ben bu adamı çözemedim !!

Yoo niye saçma olsun.
Şimdi düşündüm de,kızkardeşi,arkadaşı filan yoksa,kiminle konuşur insan ?
Sıkıldıkça yaz böyle...

öyle deme boşver buraya ne garip konular açılıyor,senin ki o kadar da garip değil sen gel anlat yıne ıstedığını birşey olmaz

iyi kalpli meleklerim :)
Kimsenin kırılmasınıda istemezler.

Seviyorum sizi.

diger konundan ayri tutarak yorum yapiyorum...

bekarim ama disardan biri gelince yemek yemediyse illaki gelen kisi actir..

evde yemek olmadigi zamanda o elini yüzünü yikarken ne bileyim ya da zate telde konusmusnz sen bilirsin demis

yani bi yumurta kirsaydin ya da kahvalti türü birsey hazirlasaydin iyi olurdu...

sonucta ac geliyordur...babana vermissin yemegi ama sen zaten babamada yapiyorum diyorsun yani bütün yemegi ya da sen yedin kalan bütün yemegi babana mi verdin..

yani nasil yapiyorsun yemegi bilmiyorum ama iki ailelik yapiyorsndur...

bence bosanmayacakasn hic huzurunu bozmaya calisma...

illaki kolay degildir ama yapamayacagin seyleri esine söyleme..ayrilirim ya da tahrik edici sekilde tedavi ol..eline birsey gecmez..

yani sürekli irdelersen olmaz bosanma imkanin yok istedigin halde o zaman sende ilgilenme...

Madem annen yok diye babanin yemegini de sen yapiyorsun kiyamadim ne demek..anlamadim inanki..Ben sana calisma saatlerimi yazayimmi..?

Sabah 4:30 da kalkiyorum 5:00.is basi yapiyorum bu haftanin 7 günü.Hergün olmasada hafta 2-3 defa aksam 17:00 03:00 hafta ortasi hafta sonu 17:00-05:00..Calisiyorum.

ikide oglum var birde gece calisan esim..evin isi disarsinin isi hepsi bana bakiyor ama cocuklarimin okul cikis saatine mutlaka yemegim hazir olur.Baktin gündüz yetisemiyorsun cocuklarla zor oluyor geceden yap yemegini..ikiz ücüz cocuklari olanlari ne yapsin huzurum kacmasin diyorsan bazi seyleri degistirmen gerek..

benim kizim oglen uykusunu uyudugu zaman ben dinleniyorum
kahvemi yapip keyif yapiyorum
dinlenmek yerine bir saatlik zamanda supurdum sildim tozlari aldim birde ustune yemek yaparsam
kendimi dunyayi kurtaran kadin ilan ederim

tutki konu sahibesinin iki cocugu var bazi zamanlar yemek pismeyebilinir
istese yetistirir ama o yemegi yetistirene kadar o bebeklerlede rezil durumlar yasanabilir
biri aglar biri ortaligi bozar ve siz rahat rahat yemek yaparsiniz oylemi
vay bee ne becereksizmisiz biz "bilmiyorum"

benim kizim ayagimin altinda dolanirken ben nasil yerleri paspas yapayim
yada kizim ayagimin altinda dolanirken nasil hamarat hamarat yemekler yapayim
ya eline ortaligi batirmasina sebep bir sey vereceksin
oyalanacak
ya da uyuyacak
yada bir sekilde cani isterse rahat duracak

mesela
esim isten gelince cocugumu oyalandirir ve ben rahat rahat yaparim yapacagimi
baska turlu olmuyor cocuklara bakacak kimse yoksa
oluyorsada her gun olmuyor
her gun ayni serüveni yasayamaz bir anne psikolojisi bozulur

konu sahibesinin ustune cok gidildi cok elestirildi bence
baba yukarda yemeksizken kocasida "canin isterse" derken
o yemekler kocayi beklemez babaya gider

Yahu kızcağız sormuş insan gibi yemek yapayım mı diye, adam da yapmasa da olabileceğini söylemiş, kiz da yapmamış. Adam da gelince niye yemek yok ben sana yap demmiştim diye yalandan bir de kavga koparmış. Kızın ne sucu var burada, ben olsam ben de yapmadım adam gerek yok dediyse...

eşinde bir dengesizlik ve tutarsızlık var. kız kovulmuş da bunu söylerken neden sırıtıyor? garip.

daha önceki konulardan az çok biliyorum fakat buna bi çözüm yolu bulmalısınız . gece bebekleriniz uyuduğunda girin mutfağa yarınki yemeklere el atın. haşlayıp dolaba koyun yarın çıkarıp daha kısa sürede yaparsınız mesela. çok zahmetli yemek yerine pratik yemekleri yapabileceğinize inanıyorum. erkekler her gün yemek görmek isterler,siz hele ki dünden kalma yemek diyorsunuz buna pek yanaşmıyorlar hoş bende sevmem . sizin yapmanız gereken planlı programlı hareket etmek. sizin durumunuzda olanlar planlı programlı hareket edip yemek sıkıntısı yaşamıyorlar bizzat şahit olduğum benzeri durumlarda var.gerekirse bi saat geç yatın ama yapın yemeğinizi bence.bi de ben sizin yerinizde olsaydım o kalan yemekten babama ikram ederdim elbette,ancak gerekirse kendim yemem gene de eşime ayırırdım bi tabak. ve gece geç yatar yemeğimi de yapardım. yanlış anlamayın bu son dediklerimi şunun için söylüyorum siz artık çabalamak istemiyormuşsunuz bu ilişki için gibi geldi bana.

Artık ben bu adamı anlamaıyorum deme bence, anlamaya da çalışma. KAfan karışık, yorgunsun, kararsızsın. Öncelikle ne yapabileceğine karar ver. Boşanacak mısın evliliğin devam edecek mi... Boşanmak küçük bir ihtimal senin için biliyorum. Kendine bir düzen kur, zor bir gün geçirmişsin, yetişmemiş yemek, olabilir. Geçen konunda olanlardan dolayı kızgınsın eşine, çocuklarını düşünmediğini anadığın andan itibaren sildin onu ama evliliğin devam edecekse böyle olmaz. Saygıyı koruman gerekir, birazcık toparla kendini, senin evinin düzeni olsun da o ister yesin ister yemesin. Önemli olan onunu yemeklik bişeyler alması, sizin evde yemeğinizin olması. Sakinleş biraz lütfen.

gerçekten çok ama çok yoruluyorum
gece zaten uykusuzluktan geberıyorum ama uyuyamıyroum psikoljık degıl lesınlıkle uyuyamıyorum
kabuslar goruyorum
rüya görecem dıye uyuyamıyorum
ama yordunluktan bıtıyorum artık ben bıde o ara kalkıp yemek mı yapacam...
inanınkı düdşcesi bile benı yormaya yettı
vallahı ya ben beceremıyorum yada herkes cok becerıklı
yemegımı zaten ben elımden geldıgı kadar yetıstırıyorum
arada bır oluyor yetısmedıgı ve hep nedense o gunlerde de kavga cıkar
kahvaltı turunu yemez beyfendı
ekmek arası yumurta sevmez
hakiki öz yemek olcak çeşit çeşit
...
eve gelıyor ozaman 5 dakka baksın cocuklara bende yapayım yemegımı
ama yok sırf cocuklara bakmamak ıcın uzuuunn bır banyo yapıyor veyahutta lavabodan çıkmıyorr
cıkıncada yemek yok bakıyor halaa
cıldırıyor o zaman
.......
harbıdne bende bır sorun var ozaman
yemek yuzune tartısma cıkaran bır adam var karsımdaa
ne var bır gunde sen yardım et yanımda mutfakta durr
masayı hazırla n ebıleyım tut bır ısın ucundan
sen yoruluyorsun akşama kadar hak verıyorum
e ben napıyorum halay mı cekıyorum butun gun
emın olun eşimden fazla yoruluyorum
..
ufak kucagımdan hıc ınmez tek elımle bulasık yıkrım
dıger oglum ağlar en ufak bır seye
onu vermedın,şunu yapmadın,aşagı gıdecem,tv dekı çizgi film bitti dıye aglayan bır oğlum varr
ben hangı bırını memnun edeyım şaşırdım kaldım..
kız kardesım var var ama oda yardımcı olmaıyor durmuyor sıpalar kımsede
yapışıyorlar ben mutfaktayken bacagımaa
...
çok sevıyorum evlatlarımı lakın iş yemege veya ev işine gelınce olmuyor ıstee
butun gun içerde cocuklaırmın yanındayım oyuncagın her bırı her dagdaa
yalnız bırkasam onları buyuk oglan kucuge bısey yapar dıye korkuyorum
yanıma alsam mazallah ocaktan ustlerıne falan sıcak bıseler dökulur dıye korkuyorum
buyuk oglum bırazcık hıperaktf
cekmeclerı acar kaşık maşık ne varsa dökerr
sandalyeye cıkar yemegı karıstıracam der
hangı bırısıne bakacagımı sasırdım
ufagın elıne verırım bır yıyecek ne halı kalır nede başka bıse
.......
ben derdımı anlatamıyourm gercekten butun gunum, her anım böyle gecıyorr
ne zaman bırazcık olsun rahatlıyorum
ufak oglumu uyuttugum zaman yarım saattcık rahatlıyorum ondada ışık hızıylaa nereyı toplayabılırsem kar dıye koştıur babam koşturr....
şimdi tekrar dönup dusunuyorum yorumlarınızı okuyuncaa
suç hala bendemı gercektenn
...
eşim sadece sabah çıkıyor akşam eve gelıyo ben sabahın 8 de kalkıyorum gecelere kadar hep bır koşuşturmaca ıcerısındeyım...
bazı arkadaslar dıyebılırr pc basınd anasıl duruyorsun
kk her daım acık bende işimi bitirirsem veyahutta arada bır bakabılırsem bakıyorum 5 dakka ..sonraa yınee iş başınaa

Çözme, kimseyi çözmek zorunda değilsin. Evini, çocuklarını, düzenini sen bilirsin. Kafanda eşinle iligi olayları at kendin için bir düzen kur. Çocukların ve kendin için, eşin de düzenine ister usun ister taşın dibini yesin. Sen bir düzen kur ki bu kadar yorulma, dinlenmeye vaktin olsun

Merhaba; öncekı konularınıda sayfa sayfa okudum durumuna gercekten cok uzuldum ,ıkı oğlun var heralde allah bağıslasın..5tl ayakabı ve sut parası ınankı evımdekı sutun değerını öyle bır anladım kı sen anlatınca,esımın de değerını daha ıyı anladım tabı..Esın cekılecek adam değil bu bır gercek ama mecburum dedın o zaman cekıceksın eğer ufacık bır ıhtımal varsa boşa derim..Yemek konusunda esının yapsanda olur demesı yap anlamında(bunu esımden bılıyorum)yapmasan da olur demesı bakalım yapacakmısın dıye senı denemıs;evınde kahvaltı turu bıseyler vardır hazırlamalıydın madem bu adama mecbursun..Kesınlıkle ben esını haklı buluyorum sanma ama senın de dıkkat etmen gereken bır durum cunku bosanmıyacaksınız,vaktım yok demıssın ıkı cocukla haklı olabılırsın cocuğum yok belkı anlıyamam zordur yasamın emınım ama dıkkatımı cektı genelde nette onlıne sın ve konularda yorumlarını sıkca göruyorum eğer baskası kullanmıyorsa tabı burda gecıreceğin yarım saati yemeğe ayırabılırsın mesela dıye dusundum lutfen alınma ama öyle...

canım sonuna kadar haklısın evet bunu duunenler olabılır dıye yazmıstım 5 .sayfaya

ben her daim onlineyım

ama oturmuyorum pc basına

5 dakka fırsat bulursam bakıyorum yorum yapıyorum vs

ama görende başından klamıyorum sanar

kk ya gırmek zor oluyor bırazcık o yuzden actıgım zaman açık bırakıyorum sayfayı

........

Evet yazmıssın sonradan gördum k bakma lutfen cunku senın durumuna ıcten uzuldumm..esının huyunu bılmıyorum tabı kahvaltı turu ıstemiyebılır mesela söyle yapabılırsın bu yemek mevzusu önceden de esın tartısma yapmıstı yanlıs hatırlamıyorsam;yaz ayındayız zeytın yağlı yemek yap dolapda 3-4 gun kalsa bısey olmuyor dolapta herzaman yemeğin olsun,veya bır corba o sekılde..

canım düşüncelerin için tesekkur ederım
şimdi ikinci bebişin geliyır ve hemen hemen benımle aynı duurmda olacaksın
o zaman daha ıyı anlıcaksın emın ol...

buradakı butun arkadasların bana ve dıger konulara yaptıkları yorumlarda asla haksızın veyahutta yanlış dusunuyorsun dıyemem
cunku herkez özgürce fıkrını sunabılır
o yuzden becerıklı ve becerıksız oldugumu dusunmuyorum
herkeseın yaşam standartları farklıdırr..
....

elimden geldiği kadar yavrularıma yansıtmıyorum olanları ..az öncekı kavgadada cocuklar uyuyorduu..ama eşim bağırıyorda bağırıyor
ALLAH'TAN uyanmadılarr.. ne hallerle uyutuyorum

Sen uyuduklarını zannediyorsun yada BEnde çok yaşadım çocukken. Annem babam tartışırdı ve ben uyuma numarası yapardım... Onlar etkilenmediğimizi düşünürdü ama bugün ki birçokşeyin sebebi o kavgalar...

her konuya verecek bır cevabın vra dıyebılırsın ama o dedıgını yapıyorum canım
ama gercekten ebn anlayamıyorum eşimi
evde yemek olur corba pilav vs ama tokum işte yedım der
evde yemek olmaz kavga cıkarır
ararım kaçta gelcen yemek yapayımmı dıyee
bellı olmaz gec gelebılırım dıyor
bende şaşırıyorum halıyle en yapacagımı
bazen 3 -4 gun ust ustee yemek yemedıgı zamanlar oluyorr ve ben boşa yemek yapmış oluyorum kımsede yemeyınce komsunun tavuklarına gıdıyor yemek
yanı anlatamadıgım şu evımızde duzenlı yemek olayı yok
hep karman corman
yiyesı varsa evde yemek olmuyor
yemek yaparım en alasından
bu kezde yemıyorum dıyorr
kafayı yıcem sırf bu yemek konusunda
benı en cok yoranda bu
beyni mi yanii

canım bırı 13 aylık dıger 3 yaşına gırcek gece uyudukları zaman henuz 5 dakka olmaıstı yanı dalmışlardı uykuyaa emınım yoksa eşimin bagırıgına buyuk oğlum aglardı hemen kokudan

Ara ara okuyorumda yaşadıklarını gerçekten üzülüyorum.Biz kadınlar aslında ne kadar güçlü ama bir o kadarda çaresiziz... Ben kesinlikle çocuklar için katlanmak muhabbetine inanmıyorum.Sen kötü olduğun zaman psikolojik açıdan iyi olmadığın zaman çocuklara nasıl bir faydan olabilir ki...

ya yemek falan bunların hepsi bahane gerçekten, ben seni haksızda bulmuyorum, sen adama peşin peşin sormuşssun zaten yapıyımmı diye, yani gece gece bundan kavga çıkaracak ne var sen evde bütün gün oturmuyorsun tuvalate gtcek zaman bulamıyorum diyorsun insan sorun çıkartmak istedkten sonra çıkartır zaten yemekde bahane olmuş, ne var 15 dakka beklese sen doyurursun onun karnınıda anlayışlı olmak istedkten sonra insan.... eski konunuda biliyorum onada yorum yapmıştım çok üzüldüğümü belirtmiştim, eşine snir oluyorum seni bu kadar yıprattığı için. boşan dicem ama demekle olmuyo işte kolay değil, ama kendinede bu kadar eziyet etme bak bu adam hak etmiyo işte, gerçi sendekide sabır bigün taşarsın sende. sanki sana değer vermyo gibi ya bunu kesin bi şekilde söyleyemem tabi ben nerden bilebilirmki ama ben böyle hissettim. aman huzurumuz kaçmasın diye onun her dedğine kafa sallarsan zaten eminim bin kat daha huzursuz bi ev olur

Anlıyorum anlıyorum evde duzenınız yok ben bundan sonra dolapta yemeğin dursun dıyorum esın yemesse sız yersınız bu havada ağır yemekler gıtmıyor zaten,onunla tartısmamak ıcın yanı ama belkı baska konulardan kavga cıkarır tabı bu bahanedır bılemıyorum durumun cok zor allah yardımcın olsun canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…