Ben bu adamı nasıl kendime yapıcam? Acil kızlar

rsmi yok ama öpüşmüşsün cnm benım biz gitme desekte arıcan buluscan caneyyy :)

Ayy ne kadar da ahlak bekçisi olan üyelerle dolu bir forum. Bi konuda da birine laf etmeyin valla şaşırcam artık İsterse ilk buluşmada öpüşür isterse ilk buluşmada sevişir herkes sizinle aynı olamaz ki

Konu sahibi iyi ki öpüşmüşsün kız dudağına sağlık bugün neler oldu neler yaptınız bakayım

Aynen ya birde böyle tipler her haltı yer ama başkasına gelince demediğini bırakmaz

Akşam buluştuk geç döndüm eve kızlar anca yazabildim.Buluşma çok güzeldi yine bol öpücüklü koklaşmalı geçti ahahah. Bana dedi ki bizi çok fazla düşünüyorum ama bir yandan senin için mantıklı olan ne onu düşünüyorum. Ya pişman olursan ya kızarsan bana ilerde senin önünde çok yol var ama böyle yapmalıyım diyip gidemiyorum da dedi

bu donem baslayab iliskiler zaten libidosu yuksek olur malum venus akrepte..
opusun sevisin bunlar seni baglar tabi ama isin yildizli kismina yorum yapacak olursam,bu etkilerle başlayan ilişkiler kısa zamanda imkansıza dramaya vs bağlar,dikkatli ol derim ilişki pembe diziye dönmesin.

Ayy bunu öğrendiğim iyi oldu sevgili A Adelka . Bu etki ne zamana kadar sürecek?

Ya benim aklımda şöyle bir şey var aslında; forumun astroloji kısmında bir konu açsak ve ayın, gezegenlerin, burçların etkilerini sohbet havasında konuşsak. Duyduklarımızı bildiklerimizi paylaşsak. Helenra da bu konuda bayağı bilgili bir arkadaşımız. Ne dersiniz?

teletabiyim konunu dağıtmayı asla istemem, kusuruma bakma lütfen görünce dayanamadım :)

Hmm bilgiliyim ama çok araştırma yapmıyorum yani astrolojik çalışmam yok açıkçası bana soru sorarlarsa ancak cevap veririm merkür retrosundan başka çok bilgili olduğum retrolar dolunaylar filan yok ki.Takip ettiğim kişinin yorumları ancak kendi bilgimle yoğurup buraya yazarım o da bilgi hırsızlığına girebilir gerçi açarsanız uğrarım ama topice

A Adelka yorumunuz güzel merkür retro zamanında da bir anda başlayıp bir anda ilişkiler biter amman dikkat bayanlar

Ben de işin uzmanı değilim ama takip ettiğim uzmanların yorumlarını aktarabilirim diye düşündüm. Bir de ay burçlarının, dolunay yeniay gibi dönemlerin etkilerini :) Amaç hem sohbet hem ufak fikir alışverişleri.

A Adelka yorumunuz güzel merkür retro zamanında da bir anda başlayıp bir anda ilişkiler biter amman dikkat bayanlar

Aralık ayında bir merkür retrosu daha olacak, elimizi çabuk tutmamız gerek

Türkçe meali küçücük kuzucuk
Sana bişeyler yapıcam çekip gidicem benim arkamdan ağlama arama
Geleceğinde ben olmayacağım
Bil ona göre sonra pişman oldum evlenelim bilmem ne deme demiş

Hayır demeyin
O sizi istiyorsa der zaten

Oo burç mu? Alırım bi dal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…