Ben bu günü çok beklemiştim ama şimdi...

Ailesel sorunlarını şu aşamada nişanlına yansıtma canım.

O da şu aralar sıkıntıdadır belki ondan seni geçiştiriyor gibi geliyordur sana belki.

Geldi mi peş peşe gelir zaten çorap söküğü gibi...

Pes etme sakın.Bunlar gelip geçecek müstakbel eşinle çok mutlu olacaksın,mutlu bir evliliğin olacak inşallah.

Gelecek güzel günleri düşün.

Biran önce de şu nişanlığına karar ver de buraya resmini koy tamam mı canım benim boshayallersmile

canım benim aslında sinirsel rahatsızlığım var ben lise yıllarında ağar bir hapla başladım sabah içiyordum asını hatırlamıyorum yarısı kısmızı yarısı beyaz bir kapsüldü.. Z ile başlıyordu ismi bütün gün uyutuyordu beni arabanın altında kalıyordum birgün az kalsın o gün bıraktım bu hapları.. Pasiflora içiyorum çok daralırsam çünkü bazen sinirden elim ayağım kesiliyor olduğum yere çöküp kalıyorum :sinifsinif: aman neyse hatırlamak bile kötü ediyor.. Artık rezene çayı tek geçerim kaydirigubbakcemile3

Kızlar kafaya takmamak lazım gerçekten daha 21 yaşındayım o kadar çok kafama takıyorum ki herşeyi göz altlarım kırıştı ağlamaktan :1no2: Allah bu günümüzü aratmasın yinede beterinden saklasın hepimizi.. :Saruboceq:

aynı yaşdayız canım bende bazen senin gibi o kadr çok kafama takıorum ki sevgilimle olanları büyütüorum da büyütüorum ağlıorum falan o beni sakinleştirio sen üzülme senin için ölürüm demesi o an yetio işte yani onun konuşması yanımda olduğunu bilmem dünyaları verio sanki herşeyi unutuyorum yani tabi konuşarak herşey içine atma sonuçta sen sçöylemesen o da nolduğunun farkında değil biz kızlar bazen olmadık yere içimizde kuruyoruz da kuruyoruz yani o yüzden dediğin gibi bencil değil sencil olacakasın hahakaydirigubbakcemile3bu arada aranızın düzelmesine çok sevindim tatlımmolumunekankayizsmile

Ailesel sorunlarını şu aşamada nişanlına yansıtma canım.

O da şu aralar sıkıntıdadır belki ondan seni geçiştiriyor gibi geliyordur sana belki.

Geldi mi peş peşe gelir zaten çorap söküğü gibi...

Pes etme sakın.Bunlar gelip geçecek müstakbel eşinle çok mutlu olacaksın,mutlu bir evliliğin olacak inşallah.

Gelecek güzel günleri düşün.

Biran önce de şu nişanlığına karar ver de buraya resmini koy tamam mı canım benim boshayallersmile

canımmm benimmmm yaaa çok sağol :1hug: Tatlım mayıs sonu nişan inş. bir terslik çıkmazsa bu cuma geliyorlar buraya nişan elbisesi bakıcaz.. :Saruboceq: Bende istiyorum bir an önce resimleri paylaşmayı a.s.

hayalındekı gunu kendıne zehır etmek hesapda olmaması gerekır bence..
ılerde anın olcak bı anı gunu neden batırıyosun guclu ol dık dur herseyı yaparsın emın ol kımseyede ıhtıyacın yokkı..nısanlına tum aıle sorunlarını anlatma ılerde karsılasabılırsın..

pardon birşey sorabilirmiyim
evdeki sıkıntılar anne ve babanızın ayrı olmasından mı ve sizdeki bu ruh hali onların durumundan etkilendiğiniz için mi ? siz evdeki sorunların çözümünde etkili değilmisiniz ?

Back
X