Ben bu evin kadını değil miyim?

Tabii ki bana sormaması. Evimin dolapları, mutfağı, kileri falan benim sorumluluğumda olmamalı mı... bizim evde evi annem yönetirdi
Kadın sana sorsa ne diyeceksin merak ettim . Allah aşkına getirdiklerini ihtiyaç sahiplerine dağıt yazık günah

Eve siz yerlestirmiyor musunuz? Nasil saklayacaginiza siz karar vermiyor musunuz? Ne siklikta hangisinden tuketeceginizi siz belirlemiyor musunuz? Kadin heves heves emek emek ekiyor biciyor. Aman su domatesler iyi ciksa da cocuklar goturse falan diye 1 sene emek veriyorken sizin bunu dert zannetmeniz... Duysa ne uzulur ya insaf.

ayy versin işte ne güzel..
mutfak masrafınız azalmış olur..
organik meyve sebze yersiniz, artanı reçel konserve yaparsınız..
daha ne...

Bu arada evet evin düzeni kadından sorulur, eşiniz ev içindeki düzene çok mu karışır? Bu olaydan bağımsız olarak ev konularında çok müdahaleciyse, bunu konuşabilirsiniz tek olayla değerlendirmeyin. Bir de ben de anneme sitem ederim "anne valiz doldu nereye koyacağım onca şeyi " diye. Buna bile kırılabiliyorlar büyükler. Orta yolu da her verdiğinden azar azar valize sığacak kadar alarak buluyoruz.

Memnun olmamak için neden bu kadar uğraşıyorsunuz ki!!!
Sevineceğiniz yerde yapmayın şu hata arama işini gözünüzü seveyim

Keşke bana da verse. Yemek yapıp getirmesine bazen bende gıcık oluyorum(bazende kolayıma geliyor) bu evin hanımı benim triplerine giriyorum ama bu durum farklı güzel bi sey vermesi

Gayet normal bence. Evladı görüp yediğini, içtiğini paylaşması çok hoş bence. Sonuçta o malzemeler hep emek. Bu şekilde kendini iyi hissediyor olabilir kv.

Canım o kadar ev yapımı tarhana çekiyor ki.. bir tanıdığımın annesi yapmış bana da verecekti kalmamış herhalde ben de hayatta diyemem belki de unuttu öyle işte
Kıymetini bilin çok şanslısınız
Fakirlere dağıtmak için Rabbim size nimet yolluyor resmen alın lütfen ve size fazla gelen kısmını da dağıtın işte ne güzel..

O organik ürünleri bulalım diye ne taklalar atıyor, ne paralar harcıyoruz. Aman ya,
ne kadar gereksiz şeylere takılıyoruz genel olarak. Siz de alın, eşe dosta dağıtın o zaman.

Benim esimin anneside veriyor Allah raui olsun. Cok severek kullaniyorum hepsini.

Bence siz bunu kendinize "kompleks" yapmissiniz. "Evin hanimi benim,ne gerekiyorsa ben hallederim" gibi. Halbuki fazlasini baskalarina da verebilirsiniz. Hepsini kullanmiyorsaniz acik söyleyin ziyan olmasin

Tam istedigim kaynana modeli.Dogal urunler veriyor daha ne.Yazik kadin o kadar emek veriyor ama bilmiyor ki istenilmiyor.Madem istemiyorsun ben kullanmiyorum cope gidiyor bi daha verme anne dersin.

Valla ben de çok isterdim ama bize denk gelmez ki böyleleri. :/ bana da yollayabilirsin

Ne kadar ilginçsiniz gerçekten bazı insanlara yaranılmıyor kadın ne güzel organik meyve sebze veriyor bunda sorun yapacak ne var gerçekten anlamıyorum bize de keşke veren olsa

Sen abartıyorsun.. apartmanda buyumekle alakasi yok... benim de kisligimi yazdigimi kv yapar... cekirdek turk kahveme kadar gelir ... salcam bitti bugun marketten aldim yiyemedik bile ... herşeyin dogalini yeme imkanın var degerlendir ..sebzeleri buzluga at meyveleri konserve recel yap ...

Evdeki bütçeye ne kadar faydası olacağı hakkinda fikriniz varmi

Buldukça bunuyorsunuz galiba ?
Ne güzel organik sebzeler veriyor sizi düşünüyor ve bunu istemiyorsunuz ozman hormonlu parayla alınan sebzeleri yiyin

Yok artık bu devirde millet organik meyve sebze bulucam aman evladım organik yesin diye kıyamet kadar para döksün bir de siz böyle yakınınbebeğiniz olduğunda apartmanda büyüdüğünüz için ev yapımı tarhana değil de en pahalısından mama yedirirsiniz madem!
Şaka gibi bende anneme yalvarıyorum anne gel kış için tarhana salça turşu yapalım diye, şehrin göbeğinde büyümüş en iyi ünide okumuş iş sahibi biri olarak. Hiç empati kuramadım hiiiç

Bende var biraz acı ama yeniyor yine de. Verebilirim istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…