- Konu Sahibi kirmizibasliklii
-
Sevgilisini sevmiyorsa ayrilsin. Sizinle onu aldatmis oluyor sonucta.
Siz konusurken sevgilin oldugunu duydum falan tarzi muhabbet acin. Bildiginizi bilsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam herkese. Benim derdim varYeni bir işe başladım bir hafta oldu. Bu iş yerinde biri var işte. Daha ilk günden bayağı samimi olduk. Her gün görüşüyoruz tabi. Muhabbet, sohbet, espriler, bakışıp gülüşmeler falan, bilirsiniz.. Ben bu kişiden hoşladım, eminim ki o da benden hoşlanıyor. Hep benimle konuşuyor, bana karşı korumacı davranıyor çünkü müşterilerin çoğu erkek. Bana ilgisi olduğuna eminim bakışlarından anlaşılıyor çünkü. Birkaç saniye bakışıyoruz sonra gülümsüyoruz Hatta bugün onu başka bir bölüme aldılar ordaki çalışan gelmemişti. Bu yüzden gün içinde hiç görüşemedik. Çıkışta konuştuk birkaç dakika. Naptın bensiz bugün çok sıkıldın di mi? dedi. Ben de güldüm, evet çok sıkıcıydı sen naptın dedim. O da, sağıma soluma baktıkça içimden sövdüm, sana takılmayınca zaman geçmiyor dedi. Gülümsedim, işten çıkınca ne olacak hiç görüşemeyeceğiz dedim. (Kısa bir süre sonra işten ayrılacakmış). O da, merak etme haftanın üç günü seni görmeye gelicem dedi. Tabi bu sırada gözlerimiz ayrılmıyor. Sen geleli daha kaç gün oldu ama seni yıllardır tanıyor gibiyim dedi. Neyse işte böyle. Şimdi ne güzel işte diyeceksiniz ama bu kişinin sevgilisi varmış. İlk günler bilmiyordum, sonra öğrendim bir başkasından. Bunu öğrenince uzak durmaya çalıştım ama o böyle davrandıkça ben ne kadar çalışsam da olmuyor Çok acı çekiyorum.. Sevgilisini sevmiyor mu acaba bilmiyorum.. Ne yapacağım ben. Nasıl çıkacağım bu işin içinden bana akıl verir misiniz ruh gibiyim çünkü..
ben olsam sevgilisi varken bana mavi boncuk veren bir adma güvenmezdim.
Sevgilisi varken seninle konusuyorsa yarinda seninle iken baska hatunlarla gorusur haberin olsun
sevgilisini sevmese birlikte olmaz heralde silah zoruyla çıkmıyorlardır. siz ilk günden nasıl samimi oldunuz ilginç yani. bence heyecan aramış kendisi ve anlattıklarınıza bakılırsa kendine fazlaca güvenen biri. bence araya mesafe koyun bi an önce...
ve ondan hoşlandığını fazlaca belli etmişsin. zaafını kullanmaya da kalkabilir.
Çok haklısınız.. Nasıl öyle samimi olduk ben de anlayamadım.. Mesafe koymayı denedim gerçekten. Vicdanım el vermedi çünkü. Ortada dönen bir şey var ama açıklanmadığı için mesafe olamıyor.. Bir şekilde konuşmaya başlıyoruz yine. Belki işi bırakınca unutur gider, gelmez yanıma..
ama sen öyle bi konuşuyosun ki o gelse görüşmeye devam edeceksin yanılıyor muyum. vallahi sen bilirsin orasını tabi senin tercihin ama sordun diye söylüyoruz bence uzak dur.
ben olsam sevgilisi varken bana mavi boncuk veren bir adma güvenmezdim.
O veya bu sonuçta sevgilisi var. Geri kalan hiçbir şeyin önemi kalmamış
Selam herkese. Benim derdim varYeni bir işe başladım bir hafta oldu. Bu iş yerinde biri var işte. Daha ilk günden bayağı samimi olduk. Her gün görüşüyoruz tabi. Muhabbet, sohbet, espriler, bakışıp gülüşmeler falan, bilirsiniz.. Ben bu kişiden hoşladım, eminim ki o da benden hoşlanıyor. Hep benimle konuşuyor, bana karşı korumacı davranıyor çünkü müşterilerin çoğu erkek. Bana ilgisi olduğuna eminim bakışlarından anlaşılıyor çünkü. Birkaç saniye bakışıyoruz sonra gülümsüyoruz Hatta bugün onu başka bir bölüme aldılar ordaki çalışan gelmemişti. Bu yüzden gün içinde hiç görüşemedik. Çıkışta konuştuk birkaç dakika. Naptın bensiz bugün çok sıkıldın di mi? dedi. Ben de güldüm, evet çok sıkıcıydı sen naptın dedim. O da, sağıma soluma baktıkça içimden sövdüm, sana takılmayınca zaman geçmiyor dedi. Gülümsedim, işten çıkınca ne olacak hiç görüşemeyeceğiz dedim. (Kısa bir süre sonra işten ayrılacakmış). O da, merak etme haftanın üç günü seni görmeye gelicem dedi. Tabi bu sırada gözlerimiz ayrılmıyor. Sen geleli daha kaç gün oldu ama seni yıllardır tanıyor gibiyim dedi. Neyse işte böyle. Şimdi ne güzel işte diyeceksiniz ama bu kişinin sevgilisi varmış. İlk günler bilmiyordum, sonra öğrendim bir başkasından. Bunu öğrenince uzak durmaya çalıştım ama o böyle davrandıkça ben ne kadar çalışsam da olmuyor Çok acı çekiyorum.. Sevgilisini sevmiyor mu acaba bilmiyorum.. Ne yapacağım ben. Nasıl çıkacağım bu işin içinden bana akıl verir misiniz ruh gibiyim çünkü..
Aynen. Bugün ona yarın sana bu işler. hemcinslerinize kötülük etmeyin.
Bence kırmızlı başlıklı kız olarak kurttan koşarak uzaklaş.
LG-P710 Tapatalk
Yani ? Adamın yaptıkları önemsiz mi.. Fazla takmamak gerek aslında haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?