Bir ırktan bahsediyoruz.Siz ırk nedir biliyorsunuz değil mi ?Ben Türk değilim,Kürt de değilim,ama bu ülke benim de ülkem.Yurt dışında yaşasanız atıyorum,size sen Türk değilsin ,Türkçe konuşamazsın ,derlerse ne yaparsınız???
Helal olsun Zebos!!!
Seni ayakta alkışlıyorum!!!
Herkes böyle düşünse sorun yok da ahhhhhhhh ahhhhhh neler yazasım var da canımı sıkmak istemiyorum!!!
Söyler misiniz bugüne kadar hangi hükümet dönemiminde müzakere yapıldı?
Dagdan inenler davulla zurna ile karşılandı?
aslında bu forumda bu konuları, tartışmadan konuşabileceğimiz çok aklı başnda arkadaşlarımız olduğunu -anneyiz ama önce kadınız- topiğinde gördük.
keşke izin verilse yeniden konuşsak:)
O günleride yaşadık diymi??
Ülkemizde gündem okadar çabuk değişiyorki,ben unutmuşum o günleri.
'''Askerlik yan gelip yatma yeri değildir,''
^''Ananı da al git'''
Daha neler görücez bakalım.
Bugüne kadar Kürtçe konuşana konuşma diyen mi oldu?
Benim babamın anneside Kürt,herzaman gurur duymuştur Türk kökeniylede,Kürt kökeniylede.
Bu ülkede her dilden her dinden insan özgürce yaşarken,Kürt Türk diye ayrıştırmanın anlamı nedir?
evet 200 sayfa kadar ilerledi o topik ve karşıt fikirler olmasına rağmen çok seviyeli yazıştık.
Lütfen unutmayalım, unutturmayalım!!!
Çiller kadar olamadılar. (Hiç sevmesem de, yiğidi öldür hakkını yeme)
O kadın meclisteki teröristlerin dokunulmazlıgını kaldırıp, yargılanmalarını ve 12 yıl cezaevinde yatmalarını sagladı.
türkiye profesyonel orduya geçmeli..sen yılların teröristinin önüne tecrübesiz erleri atarsan olacağı bu..
benim anlayamadığım bazı şeyler var ama banlanmak istemiyorum :) ortaya karışık kökenimi biraz önce yazdım,şimdi bizim burada lazlar kendi dillerini konuşabiliyor,şarkılarımız var rahatça söyleyebiliyoruz,geleneklerimizi yaşıyoruz kimse birşey demiyor.ille de anadil,açılım,biz ayrı ırkız falan diye tutturmuyoruz..çünkü biz bu vatanın evladıyız,ha laz ha türk ha kürt ne fark eder ki? vatanımızı omuz omuza kurtarmadık mı? sorun ne o zaman????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?