak ettim bundan sonra merak etmeden önce size sorar izin alır sonra sorarım rahatsız olmazsınız olur mu?

Kızlar dün akşam ben bunu ekledim instagramdan. Hemen kabul etti. Fotoğraflarına falan baktım galiba kız arkadaşı yok. Neyse o da beni eklemiş işte ondan sonra instagramdan mesaj atmış hatırımı sordu biraz işle ilgili biraz da ordan burdan konuştuk şimdilik gelişmeler bu şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…