Ben Bu İşlerden Anlamam. Yardımmmmm....

Adam takip etti diye pençelerinizi çıkarıp üstüne atlamışsınız adeta.
Biraz sakin kalabilirdiniz.
Bir de böyle bir durumda "iznin bitene kadar görüşmeyelim" deyince ve 3 hafta görüşmeyince haliyle arada boşluk oluşuyor, soğukluk giriyor.

Instgramda hoşlanmadığınız tarzda kadınları eklemesi, bu kişilerin arkadaşı olduğunu söylemesi üstelik de bunu kaba bir şekilde hesap soramazsın diyerek yapması, bu ilişkiye o aşamadayken kesinlikle nokta koymanızı gerektiriyordu.

Çok aşık değilim ama hala içimde duygu kırıntıları var. Tam bitmeden silip atamıyorum.
Bende 32 yasindayim , sana benden tavsiye. Sana 2 adim gelene 1 adim git. Tam tersi oluyorsa sikinti.
Yani o kadar sure icinde , normalde aramasi sormasi gerekiyor. Kendini agirdan aliyor, diyelim. Bu cok sacma , agirdan alicak bir kimse varsa bu kadin olmali bence.

Fikrim , vaktini harcama, uzak dur.

Biraz öyle oldu galiba. Soğuduk bayağıca.

Ahhh ah bende böyle derdim biri anlatsa bu yaşadıklarımı. Ama kendimi kontrol edemedim o anda. Şimdi şu durumda ne yapayım sizce. Ben mantıklı karar veremiyorum.
Valla ben adamın tepkilerini haklı, sizi sorun çıkartmaya meraklı buldum.
Demişsiniz ya, tam evlenecek erkek diye düşündüm diye.
O basta böyle düşünse de olaylardan sonra sizin onu kafese almak isteyeceğinizi görüp 'yok yok bunla olmaz' demiş olma ihtimali yüksek.
Benim de çevremde yaşı 30lari epey geçtiği halde evlenmeyen çok insan var (hatta ben de onlardan biri olmayı istiyorum Allah nasip ederse) . Çoğu da başladığı ilişkileri devam ettiremiyorlar çünkü özgürlüğe,hesap vermemeye alışmış oluyorlar.
Yani ailesiyle yaşayan 21 yaşındaki bir erkek için böyle şeyler kavga konusu bile olmazdı, çünkü alışkın yönlendirilmeye. Ama 34 yaşında koca adam elbette ki rahatsız olmuştur.
Ama sizin durumda öyle bütün ipler kopmuş gibi , geri döndürülemeyecek bir durum yok.
Sadece araya soğukluk girmiş ve çiftler ilişkilerini sorguluyor. Bence arayın ve bugün için bir yere davet edin.. bu aralar peşpeşe görüşür, keyifli zaman geçirirseniz aradaki soğukluk gidebilir. Sonuçta kurban bayramından beri aramız kötü demişsiniz, az zaman değil.
Buluştuğunuz zamanlar onu ozlediginizi belirtin, neşeli olun, keyifli olun. Bol bol sohbet etmeye çalışın... Ömür törpüsü gibi değil de hayat arkadaşı gibi görürse herşey daha güzel olabilir...

Kesinlikle haklısınız ama içimde hala bi kıpırtı var. Tamamen bitmeden olmayacak heralde.

3 ay önce instagram açtım gelin görün ki tüm fotoğraflarım gece kulubünde veya barda çekilmiş fotoğralar. Benim 350 gariban takipçim neden ucuz oldu şimdi

Şunu diyeyim ben tam bir özgürlük düşkünüyüm. Yay burcuyum. Ve ilişkimizde benim başıma buyruk olmamdan şikayetçiydi hep. Gittiğin yerleri kiminle gittiğini yazsan iyi olur sonra bi anda duyunca kötü oluyor diyordu. İlgisiz olmamdan şikayetçiydi hep. Kıskançlık birazcık olmalı derim hep ama yapımda yok malesef. Sadece daha önce aldatılmış olmam bilinç altında galiba hep takip ediyorum kıskançlıktan değil bu bence.

Ben katılıyorum
Şöyle tiplerle ilgilenen erkekler abaza bence, bana çok itici geliyor
Ben olgun erkek seviyorum

3 ay önce instagram açtım gelin görün ki tüm fotoğraflarım gece kulubünde veya barda çekilmiş fotoğralar. Benim 350 gariban takipçim neden ucuz oldu şimdi
Yanlış anlamayın lütfen. Bende eğlenmeyi severim. Clup çok severim. Müzik ve dans bayılırım. Ama erotik kıyafetlerle gidip seksi pozlar vermek ucuz bir davranış bence. Açık bir profil ve altına yapılmış iğrenç yorumlar tarzım değil. Etrafımdaki insanların da olmamalı bence.

Ben de hoşlanmıyorum bu tarz erkeklerden. Tanımadığı bir kadını ( kadın ister açık ister kapalı olsun) ekleyen her erkek abazalık peşindedir . Fırsatını buldu mu zaten emin olun aldatır da sizi. Facebook’dan ekleyen ve mesaj atan o kadar sapık zihniyetli erkek var ki! Adamlar evli ve boyları kadar çocukları var. Eminim onların da eşleri güvenip sıkboğaz etmiyordur! Siz doğru olanı yapmışsınız. Adam tekin biri değil bence. Uzak durmanızda fayda var.

Hesap mi soruyorsun ne yahu? Bana "sen kimsin ki" çeken biriyle asla devam etmezdim ben.

Kuzum çok aşık değilsen bence bitir hiç uğraşma .. hesap sorulunca beyfendi bi geri adım atmış boşver yaaa ugrasmaaaa. .
Aşık mıyım bilmiyorum ki? Ama bazı yönleri beni çok çekiyor. Mesela hayata sıfırdan başlamış. Hatta çobanlık yapmış çocukken. Kendi başına büyük şehire yatılı lise okumaya gelmiş. Kendi hayatını kendi kurmuş. Bu yönleri beni çok etkiliyor. Güçlü bir karakter imajı var. Böyle insanlar çok etkileyici geliyor bana.

Hesap mi soruyorsun ne yahu? Bana "sen kimsin ki" çeken biriyle asla devam etmezdim ben.
Bu soruyu sorabilir mişim ama sorma tarzım çok kötüymüş. O bu güne kadar bana hiç böyle davranmadı açıkcası sakin ve mantıklıydı hep.

Bu konuda karar veremiyorum. Benim onu takip edip etmediğimi öğrenmek içinmiş. Bu konuda inanayım mı? Bilmiyorum.

Devam etmek istiyorsanız yazın gitsin, zaten onun da gönlü var. Tersleyeceğini sanmıyorum fakat bir kaç kadını takip ettiği için nerdeyse 1 ay kadar görüşmemek sanki yeterince güven yok gibi aranızda. Öncelikle bunu halledin sonrası zaten gelir.

Aşk değil bu canım .. uzak dur bence .

Aşk değil bu canım .. uzak dur bence .
Canım aslında O an bu kadar takılmamın sebebi şu. Eski erkek arkadaşımın yaptıkları. Bana beni çok sevdiğini evlenmek istediğini söyleyip dururdu. Annesiyle tanıştırmak isterdi. Üç yıl aynı ortamda çalıştık. Bir buçuk yıl sevgililik dönemi sonrası benim telefonumdan girdiği ve açık unuttuğu Facebook mesajlarını okumam. Travma oldu neredeyse. Sapkın ilişkiler yaşamış. Ben hala o mesajları unutamıyorum. Düzgün bir ailsi ve öyle bir kişi olduğunu düşündüğüm için istiyorum ama hala kararsızım.

Yok o senin dediğin yarabandı oluyor bitanem , bir acıyı hayranlık duydugun bir adamla dindirmeye çalışma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…