Evli değil onu biliyorum da görüştüğü biri var mı yok mu onu bilmiyorum. Ben bu tip durumlarda hep karşı taraftan ilk adımı beklerim ama biz zaten eğitimler dışında görüşmüyoruz farklı şehirlerdeyiz. bir kere iş için mesajlaşmıştık 3-4 mesaj o kadar.Aman diyim evli mi nişanlı mı bi öğren sonra devam et.
ya ben ilk adımı atmaya çok çekinirim. Gerçi işyerinden birkaç erkek arkadaş ekli zaten onu da eklesem herhalde hemen anlamaz ama eklesem mi acaba? Ama eğitim yeni bitti birkaç gün bekleyip öyle mi eklesem :) :)ne güzel :) sosyal medyadan arkadaslik teklifi yollayin. hayirlisi ins mutlu olursunuz
Evli değil onu biliyorum da görüştüğü biri var mı yok mu onu bilmiyorum. Ben bu tip durumlarda hep karşı taraftan ilk adımı beklerim ama biz zaten eğitimler dışında görüşmüyoruz farklı şehirlerdeyiz. bir kere iş için mesajlaşmıştık 3-4 mesaj o kadar.
Ama öyle bir ortamımız yok ki hepimiz farklı şehirlerdeyiz.Cok somut olmayan bor adim atabilirsiniz sanki. Toplu bir muhabbette laf atarak, ne bileyim her zamankinden bir tik farkli bir tavirla ilginizi gosterebilirsiniz. Kiz arkadasi varsa, ilgisi yoksa falan gereken mesafeyi cizer zaten.
ya ben ilk adımı atmaya çok çekinirim. Gerçi işyerinden birkaç erkek arkadaş ekli zaten onu da eklesem herhalde hemen anlamaz ama eklesem mi acaba? Ama eğitim yeni bitti birkaç gün bekleyip öyle mi eklesem :) :)
sizce sosyal medyadan eklesem mi birkaç gün sonra? ya da bekleyip mesaj atmazsa bu defteri hiç açmadan kapatsam mı? Şimdiye kadar sadece 1 kez konuştuk mesajla, onda da whatsapp grubunda bir şey konuşuldu işle ilgili, bu ve benim de içinde bulunduğumuz 3-4 arkadaş bir sorun yaşamıştı. Sonra ben yöneticimden bir şey öğrendim buna grup dışından yazdım böyle böyle yapıcaz diye o da 1 gün sonra bana yazmış naptın halloldu mu işin merak ettim naptığını demişti o kadar.o zaman numaranız var onda bekleyin.
sohbet esnasında ufak sinyaller verin gerisi ona kalmış.
Numaranız varmış onda bence biraz bekleyin. Baktınız ses soluk yok siz adin atın. Böyle durumlarda erkeklerden ilk adin gelsin meselesini desteklemiyorum ben. Ne kaybedeceksiniz ki ?Evli değil onu biliyorum da görüştüğü biri var mı yok mu onu bilmiyorum. Ben bu tip durumlarda hep karşı taraftan ilk adımı beklerim ama biz zaten eğitimler dışında görüşmüyoruz farklı şehirlerdeyiz. bir kere iş için mesajlaşmıştık 3-4 mesaj o kadar.
sizce sosyal medyadan eklesem mi birkaç gün sonra? ya da bekleyip mesaj atmazsa bu defteri hiç açmadan kapatsam mı? Şimdiye kadar sadece 1 kez konuştuk mesajla, onda da whatsapp grubunda bir şey konuşuldu işle ilgili, bu ve benim de içinde bulunduğumuz 3-4 arkadaş bir sorun yaşamıştı. Sonra ben yöneticimden bir şey öğrendim buna grup dışından yazdım böyle böyle yapıcaz diye o da 1 gün sonra bana yazmış naptın halloldu mu işin merak ettim naptığını demişti o kadar.
hayır olmadı.Ortaokul arkadaşınızla olmadı mı bişeyler merak ettim
fotoğraflarından falan kız arkadaşı var mı yok mu ya da onunla ilgili daha çok şey öğrenebilirim diye.ben eğitim devam ediyor sandım . ekleyin ama telefonu zaten varken neyi değiştirir sosyal medyadan eklemek bilemedim.
fotoğraflarından falan kız arkadaşı var mı yok mu ya da onunla ilgili daha çok şey öğrenebilirim diye.
Avukatlık huyum değil ama birşeyler olmamış ki yeni birine karşı ilgi duymuş. Insanları bozmaktan keyif mi alıyorsunuz acabaOrtaokul arkadaşınızla olmadı mı bişeyler merak ettim
Avukatlık huyum değil ama birşeyler olmamış ki yeni birine karşı ilgi duymuş. Insanları bozmaktan keyif mi alıyorsunuz acaba
Şuan bu soruyu sormaktan haz aldın gibi hissettim burdan
fotoğraflarından falan kız arkadaşı var mı yok mu ya da onunla ilgili daha çok şey öğrenebilirim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?