- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi akademisyen567
Ailelerin tanışması bağlayıcı bir durum değilki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük konuşmamak lazım ben de hep öyle diyordumHangi erkek tanıdıklarından çekinip görüşmek istemez ? Öyle bir şey yok emin ol . Büyük ihtimal sevgilisi var . Sevgilisinin bir yere gitmesini bekliyor herhalde buluşma teklifi etmek için .
Ayrıca dün de bi arkadaş birinden hoşlanıp baya baya bir asılmıştı . Şaştım .Ne yalan söyleyim aşkımdan ölsem birini ekleyip üstüne zırt pırt mesaj atmazdım . Yeni nesil gümbür gümbür galiba :)
Küçük bir şehir ve tutucu ailelerden söz edersek de miAilelerin tanışması bağlayıcı bir durum değilki.
Tabi ki öyle ama bazı şeyleri mantıklı düşünmek lazım . Ben öyle yapıyorum .Büyük konuşmamak lazım ben de hep öyle diyordum
Evli olmadığına Emin’imBaşkalarıyla da konuşuyor.
Ya da evli
Erkekler o kadar yüzsüz ki. Ben güvenmezdim. Küçük büyük farketmez.Küçük bir şehir ve tutucu ailelerden söz edersek de mi
HaklısınızErkekler o kadar yüzsüz ki. Ben güvenmezdim. Küçük büyük farketmez.
denemek istiyorsanız deneyin ama sadece zaman kaybı. bende çok birinin peşinden gittiydim böyle. sonuç hiçbi halt olmadı 1 ay görüştük sonrası fıs. tamam siz adım atıyor olabilirsiniz ama kadının bir adımına erkeğin üç adım atması gerek. yoksa olmuyor bu işler :)
Atmam zaten ama sizce ilgisini çekmek için neler yapılabilir :/İstese buluşalım der tek kelime yani bence mesaj falab atmayın
Ya adam boş vaktini dolduruyor işte
Sen o kadar çaba veriyorsun
Adam buluşalım demiyor
Ben böyle biriyle tanıştım.ben yazdım hep o hiç yazmıyordu ben dedim buluşalım vs ki hiç tarzım değildir ilk defa yaptım artık dedim devir değişti
E sende kafayı değiştir
Sonra ne oldu buluştuk gerçekten etkilendim
Adam yarım yamalak bir yemek yedi benle
Sonra işim var diye beni eve bıraktı
Tabi aramadı
Hatta kaşındım ben msj attım gördü cevap yazmadı çok utandım sonradan
Halbuki güzel bir kızım
Yani tarzın olmayabilirim belki ama bu kadar kaçacak bir tipim yok.neyden hoşlanmadı ne oldu hiç anlamadım o dönem bayağı üzüldüm de bir bayan olarak rencide oldum.
Ama sorarsan pişman mıyım?hayır çünkü içimden geldi olmadı ne yapayım
Sonra başkalarına aşık oldum çok güzel şeylerde yaşadım
Egosu tavan yaptı, kısasa kısas yapmaya başladı. Oyun gibi ilişki sürdürüyoduk, taktik yapmaya çalışması bilerek kıskandırmaya çalışması. Bi ton şey ay şiştim :))Siz konu acmistiniz ben de internet pek tekin olmuyor tarzinda yorum yapmistim.
Ozel olmazsa neden ayrildiniz fikir sahibi olmak icin soruyorum.
Sevgilisi varsa bulusamaz ya da 2.ihtimal.fiziksel bir problemi fotoda belli olamayan.merhabalar instagrmdan tanıştığım biri var , kendisini ben takip ettim mesleği güzel yüzü güzel
Kendisiyle aynı şehirdeyz konuş konuş anladık ki ailelerimiz tanışıyor hatta o kadar ki tanışmayan bir ikimiz kalmışız ailede
İlk mesajlaşma 2-3 saat sürdü arkadaşça konuştuk
İkinci mesajlaşma Benim ona bir yemek videosu atmam ile başladı yine güzelce konuştuk ve numaralarımız verdik biraz da telefondan devam ettik sonra ben uyuyakaldım ve öylece devam etmedi
Üçüncü de de yine buna benzer bir konuşma oldu
Merak ettiğim şu ben atıyorum ilk mesajı tamam ama mesajlaşırken ilgili davranıyor
Aradan birkaç hafta süreler geçmiş olmasına rağmen eski konuşmaları hatırlıyor ilgili de davranıyor .
konuyu görüşmeye karşılaşmaya getiriyor fakat teklif edemiyor sanki
Göz kırpma emojisi atıyorum mesela
-şunu gerçekte yaptığını hayal edip gülüyorum diyor -ee ama çok tatlı diyorum
-valla göremeden bilemem tatlı mı değil mi diyor :)
E tamam da adam desene artk buluşalım diye :)
Mesajlaşırken gayet iyi ama konu kesilince kesiliyor
İlgisiz desem ilgisiz olan beğenmeyen konuşurken de belli eder ilgisiz olduğunu çünkü kurduğum cümleleri bile hatırlıyor
Çaba göstermem gerekiyorsa göstereyim hanımlar
Ne yapayım yazmasını sağlamak için ??
Sizce bu nasıl bir vaka:))