ben bu işlerden anlamıyorum ..

Hımmm yapısı oyleyse bilemem.. ama hoslanan biri nebiliyim biraz sorgular gibi ya iyi eglenceler demek yerine kaç kişi olcanız kaçta dönceniz bendemi gelsem falan diye ama yanılıyorda olabilirim tabi benim düşüncem bunu en iyi siz hissedersiniz biraz öne çıkmak için kendnizi merak ettirebilirsiniz biraz ulasılmaz olum bakalım ulasıcakmı size

aynı yerde yaşamıyoruz ki maalesef.

ama bi keresinde bi arkadaşımla bardaydım. ve bunlar aynı yerde yaşıyolar bu bahsettiğim çocukla. çocuğu çağırmıştım. abisinde oturuyolarmış ailecek. yarım saate ordayım diyerek gelmişti. burdan bişey çıkarmalı mıyım?
herhangi bi arkadaşım beni çağırsa bende giderim ama

aynı yerde yaşamıyoruz ki maalesef.

ama bi keresinde bi arkadaşımla bardaydım. ve bunlar aynı yerde yaşıyolar bu bahsettiğim çocukla. çocuğu çağırmıştım. abisinde oturuyolarmış ailecek. yarım saate ordayım diyerek gelmişti. burdan bişey çıkarmalı mıyım?
herhangi bi arkadaşım beni çağırsa bende giderim ama
Seni önemsiyor olabilir o halde agzından laf almaya bakın

• Beğen
Reactions: KV_
Off başkasından hoşlanan kişileri şıp diye anlarım, hiç gözümden kaçmaz ama kendime gelince ben de anlamıyorum pek.

bende onlardanım işte. kendime gelince hiççç anlamam. başkalarında insan anlıyo sanki.

biz zaten kitap, film , müzik önerisinde bulunuyoruz aslında. sonra konuşuyoruz onların hakkında. Hiç böyle yorumlamamıştım :)
Ama kültürlü biri. hani nolmaz olamaz mı? burdan anlam çıkarılır mı?
Olabülü. Ben kendi adıma yorumladım. Ne kadar kültürlü olursa olsun o kişiye ilgi duymuyorsam tavsiye ettiği şeyleri pek sallamam. Bakarım ya bi ara derim zaten o şeye bakana kadar üzerinden yıllar geçer

ksksks. yutupta takılayım azcık yatamadan önce diye girdim. karşıma bi video çıktı. ay bu bana evrenden bi mesaj mı acaba hagagag.
link bırakıyorum.

Arkadaşlar merhabaaa,

şuraya yazdım yazdım sildim.

bütün herşeyi özetleyeceğim tek bi sorum var:

birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :KK200:

Sizinle vakit geçirmeye çalışıyorsa hoşlanıyordur. Ama sadece arkadaş olarak hoşlanıyor da olabilir.

• Beğen
Tatlim o is biraz zor simdi nasil anlatsam..
Yatak hoslanmasiyla kalp hoslanmasini biraz zor ayirt edersin.
Iliskinin ilerleyen bölümlerinde kendini ele verir.
Ama ilk basta hepsi asiktir.
Eger henüz belli degilse de seni kesmesinden gizli mi sakli mi kesiyor onu bir anla ilk.
Bile bile bakiyorsa i ih, tutmadim. Ama sapsik sapsik yüzü kizariyorsa hoslaniyordur.

Ben direk sorman taraftarıyım valla.
Hayat kısa kuşlar uçuyor..
Sor gitsin ne kaybetcen.
Sormuşluğum var ve kazandım...

ay yok valla açılmam. ksksks o hataya bi kere düştüm ben. daha yapmam.

ama bu kişiyle bi konuşmamızda şey demişti. taaa ilk başlarda yani. şey genel olarak çok kolay açılmazmış birine çünkü incinmekten korkarmış
Korkak erkek sevmem mesela :KK12:

Kimi erkek de tava düşüyor mu diye hoşlanma belirtisi gösterir.senin hemen atladığını düşündüğünde hemen kaçar.aslında bir iki şüpheden sonra direk sormak en iyisi.açık ve net olmak lazim bu konuda hem karsindaki de netlessin sapiklik mı sulanma mı meydana çıksın

ay yok valla açılmam. ksksks o hataya bi kere düştüm ben. daha yapmam.

ama bu kişiyle bi konuşmamızda şey demişti. taaa ilk başlarda yani. şey genel olarak çok kolay açılmazmış birine çünkü incinmekten korkarmış
Başak Burcu mu

• Beğen
Ben boyle konularda olumlu orneklerde gordum de
Sonradan yaa arkadasiz biz ne alakasi var ayagina yatarsa bogarim o adami.
Bosverin aynen devam erkege netlik yakisir

• Beğen
gözlemlemeye devam :KK64: çünkü bende bilmiyorum
Müzekart olmaz.
Hoşlandığınız insana, kankaya alınan hediye saçma bence.
Daha mesaj veren bir hediye olmalı :)

• Beğen
Birisinin benden hoslandığını anlamadım ben hiçbir zaman:olamaz:ama dışarıdan bir göz olarak bakarsam başkasından hoşlananhoşlananları anlayabiliyorum.bakış,konuşma tarzı ve tavırlardan

Back
X