Ben bu adamı nasıl aklımdan çıkaracağım..:(

Sana boncuk dağıtarak sevgilisiyle ilişkisine devam ederse, hemen kaç hayır gelmez ondan sana da.. ama yakında ayrılırsa o zaman olabilir. Gerçi ben güvenemezdim heralde. Sevgilisi varken sana böyleyse ilerde sen onla birlikteyken, başkasından hoşlanmayacağının garantisi yok dimi.. evet yok..

Biliyor bildiğimi.. O da yanımdayken öğrendim laf arasında..

Tamam da ben anlayamadım, çözemedim daha doğrusu. Adamın sevgilisi var "nasıl uzak duracağım, o iradesini kullansın işten ayrılınca gelmesin yanıma" falan. Sizin yok mu iradeniz? Yanıma gelme diyemiyor musunuz ki? Hayatında biri olan bir adamla ne gibi bir ilişkiniz olabilir ki. Zaten karaktersizin önde gideniymiş. İşten ayrıldıktan sonra gelir giderse çıkıp görüşmezsiniz veya sadece bir merhaba der sevgilisine de selam gönderirsiniz olur biter. Ben mi fazla empati kuruyorum bilmiyorum ama o adamın sevgilisinin yerinde olmak istemezdim. Siz de bi kendinizi o kızın yerine koyun isterseniz, hoşunuza gitti mi?

aynı şeyi bende yaptım zamanında.. bak günün birinde birine aşık oldum. çocuğun ilgisi o biçim... dediğin gibi ilk başta bana mavi boncuk dağıtan oydu. neler yapıyor neler, geziyoruz dolaşıyoruz ama çıkma yok. sonra çıktı bigün msn den karşıma (o zamanlar msn rövaştaydı) ben eski sevgilime döndüm dedi. yıkıldım ama belli etmemek adına herşey yolundaymış gibi davranmaya çalıştım.
birgün onu gerçekten hayatımdan çıkardığımda anladım ki enayilik etmişim. koy tavrını geç gerizekalı, neden adama rol yapmaya çalışıyosun (g.zekalı ben oluyorum burada) iyi gözükücem, onların yanında eğleniyormuş gibi yapıcam diye kendimi mahvettim. çok zor canım tahmin edebiliyorum.
diyeceğim o ki, o zamanlar çok yandı canım, seninde yansın istemem. çünkü senin de benim de karşıma çıkan erkek bi b.k değil. kendileri bunu bilsin yeter

Ne yapacaksiniz en iyi siz bilirsiniz ama bu kisinin sizinle birlikteyken bir baskasina bu sekilde yaklasabilecegi ihtimali hep aklinizda olmaz mi ?

Sizi o nasil ki yillardir taniyor gibiyse sadakatsiz bir erkegi herkese mavi boncuk dagitan flort etmeyi oyun galine getirmis bu tipleri de tum kadinlar tanir..
ayrica karaktersiz biriyle birakin sevgili olmayi ark. Kalmak bile vakit kaybindan baska birsey olmaz sizin icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar olarak gerçekten artık işimiz zor güvenilecek erkek kalmadı malesef
O yüzden kimden hoşlanacığımıza bile dikkat etmemiz lazım
Hemen iki sohbet muhabbet ilgi alaka hoppp hoşlantı olmamalı sonuçta sana böyle davranan insan yarın başkasına davranacak
Zor bu işler ya

canım benım seni okadar ama okadar iyi anlıyorum ki aynı durumu yasıyorum suan, brisini sevdim ve sevgilisi varken, sana bişse diyim mi kalbinle sakın hareket etme mantıklı dusun ve mantıklı hareket et, kesinlikle ve kesinlikle uzak dur ondan yoksa uzun vadede cok uzulceksin iletişimini kes konusma,vet basta can yanıyo uzuluyosun aklından cıkmıyo ama uzun vadede uzulmeni engellemiş olursun, erkeklerin bu yaptıklarını anlamak zor duygularla oyunuyolar sevgilileri varken kızlarla takılmayı nası yaparlar????? bak canım bunu o kıza yapan baska bi gun aynısını sana yapar bunu sureklı dusun ve ondan uzaklas bir an once, ve bunu soyle, ALLAH YARDIMCIN OLSUN cidden zor bi durum

kesinlikle uzaklaşın o kızın yerinde sizde olabilirdiniz

ne alaka? zaten vakit geçmedi lafını o adam etmiş. burada suçlu olan biri varsa o da o adamdır. adamın yaptığı şerefsizliğe niye laf etmiyorsunuz. sizin sevgiliniz bi kızla konuşmaya başlasa tutup o kızı mı suçlayacaksınız? burada kendine dikkat etmesi gereken sevgilisi olan kişi. ayrıca samimi olduklarında bilmiyormuş sevgilisi olduğunu mesajı yazan kişi.

Yok artık ya..
Eşini sevmiyor cocuklari icin katlaniyora inanirim belki ama
Sevgiliyken ayrilmamasi icin hicbir nedeni yok.
Bence boyle bi adamdan ne o kiza ne size hayir gelmez hic bulasma.

belki ileride çok guzel bir ilişkiniz olur ama şimdi unutmak ıstıyorsanız
''çift kişilik kabir yok '' sozuyle kendinizi bu dusuncelerden alı koyabilirsiniz
güzel bir video izlemenizi tavsiye ederim :)

Flörtöz bir adama denk gelmişsin.
sakın artık sevgilisini sevmediği için sana yaklaştıgını filan düşünme. öyle olsa asla öğrenmezdin o sevgiliyi sen..
adam besbelli macera arıyor,kendine güveni full.oolum kızlar bana hasta modunda.
çok tehlikeli bir tip.kızı bırakıp sana gelse bile sonunuz en baştan belli.
nasıl uzaklaşıcam ondan falan deme,basbayagı resmi olarak.
diğer türlü davranmaya devam edersen senin beklentilerin artacak, o da senden merağını aldıktan sonra sevgilisinin güvenli kollarında alacak soluğu.sonra da ilgisini çeken bir başka kıza.ama döndüğü yer hep 'sevgilisi' olacak unutma.

Yaslariniz kac acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…