ben bu kizdan nasil kurtulacagim

görumcen kuzen kaynana felan yokmu toplanın bunu alın aranıza sözden anlamayanın hakkı kötektir

pissssss kokular aliyorum gibiiii
kim olursa olsun evladin bile yatak odasina kapiyi vurmadan giremezki
kalmiski digdinin digdisii
esinle acik konus olmadi ailesiyle ayyyy böyle seymi olur yaaaaaa

Kızın annesiyla konuşsan,
Oda olmazsa eşinin ailesine anlat durumu.

Kıza çok sinirlendim ya.
Ne sanıyo kendini.
Eşinden cesaret alıyor.
Eşin sıcak davranıyor ki kız da geri çekilmiyor.

yok daha neler valla dayaklik kiz ya eşinin tlefonundan gizlice numarasini sil gercikiz arar ama olsun sen sil adam bak odama gir mutlu ciftsini de sanane sana mi kalmiş o lafi demek bence o kizin ailesini ara soyle

Canim anlasa ailesi icim yanmicak genis mideliler bunlar. kanka diyip cikiyorlar isin icinden

iyi vallaha sogumamisin o adamdan ikisini gicik oldum ya , hm acaba kizi cagirsan birgun eve cok guzel keyifli ol durmadan goster kocanin kime ait oldugunu bak bakalim kiz bakislari nasil tavirlari vs en ufuk birseyindede tersle acaba cocukcu bir davranismi olur ay ne pis insanlar varya ama cok uzulme canim ya bebegine yazik oda etkilenir kocani al karsina adam akilli konus ödün vermeden , aileleri araya katsan acaba kocan ters tepki vermesmii laf duydu ailesinden diyee :44:

canım kesinlikle tavrını koymalısın bebeğinizde olcak.daha nelerçsen yarın bebeğinle ilgilenirken falan iice .ığrından çıkmasın ilişkileri koşturamassın peşlerinden adapte olamassın.bence kızın babasını ara ne demekmiş senin eşine emanet etmiş falan öyle seymi olur.ben evli barklı kadınım kızınızın tavırları hareketleri evliliğimi etkileyecek boyutta bebek bekliyoruz biz de uzak dursun de.çıngar çıkart.eşinede o şekilde.ne demek kanka manka.boşver gitsin kırılan kırılsın toplayın çevrenizi gerekirse anne baba görümce yenge ayaklandırın herkesi defedin başınızdan kızı.yatak odasına girme olayı falan zaten kopartmış olayı.sizi seyrediyomuş mutlu çifti.delimidir sapıkmıdır gırtlaklıcakmı sizi nasıl girer siz uyurken sizi seyreder.insan uyurken en savunmasız halinde öyle şeymi olur.çok sabırlısınız gerçekten.bence bebeğiniz olmadan kurtulun şu işten sonra bebek varken fazla zamanınız olmayabilir bu konuyla ilgilenebilmek için..

Son düzenleme:
ay evet sende niye bu kadar sabırlısın anlayamadım. bi kere değil adam 50 kere koyar kapının önune. aaa söledim gitmedi yuzsuzmuş diye birşey yok o gelecek sen kovacan geldimi zile bastımı içerden bağır evde yokuz de. ne bu be toparlan yaa aaa catlatıcan beni

görumcen kuzen kaynana felan yokmu toplanın bunu alın aranıza sözden anlamayanın hakkı kötektir

Benim sadece kardesim burda onunlada fazla görüsmüyoruz. kaynanamlar son care. yapcak baska bisey yok ama kayinbabama bisey olcak diye korkuyorum cünkü tansiyon hastasi yada samimi oldugumuz arkadaslari toplayip konusacagiz esimi de araya alip

ben her zaman kadına erkek arkadaş
erkeğe de kadın arkadaş olayına ters bakmışımdır hele ki evliyse
neden?...
çünkü bu tarz olayların yaşanma ihtimalini bile ortadan kaldırmak için
ben de evliyim bekarken erkek arkadaşlarım vardı ama evlenince hepsini sildim
eşim de aynı şekilde bizbu konuda hiç sorun yaşamıyoruz çok şükür
bence eşin de zamanında çıkma teklif ettiyse şu anda o kıza kanka gözüyle baktığını sanmıyorum
madem eşin anlamıyor sen de o zaman kızın ona karşı boş olup olmadığını anlamak için eve çağır
eşine sırnaş tabi bunu da kızın gözüne gözüne sok
hem bak bakalım böyle bi durumda eşinin ve kızın tepkisi mimikleri nasıl seyredecek

hala arkadaşlarla toplanıp konuşacaz diyosun yaa. şu cumle nin sonu arkadaşları topladım ağız burun dalacaz olmalı. eşini felanda alma ne karıştırıyorsun. konuşacaksanda alma. sonra sana bişe dicek görcen gununu rencide olacan.

herşeyi denedin ve uzaklaştırmadıysan yapacağın en güzel şey eşinin elinden kankasını almak..kız eşinin değil senin kankan olsun..sen ara sürekli kızla görüşmeye başla iyi geçin sonra da başgöz edip rahatlarsın..ne kadar uzak tutarsan tut dibinde biter madem öyle dibinden ayırmaki kaçan uzaklaşan o olsun..

Nekadar sinir bozucu bir durum bu böyle. Arkadasim senin yerinde ben olsam son kez esime "ya bu is bitecek kanka´na veda edeceksin, yada ben Türkiye´deki babasini arayacagim herseyi anlatacagim, bakalim o ne diyecek kizinin gece bizim yatak odasina girdigini duyunca" derdim. Bence bu ise yarar.

Tatlişkom haklı.

Neyi konuşcaksın.Laf anlıyomu ki.
Konuşmuşsun işe yaramamış.

Senin de yakın arkadaşın felan mı bu şahıs?

Tatlişkom haklı.

Neyi konuşcaksın.Laf anlıyomu ki.
Konuşmuşsun işe yaramamış.

Senin de yakın arkadaşın felan mı bu şahıs?

adam buna bi çıkışacak sen napmaya calışıyosun dye. rencide edecek kadının yannda görecen anyayı konyayı. karıştırma koca felan.

hm anlamayada cokgoruyorum onlarin yasanti tarzi genelde cok degisik , uzatma lafi direk ol söyle istemedigini yoksa obur turlu anlamazlar ve bence is kizda degil kocanda bitiyor cok var seviyorlar olmuyor turkiyeden evleniyorlar sonra bazi geri buluyorlar yanlis anlamada kocan seni dinlerse dinler yoksa ayni gider

önceleri biraz abarttığınızı düşünmüştüm, taa ki yatak odanıza girip sizi seyrettiğini okuyana kadar.
ne? NE? NEEEE?!!! ayh yetişin dostlar tansiyonum çıkıyiii!!!
bu olaydan bir süre sonra kocanız görüşmeye devam etmiş öyle mi?!
burda kadını yolmaktan bahsediyorsunuz ama ortada yolunacak biri varsa o da kocanız. öbürü el kızı, kimseye karşı sorumluluğu yok. kocanızın bahanesi ne? size ve evlilik müessesesine karşı olan sorumluluğunu bir kenara bırakalım, karnınızdaki bebeğe karşı sorumluluğu ne olacak?

bence siz hiç süslenip püslenip kadın 'kocam bana ait' mesajları vermeye çalışmayın, zaten rekabet duygusu içinde size karşı iyice kamçılanır. ayrıca verdiğiniz mesaj da kocanızın serbest tavırları yüzünden güme gider, streslendiğinizle kalırsınız. yapacağınız iki şey var:

1. kocanıza bu konuda ne kadar ciddi olduğunuzu belirtecek bir konuşma yapmak, gerekirse -ciddi ciddi- rest çekmek.
2. bu saçmalığa devam ederse işin içine kendi ailenizi ve erkek tarafının ailesini sokmak. gerekirse cingar çıkarın, siz hamilesiniz, her türlü edepsizliğiniz affolacaktır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…