Ben bu anlamadım gitti

akademisyen567

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
196
263
33
30
merhabalar instagrmdan tanıştığım biri var , kendisini ben takip ettim mesleği güzel yüzü güzel
Kendisiyle aynı şehirdeyz konuş konuş anladık ki ailelerimiz tanışıyor hatta o kadar ki tanışmayan bir ikimiz kalmışız ailede
İlk mesajlaşma 2-3 saat sürdü arkadaşça konuştuk
İkinci mesajlaşma Benim ona bir yemek videosu atmam ile başladı yine güzelce konuştuk ve numaralarımız verdik biraz da telefondan devam ettik sonra ben uyuyakaldım ve öylece devam etmedi

Üçüncü de de yine buna benzer bir konuşma oldu

Merak ettiğim şu ben atıyorum ilk mesajı tamam ama mesajlaşırken ilgili davranıyor
Aradan birkaç hafta süreler geçmiş olmasına rağmen eski konuşmaları hatırlıyor ilgili de davranıyor .
konuyu görüşmeye karşılaşmaya getiriyor fakat teklif edemiyor sanki

Göz kırpma emojisi atıyorum mesela
-şunu gerçekte yaptığını hayal edip gülüyorum diyor -ee ama çok tatlı diyorum
-valla göremeden bilemem tatlı mı değil mi diyor :)

E tamam da adam desene artk buluşalım diye :)

Mesajlaşırken gayet iyi ama konu kesilince kesiliyor
İlgisiz desem ilgisiz olan beğenmeyen konuşurken de belli eder ilgisiz olduğunu çünkü kurduğum cümleleri bile hatırlıyor

Çaba göstermem gerekiyorsa göstereyim hanımlar
Ne yapayım yazmasını sağlamak için ??

Sizce bu nasıl bir vaka:))

Son düzenleme:
Bi erkekle sevgili olmak için çabalamzdım asla çok aşık değilsem . Hele ki o ilk adımı atmıyorsa .. İstemiyorsa nie zorluyorsunuz ki. Çok mu sevdiniz

İsteyip istemediğini de anlamadım ki
Evet konuşmaları uygun fiziği uygun
Hoş bir insan
Çabalamak değmez mi fikirlerim olumluysa :/

İlk adımı erkek atmalı şeklinde kalıplarım yok. Ama sohbeti her defasında ben başlatsam ve karşı taraftan hiç girişim görmesem, ilişki kurmak istemediğini düşünürdüm ve üstelemezdim açıkçası.

Ben de üstelemiyorum ama anlamadığım konuşurken neden o kadar samimi

merhabalar instagrmdan tanıştığım biri var , kendisini ben takip ettim mesleği güzel yüzü güzel
Kendisiyle aynı şehirdeyz konuş konuş anladık ki ailelerimiz tanışıyor hatta o kadar ki tanışmayan bir ikimiz kalmışız ailede
İkinci mesajlaşma Benim ona bir yemek videosu atmam ile başladı yine güzelce konuştuk ve numaralarımız verdik biraz da telefondan devam ettik sonra ben uyuyakaldım ve öylece devam etmedi

Merak ettiğim şu ben atıyorum ilk mesajı tamam ama mesajlaşırken ilgili davranıyor
Aradan birkaç hafta süreler geçmiş olmasına rağmen eski konuşmaları hatırlıyor ilgili de davranıyor .

İlgisiz desem ilgisiz olan beğenmeyen konuşurken de belli eder ilgisiz olduğunu çünkü kurduğum cümleleri bile hatırlıyor

Herkesin kendi düşüncesine saygı duyarım ama ben şahsen İnternetten birini beğenip sevgili olmaya çalışmazdım. Hele ki konuşmayı sürekli ben başlatıyorsam acayip soğurdum. Adam Çağlar Ertuğrul değil ya ne uğraşıcam :KK70: Erkekler nette yazisarak sadece vakit geçirir. Emin ol elini tuttuğu gözüne baktığı sarıldığı öptüğü bir kız zaten hayatında vardır, yoksa haftalarca karşı taraftan mesaj bekleyen 18.yy. romantik erkeği mi kaldı bu zamanda

Tanıdık çıkınca tepki almak istemiyor olabilir , buluşalım iması yapmış zaten. Görmeden bilemem dediğinde ayarlarız bı gün diyebilirsiniz . Ondan sonra muhtemelen telif eder

Ama internet olsa da aynı şehirdeyz ve Aileler çok yakın
Tamamen yabancı değiliz hani
denemek istiyorsanız deneyin ama sadece zaman kaybı. bende çok birinin peşinden gittiydim böyle. sonuç hiçbi halt olmadı 1 ay görüştük sonrası fıs. tamam siz adım atıyor olabilirsiniz ama kadının bir adımına erkeğin üç adım atması gerek. yoksa olmuyor bu işler :)

Tanıdık çıkınca tepki almak istemiyor olabilir , buluşalım iması yapmış zaten. Görmeden bilemem dediğinde ayarlarız bı gün diyebilirsiniz . Ondan sonra muhtemelen telif eder
İşte düşünemedim o an
Gerçekten tanıdık olduğumuz için daha çekingen davranıyor ben de buna inanıyorum

Back
X