Biz beraberken zaten o yiyip iciyor ondan yana sikintisi yok. Yemekten sonra beni cay ictikleri yere cagirabilirmis. Ben onunla yalniz vakit gecirmek isterken o bahaneler bulup durducanım bi kere senin öğle arası benimle kal demen garip olmuş. çünkü adamcagız oruc tutmuyo aç aç neden seninle otursun. yiyip erken gelirmisin yanıma desen daha makul olurdu.
neyse onu yapmışsın bikere o ayrı. o adam da sana söz vermiş tamam demiş. sonra da bi arkadaşını eker gibi seni ekmiş. yanlış yapmış. sen de gel diye de kibarlık yapmış ama yemezler
Normal sartlarda elbette hergun gorusmek zorunda degiliz ama is yerindeyken konusamiyoruz, aksamlari konusamiyoruz. Yani anlayacaginiz bizim sadece bize ait 1 saatimiz var ve 10 gun sonra o da olmayacakHergun gorusmek zorundamisiniz.
Acikmis adam ne yapsin annenlere yardima gitmekten taviz vermemek icin oglen yemegini iptal etmissin yazik.
o zaman hiç oluru yok canım. bariz arkadaşlarını sana tercih etmiş. yada arkadaşlarının seninle sevgili oldugunu öğrenmesini istememiş ki bu da saçma ama neyseBiz beraberken zaten o yiyip iciyor ondan yana sikintisi yok. Yemekten sonra beni cay ictikleri yere cagirabilirmis. Ben onunla yalniz vakit gecirmek isterken o bahaneler bulup durdu
Gercekten abartiyorsun ama kendini bu yokluga alistir bence.Normal sartlarda elbette hergun gorusmek zorunda degiliz ama is yerindeyken konusamiyoruz, aksamlari konusamiyoruz. Yani anlayacaginiz bizim sadece bize ait 1 saatimiz var ve 10 gun sonra o da olmayacak
Gercekten abartiyorsun ama kendini bu yokluga alistir bence.Normal sartlarda elbette hergun gorusmek zorunda degiliz ama is yerindeyken konusamiyoruz, aksamlari konusamiyoruz. Yani anlayacaginiz bizim sadece bize ait 1 saatimiz var ve 10 gun sonra o da olmayacak
Bugun ben gelmiyorum demek cok mu zor. Kimseye bir aciklama yapmak zorunda degilki.Ama arkadaşlara ne diyecekti
Hep aynı kişilerle yemeğe gidiyorsa bugün gelmemek için ne diyecek seninle gittiğini de söyleyemeyecek
Erkek için o konuda kıvırmak zor
Bugun ben gelmiyorum demek cok mu zor. Kimseye bir aciklama yapmak zorunda degilki.
Biz daha yeni yeni bir seyler yasamaya basladik. Araya mesafe girmesi zaten problem bir de onun bu davranislari beni istemiyor mu diye dusunduruyorAyrılın gitsin ya. Zaten siz uzağa gidince o ayrılacak sizden.
Daha once de ogle arasinda gittigimiz oluyordu. Yakalanma gibi bir derdimiz yok aslinda. her ne kadar kimse bilmiyor desem de bircok kisi durumun farkinda. Aralarda beraber cikip bir sure sonra birlikte dondugumuz oluyor. Aksam telde konusacak bir ortamim yok. sadece gun icinde basbasa gecirecegimiz 1 saatimiz varZor evet
Nereye gideceksin ne giyeceksin diye sorAcakkar
Dönüşte de ku mı düşürdün muhabbeti yapacaklar
Bugün de akşam tel ile konuşun
Ayrıca da kimse bilmiyorsa bir saat öğle arasında nerede olacaktınız ki yakalanırdınız
Her gün görüşmek zorunlu değil lakin size olur deyip sonra bunu unutmak da çirkin
istemiyor değil de kaybetme korkusu yokmuş gibi görünüyor="Asuu Basar, post: 51781382, member: 701863"]Biz daha yeni yeni bir seyler yasamaya basladik. Araya mesafe girmesi zaten problem bir de onun bu davranislari beni istemiyor mu diye dusunduruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?