hepinize yorumlarinizdan dolayi tesekkür ederim. o gerektiginden fazla güclü evet hem icinde bulundugu durum hemde sorunlu bi esi var. sonradan cok üzülüyorum kendime kiziyorum o uyurken onu öpüyorum sariliyorum kocaman ben onu asla üzmek istemezdim oysa onu cok seviyorum. dünya bi yana o bi yana. insallah hersey düzelir ve olmasi gerektigi gibi olur.. huzurlu ve mutlu bi yuva istemistim oysa, ama buna simdilerde kendim mani oluyorum
hmm o zaman sizin sorununuz başka .ben iş ,para durumuna kafanıza taktığınızı düşünmüştüm .sevdiğiniz erkek sizin yanınızda onla evlenmişsniz çok mutlu olmanız gerekir neden böyle oldu acaaba ilginç umarım sorunlarınızı aşarsınız .
hmm o zaman sizin sorununuz başka .ben iş ,para durumuna kafanıza taktığınızı düşünmüştüm .sevdiğiniz erkek sizin yanınızda onla evlenmişsniz çok mutlu olmanız gerekir neden böyle oldu acaaba ilginç umarım sorunlarınızı aşarsınız .
bende onu diyorum sevdigim insanlayim cok mutlu olmam gerekirken neden böyleyim..
-----> bide cinsellik var. esim sürekli istiyo, ama benim canim istemiyo yapim mi böyle bilemiyorum ama isteksizim.. dus almaya bile eriniyorum estagfirullah