Ben bu adamla ne yapacağım :(

Kırılmakta haklısınız. Madem gün içinde sadece 1 saat başbaşa geçireceğiniz zaman var ve size söz vermiş, kalması gerekirdi. Ama erkek işte, ne var ki bunda diye düşünmüş de ola biler.

Kırılmakta haklısınız. Madem gün içinde sadece 1 saat başbaşa geçireceğiniz zaman var ve size söz vermiş, kalması gerekirdi. Ama erkek işte, ne var ki bunda diye düşünmüş de ola biler.
Oncesinde konusup ogle icin sozlestik. Digerlerine ne soyleyecegini hazirlayabilirdi ama bir baktim ki nereye gitsek muhabbeti yapiyor

İş çıkışı onunla programını uyduramadın diye öğle arası onunuydurnasını beklemişsin . Sen niyetlisin adam aç
Yani çok keyıfli bi ara olmayacaktı zaten

Birde şunu anlamak istemiyor kadınlar; erkek sıkıntı hissedince kaçar durmaz

'Kızdığımı anladı ama yine de gitti' demişsin , sence neden anladığı halde gitti ? Orda uyanmalıydın ve mesajları döşeyip atmamalıydın sadece boğarsın onu ..

Benimle olduğu zamanlarda yiyip içiyor. Ondan yana sıkıntısı yok. Bir öğle arasını istemem çok fazla mı fedakarlık oluyor?

Peki bana söz verip sonra başkasıyla gıden adama ne yapmalıydım? Onun yaptığı gibi hiç bir şey olmamış gibi mi davranmalıydım?

Bence o sizin düşündüğünüz kadar size değer vermiyor. Siz taşınınca da hiç aramaz sormaz. Siz çok umutlara kapılmışsınız. Siz oruç tutuyorsunuz o tutmuyor. Farklı dünya görüşleriniz varmış gibi geldi bana.

Bana dün hissettirdiği de tam buydu. Değer vermiyor, ilk fırsatta bana sırtını dönebileceğini düşündüm

Benimle olduğu zamanlarda yiyip içiyor. Ondan yana sıkıntısı yok. Bir öğle arasını istemem çok fazla mı fedakarlık oluyor?

Tamam da gelmiş adam siz sadece başbaşa olma konusunda sorun yaşamışsınız. O da spontane gelişmiş birden arkadaşlar dahil olmuş . Siz sonra bir sürü mesaj laf . Siz taşınınca pek aramaz da ben söyleyeyim

Bu davranışlarına bakarak ben de arayacağını sanmıyorum

Sen 5 dk daha fazla görüşelim diye beklersin, karşılığında abartma alırsın bence bazı erkekler gibi o bir odun!

Abartmışsınız.

İyi de ilişkinizi saklıyorsunuz ve hep gittiği öğle yemeğine bu sefer gitmeyip sizinle otursa anlaşılır diye düşünmüş olabilir.

Abartmamışsınız tepkiniz gayet yerinde.
Niye unutuyor ki..
İnsan ehemmiyet verdiği şeyi unutmaz diye bir söz vardır bilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…