- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
Ya kızlar 1 ay sonra nişanım var ama ben kıyafet konusunda o kadar isteksiz ve kararsızımki inanın zorla nişan yapıyorum o kadar büyük stres altındayım ki hiçbirşey hayatımda düzgün gitmiyor.. Kilo veremiyorum.. aile hayatım kötü.. herkesin derdini tek tek taşımaktan yoruldum artık.. babam ayrı annem ayrı.. evin içinde hep bir huzursuzluk hep kavga gürültü.. kimsenin umrunda değilim 1 ay sonra nişanım var kimse ağzını açıp birşey demiyor mafoldumben içimden hiçbirşey gelmiyor dışarı çıkıp elbise bile bakmak istemiyorum bırakın elbiseyi nişan bile umrumda değil o kadar yorgunum ki alıp başımı herşeyi bırakıp uzaklara gitmek istiyorum.. :sinifsinif: Babamın borçları, annemin hayattan bıkkınlığı, iş sorunları, özel hayatımdaki çalkantılar, gerginliğim, mutsuzluğum mahfediyor beni.. kimse anlamıyor konuşabileceğim hiçkimse yok artık sözlümde bıktı benim sorunlu halimden o bile basit laflar ile geçiştirmeye çalışıyor beni tek söylediği sabret demek ama yetmiyor bana bilen bilir zaten yanımda değil morelim bozulduğunda alıp başımı yanına gidemiyorum uzaktayız.. oda gelme lafını açmıyor bile zaten bekliyor hep ben gideyim yanına.. mafoldumben sigarayada başladım tekrar napıcam ben ya mafoldumben