Ben bu adamı nasıl kendime yapıcam? Acil kızlar

Ben sizin anladığınız şeyi merak ettim

Can'ım açıkçası yorumların hepsi beni rahatsız etti.
Konuyu açan ben olsaydım, hayal kırıklıkığı yaşardım
Geyikler beni rahatsız etmedi tabiki ama ay artık seni zor arar temalı yorumlar bir ilginç tabi ama bakış açısı işte herkesin farklız

Geyikler beni rahatsız etmedi tabiki ama ay artık seni zor arar temalı yorumlar bir ilginç tabi ama bakış açısı işte herkesin farklız

Zor arar vs vs gibi yorumlar olmasını doğal karşılıyorum artık ülkece kafamız karışık ama geleneksel olarak eski ksdınlara baktığımızdada hep ağırdan satan kazanmış(tecrübe edildi büyüklerimiz tarafından)

Konu dışı olacak ama yaş olarak beyefendinin ve sizin yaşınız nedir?Kıyas vs değil konu için sonraki adımları belkı tahmın edebiliriz en azından belkı yardımcı olunur kk olarak

Ben 22 o 31

bence taktiğe gerek yok ya. :) buluşmak istiyorsan yaz. sadece tepkilerini ölç. yine bahane bulursa o iş yaşa doğru kayıyor. biraz gözlemle bence sıkmadan relax takıl sen de.
Aynen ısteksız gibiyse baştan bıtırmek en guzelı yada en güzeli şey yap baktın 1 hafta sonra da bulusmuyor senm gerı cek kendını bıtır.ınsan değişmez

Bence en başında öpusmekle hata yapmissin adam da acaba gerisi gelir mi diye bir beklenti içine girmiş olabilir bence temkinli ol

yanlış anlamayın da sevmeden sevgililik olur mu bilmiyorum duygusal bir şey yoksa bu ancak güzel vakit geçirmek için yapılır açık açık yazmak istemiyorum ama bazı erkekler takılmak için vakit geçirme için böyle yapabilir ha bu benim için sorun değil diyorsanız birlikte vakit geçirin neden olmasın genelde kadınlar daha duygusal davrandıkları icin işin sonu üzücü olmasın sizin açınızdan

Bugun buluşma günü.
Gelişmeleri merakla bekliyoruz kedicik

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…