Öncelikle merhaba. Belki bu söylediklerimi okuduktan sonra beni olgunlaşmamış görebilirsiniz çok hassassın diyebilirsiniz. Am bu konuda elimden gelen bir şey yok. Ben memleketimden uzağa evlendim. Daha önce de konu açtım ve baya linçleyen oldu neden ailenden uzağa gittin bilmem ne diye. Lütfen bu sefer linçlemeden çözüm önerileri sunar mısınız
bir insan bazı şeyleri yaşamadan inanın ki bilmiyor. Ben evleneli bir yıla yaklaştı. Memleketime en son iki ay önce gittim bir dahaki gidişime 2 ya da 3 ay var. Önümüzdeki ay ailem gelecek inşallah. Ama öyle memleket hasreti var ki içimde. Sanki göreli iki ay değil bir yıl geçmiş gibi. Ailemi ayrı özledim memleketimi ve oradaki evimi ayrı özledim. Bir de ben memleketimde ki evimde çok huzurlu mutluydum. Eğer problemli bir ev olsaydı belki bu derece özlemezdim. Öyle zor geçiyor ki zaman. Sen gidemesen de ailen gelir diyenlere ayrı sinir oluyorum etrafımda. Evet ailemin buraya gelmesi çok güzel özlem gideriyoruz onları görüyorum falan ama memleketime de ayrı bir hasret çekiyorum. Yakında değil ki sık sık gideyim. Çocuk olursa nasıl giderim diye şimdiden dert edindim. Diyorum ya millet sen gitmezsin ailen gelir diyor hepsine ayrı sinir oluyorum beni anlamıyorlar. Arkadaşlar bazı akrabalarımla sorunlarım vardı kendimi kötü hissettim durumlar vardı o yüzden dedim belki uzaklaşmak daha iyi olur diye. Aslında bir açıdan iyi oldu ancak bir açıdan da bu kadar özleyeceğimi inanın bilmiyordum
ayrıca şunu da söyleyim şu an yaşadığım şehri seviyorum eşimi de seviyorum bu konuda hiç sıkıntı yok. Ben sadece bu özlem meselesine nasıl alışıcam ailem memleketim burnumda tütüyor rastgele bir sokağı bile aklıma gelince oturup ağlayasım geliyor