- 15 Eylül 2018
- 1.175
- 2.083
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
-
Grip olunca kanser oldum sanan insanlardan sanırım ?!
Bence oluru yok ,hazır iletişim yokken tamamen kapat Evlilik düşünüyorum artık.
Çok aşık değilim ama hala içimde duygu kırıntıları var. Tam bitmeden silip atamıyorum.Grip olunca kanser oldum sanan insanlardan sanırım ?!
Bence oluru yok ,hazır iletişim yokken tamamen kapat yolları..
Gece klüplerinde şuh kıyafetlerle foto dolu bir profil hayal edin. Ama önceden takip etmiyordu. Daha önce ben demiştim bu tarz kızları takip etmek ucuz bir davranış falan diye. Konusu geçmişti. Biz görüşmeye başladığımızda bana sosyal medyadan birbirimizi ekleyelim dedi. Ben cevap vermedim. Daha sonra yine neden eklemiyoruz dedi ben kapatmayı düşündüğüm için oralı olmadım. Sonra kapattım. Bu konu aramızda sıkıntı oldu. Sen beni eklemden kapattın ne vardı neden böyle yaptın diye. Şimdide benim hesabıma bakıp hesap soruyorsun dedi.Kızlar nasıl kızlardı ki?
Gece klüplerinde şuh kıyafetlerle foto dolu bir profil hayal edin. Ama önceden takip etmiyordu. Daha önce ben demiştim bu tarz kızları takip etmek ucuz bir davranış falan diye. Konusu geçmişti. Biz görüşmeye başladığımızda bana sosyal medyadan birbirimizi ekleyelim dedi. Ben cevap vermedim. Daha sonra yine neden eklemiyoruz dedi ben kapatmayı düşündüğüm için oralı olmadım. Sonra kapattım. Bu konu aramızda sıkıntı oldu. Sen beni eklemden kapattın ne vardı neden böyle yaptın diye. Şimdide benim hesabıma bakıp hesap soruyorsun dedi.
Adam böyle değildi ben bu hale getirdim Onu. Ben pek flört işini beceremem. Yoksa gayet sıcak sevimli bir sevgiliydi. Şimdi dışarıdan bakınca görebiliyorum. Onun için bu çırpınışYanlış anlaşılmasın sözüm meclisten dışarı ama bu 34 ün üstü erkekler de bi ağır abi ayakları bi kendini ağırdan almalar oluyo
Ha bu adamdan hiç bi cacığa hıyar olmaz onu da demeden geçemiyorum
O zamn kendini törpüle başka seçeneğin yok :)Adam böyle değildi ben bu hale getirdim Onu. Ben pek flört işini beceremem. Yoksa gayet sıcak sevimli bir sevgiliydi. Şimdi dışarıdan bakınca görebiliyorum. Onun için bu çırpınış
O an sağlıklı düşünemeden bi anda söyledim. Daha önce aldatıldım. Atlatmam 3 yılımı aldı. Hep kandırıldığımı düşünüyorum. Hep tetikteyim. An’ı yaşayamıyorum.Ya bu takip olayına neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum.Orada birbirini bilen bilmeyen herkes takipleşiyor zaten onu da geçtim belki cidden arkadaşlarıdır,bunun için görüşmeyelim demek saçma.İçinize sinmiyorsa o an ya tamamen bitireceksiniz ya da uzatmayacaksınız böyle.Oyuncak etmişsiniz resmen,bir o soğuyor,bir siz.Devam etmez ki bu böyle.
Gece klüplerinde şuh kıyafetlerle foto dolu bir profil hayal edin. Ama önceden takip etmiyordu. Daha önce ben demiştim bu tarz kızları takip etmek ucuz bir davranış falan diye. Konusu geçmişti. Biz görüşmeye başladığımızda bana sosyal medyadan birbirimizi ekleyelim dedi. Ben cevap vermedim. Daha sonra yine neden eklemiyoruz dedi ben kapatmayı düşündüğüm için oralı olmadım. Sonra kapattım. Bu konu aramızda sıkıntı oldu. Sen beni eklemden kapattın ne vardı neden böyle yaptın diye. Şimdide benim hesabıma bakıp hesap soruyorsun dedi.
O an sağlıklı düşünemeden bi anda söyledim. Daha önce aldatıldım. Atlatmam 3 yılımı aldı. Hep kandırıldığımı düşünüyorum. Hep tetikteyim. An’ı yaşayamıyorum.
Daha önce aşık olduğum ve sürekli evlenelim diyen sevgilim beni kapılardan sığmayacak büyüklükte boynuzlarla bıraktığı için güvensizlik problemim var evet. MalesefBirileri takip etti diye üç hafta görüşmemeyi göze almak bence de sıkıntı.
Takip ettiği kızlar eskortluk falan yapıyorsa üç hafta değil tamamen görüşmeyi kesmeliydiniz. Ben kaç yıllık sevgilim eşim kimi eklemiş bakmadım bile hiç. Sanırım güven oturmamış bu ilişkide.
Normalde arkadaşları değil bunu biliyorum. Diğer Cevaplarda yazdım ben kapattım. Ve bir tane başka hesap açtım. O hesapta sadece kendi paylaşımlarını sevdiğim tanınmış profiller var. Bunu ona söyledim. Sebebini anlayamadı söyledim. Muhtemelen onun hesabına bakıp bakmadığımı kontrol için ekledi diye düşündüm. Aksine hiç kıskanç değilimdir.Kiz arkadaslarini takip etmesi sizi bu kadar sinirlendirmemeli.
Fazla kiskanclik bunaltir
Ahhh ah bende böyle derdim biri anlatsa bu yaşadıklarımı. Ama kendimi kontrol edemedim o anda. Şimdi şu durumda ne yapayım sizce. Ben mantıklı karar veremiyorum.Valla benim de profilimde de her daim üstünde sudyeniyle foto atan bir arkadaşım var, hatta daha önce de yazmıştım , arasıra 'anne ben or..pu oldum kombini' diye dalga geçiyoruz kendi aramızda,başka arkadaşımla.
E, o kızın profilimde olmasının üçüncü bir kişiye zararı ne? İnsan olarak da tanıdığım birisi,silsem silerim ama neden sileyim?
Aynı şekilde iki erkek arkadaş var listemde,ikisi de eski işlerden. Hobileri vücut yapmak, durup durup üstsüz,spor yaparken resimlerini atıyorlar. Ben de beğeniyorum bazılarını çünkü bana göre insanın istediği bir şey uğruna bu kadar efor sarf etmesi gerçekten bir başarı.
Şimdi erkek arkadaşım tutup, sen elalemin kaslı ciplagini begenmissin- eskort kız mı arkadaşın,nasıl arkadaşların var? Falan derse
Ben de ona 'geri bas' derim.
Kime ne ki yani kim kimi takip ediyor? Bugüne kadar hiç de kurcalamak aklıma gelmedi,kimler ekli diye. Bir yorum atan kızlarin profiline girmişimdir :))
Bence böyle boğmayin insanları, 34 yaşına kadar nasıl geldiyse bu yaştan sonra da sizin yönlendirmeleriniz olmadan hayatını idame ettirebilir.
Ayrıca,sizin yaşınız için söylüyorum, bu saate kadar evlenmeyen erkekler zaten özgürlüğüne, yalnızlığına önem veriyorlardir. Onları bu kadar boğup evliliğin de böyle olacağına dair sinyaller verirseniz korkup böyle kaçarlar işte.
Az relax...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?