Ben bu evin kadını değil miyim?

Kv nizin gonderdiklerine ben talip olabilirim, siz almayin bosverin, ben istanbul da dogup buyuyen ve yasayan bir apartman cocugu olarak sebze,meyve,tarhana ki bunlar organik urunler dunya para vs vs yani kargoyla alabilirim..

Ayy son zamanlarda burda okudugum konulardan şunu anladim insanlara iyilik yaramiyormus cidden.
Ne var kadin dusunmus koymus iste. Attiginiz baslikla konunun hicbir alakasi da yok.

Ne güzel işte veriyor kadın açılan konulara bakıyom herkes kv bir cümle kursa ondan da nem kapıyor birde bu evin kadını degılmıyım diye başlık atmışsınız ne alaka ha kayınvalıdenız hem verip birde başınıza kakıyorsa rahatsız olabılırsınız

Yani başlığı açan arkadaşın anlatmak istediği şu:

Ben kendi evimin hanımıyım ve evimin mutfağından ben sorumlu olmak istiyorum. Ama eşimle kayınvalidem bana hiç sormadan kendi aralarında konuşup benim mutfağım için bagajı doldurdular. Ben neden yoksayılıp da sorulmuyorum. İyilik yapmak istiyor ama bu beni hiçe saymak oluyor.

Bazı arkadaşlar başlıkla konunun ne alakası var demiş ondan yazdım..

Gelelim arkadaşım senin sorununa;

Kv aslında seni ezip geçmek istemiyor. Senin istemeyeceğin aklına gelmemiştir onun; kim doğal ürün istemez ki diye düşünüyordur o yüzden sana sorma gereği duymamıştır. Yoksa art niyetli değil yani. O yüzden kıymetini bil iyi bir kadın sizi düşünüyor belli.

Benim kv dem de her ona gittiğimizde evimize yemek yada yaptığı reçelden turşudan verir sağolsun. Seve seve yiyoruz ama bazı şeyler var ki az gidiyor yada yenmiyor ben o zaman anne ondan koyma çok yenmiyor ziyan oluyor diyorum koymuyor. Siz de söyleyin istemediğiniz bir şey varsa kibarca. Tabi eşinize sorun önce belki o yemek istiyordur.

Sevgiler

Eve depo yapmaktan bende hoşlanmam. Annem yanıma fazla birşey verecek olursa uyarır almam aynı sekidir kayinvalidemden de. Amaaaa esim derse ki ben istiyorum o zaman alırız. Yiyecek bu cani çekiyordur. Sizin eşinizde belki köy ürünü canı çekiyor. Yani eşinizi gözardı etmeyin.

İyide kimin aklına gelirki kızım istermisin istemezmisin diye sormak. Yani gördüğün gibi hepimiz balıklama atlarken bi tek sen buna alınıyorsun. Kadın memnun olduğunu düşünür sonuçta doğal şeyler veriyor. Bence kıymetini bil başka dert bul kendine.

Tamam ama koyulan seyler arasinda istenmicek birsey yok ki yada kv bilememistir istemeyecegini. Burdan hiçe saymak gibi bir sonuc nasil cikti anlamadim. burda bence tamamen konu sahibinin nankorlugu soz konusu

Ne guzel iste mis gibi.. Ben kendi esagimi arti bide eltimin esagsini getiriyorum ..

Allah herkeze böyle kv nasip etsin ins. ne güzel. hamilesin sanirim cocuk olmadan bende yemek isine pek kafa yormazdim ama simdi anannemin bahcesinden nasil ne alipda cocuga taze yapa bilirim diye düsünmekten bi hal oldum. yada organik dükkanlydi bla bla. cocugun oldugunda iiki var diye sevinirsin hatta su bu lazim diye kendin siparis verirsin

Bunda olumsuz ne var anlayamadim? Kadin evnizin hanimi olmanizi nasil engelliyor?
Fazla gelenleri ihtiyaç sahiplerine verin, komsulariniza ikram edin.

Bu kadat dert edecek birsey göremedim ben.

Verse dert, vermese daha da dert... Kayinvalide de olmak zor...

Ne hale geldik.. Yazık..
Kadın o kadar şey hazırlasın kendı kendıne(bız bır kere yapsak bır daha mı der uşenır yapmayız.. Emek cok..)
Hıc mı aklımıza gelmez dile getirirken duşunmek..
Tarhana yaptık kayınvalıdemle beraber yınede zor geldı o kadar emek zor yanı.. Ama sonrası saglıkla ye ımm:)
Gectıgımız gunlerde dile getirmiştim.. Gelın alacak olsam put gıbı kalacagım sanırım dıye..
Ona kızar mı boyle duşunur mu.. Armudun sapı üzümün copu.. Pufff

Benim annem de verir ben de apartmanda büyüdüm ailem, babam emekli olunca köye yerleştiler. Yılda birkaç kez bir araya geliyoruz en son gelirken getirdikleri köy yumurtaları iki ay dayandı, bozulur mu diye sordum yok kızım dedi, hiç de bir şey olmadı afiyetle yedim. Ben tek başınayım üstelik.
Stok yapmayı sevmemenize hak veririm, kendim de şu şekilde yapıyorum. Komşularımla, arkadaşlarımla paylaşıyorum biterse nasılsa yenisini getiririm ya da ailem gelirken getirir diye düşünerek dağıtıyorum. Bu evin kadını olmadığınız ya da eşinizin sizi saymadığı anlamına gelmez ki. Annem duymasın ama şişelerce getirdiği sirkenin bir kısmını temizlikte de kullandım :))) kısaca, kullandığınızı kullanın, artanı dağıtın eşinize çaktırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…