Ben bu adami napayim simdi ?

Ay benim esimde yapar uyuya kaldigimda hic kapilari kitlemez cok sinir olurum gecmis olsun bundan sonra daha dikkatli olun bende cok korkarim

Bu ne?

Bi gun de ben eve aksam uzeri 4 gibi girmisim ki hic huyum degil anahtari kapinin ustunde unutmusum. Normalde iceri girerken kilitler surguyu de cekerim. Icerden kilitlemisim ama surguyu cekmemisim.
Esim gece 1de bi geldi ki anahtar kapinin ustunde. Bi ton laf etmisti. Ama cok korkmuştum ben de. Bir daha asla asla yapmadim cok dikkat ediyorum.
Gerci bizim yan komsunun kapisi sabah 9dan aksam 5e kadar sonuna kadar acik kalmisti evde de kimse yok. Hirsiz mirsiz da girmemisti

Ben de geçen hafta kapıyı kilitleyip anahtarı üzerinde bırakmışım. Gece eve bi geldik anahtar kapıda. Esime bi ton laf saydım hep sen acele ettiriyosun senin yüzünden dedim adama kızma fırsatı bırakmadım hemen üste çıktım
Böyle şeylerden çok korkuyorum ya. Hep de başıma gelir.

Aman dikkat. Benim bi kere geldi artik cok cok dikkatli bakiyorum. Ama yan komsumuz evden cikarken kapiyi kilitlemiyor bile, kapisi acik kalıyor aciliyor sonuna kadar. Hic umursamiyorlar da galiba umursamaz olmak lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…