• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunlari cozemedim :O

Ne oldu peki evlendilermi :)

Evet cnm evlendiler tabi, yillar onceki olay bu :) dedem yasli oldugu icin gulmustuk baya ama böylesi bir yorumu babam ya da amcam falan yapsa cok yakisiksiz olurdu. Senin begendigin cirkin kardesi guzel kardesini alalim diye tutturmustu dedecigim :)

Eğer erkek arkadaşınla mutlu olabileceğini düşünüyorsan
insanların ne dediği umurunda olmasın.Kendini üzme lütfen.:KK66:

Üzmüyorumda ister istemez kafaya takılıyo ilerde belki gülüp geçerim oda kafaya takılırmı ya diye ama şuanki kafa kaldıramıyo sende onlara saygılı ol ama üstlerine düşme diyo halbuki ben kaynanamla çok iyi olmak memnun etmek için herşeyi yapcaktım ne olursa olsun sevdiğim adamın annesi dicektim suscaktım ama heves kalmadı uçtu gitti :)

Evet cnm evlendiler tabi, yillar onceki olay bu :) dedem yasli oldugu icin gulmustuk baya ama böylesi bir yorumu babam ya da amcam falan yapsa cok yakisiksiz olurdu. Senin begendigin cirkin kardesi guzel kardesini alalim diye tutturmustu dedecigim :)

Allah huzurlarını bozmasın :) dedeler pek sevmiş o demezler zaten kendi fikrini söyler :D

yorumlarınızda sürekli sevgilinizin mükemmel olduğunu vurgulamışsınız ancak mükemmel bir erkek bunları sırf ilişkiniz dürüstlük üzerine diye de tutup anlatmaz...
elbet dürüst olunur ama bu kadar da olunmaz..

bunun adı dürüstlük olmuyor çünkü..

ne diyeyim Allah ağzınızın tadı bozulmadan hayırlı günler yaşamanızı nasip etsin..

Şimdi istediği kadar ben beğeniyorum böyle desin babasının fikri silinmez zihnimden inşallah hayırlı olur çok sağolun :)

Annede gelin hamami, babada sofra butcesi hesaplayan muhasebeci kafasi...

Damatta olani oldugu gibi anlatan haberci durustlugu...

Ailece ilginc bir dunyalari var belli... :KK46:

Valla çok enteresanlarmış :S

Yok artık daha neler.....O ne be pazardan mal alır gibi-afedersin ama-Ya ne bileyim ön yargılı olmak istemiyorum ama ne biçim aile diyeceğim

Bir mankenlik ajansina gitselerdi ozaman.demek ki dış görünüme bakıyorlar. İnsanın içi güzel olsun
Erkek arkadaşının soylemesi de gerçekten hoş olmamış. bu kayinpederlerde az değil yani.sana ne kilosundan.

Tüm olanların özeti gibi olmuş ya : )

Di mi ama...

Anne gelin hamaminda 'aman da kizimizin cildi puruzsuz'...

Baba bilgisayar basinda 'kizimiz etine dolgun biraz, mutfagin muhasebesini iyi yapmak lazim'...

Evlat 'annem cildini puruzsuz, babam etini dolgun buldu'...

Hamamci, muhasebeci, haberci kadrosu... :-)

Yine de dogruya dogru, kim bilir bize neler deniyor, dendi, duysak savas cikacak...

Ama haberimiz olmadigi icin sizin durumunuzu garipsiyoruz, ne bicim aile diyoruz sizinkilere...

Yoksa hangimiz dinleyici koyup tanisma faslinin evdeki yankilarini dinlemek istemeyiz ki... :KK51:

sorduktan sonra tabikide pişman oldum ama düşünsenize bana beğendiler dedi bendede bi havalar kadına hep sıcak davranıyorum memnun etmeye çalışıyorum ama hiç memnun olmuyo surat 5 karış elimden geleni yapıyorum niye memnun edemiyorum bana sıcak davranmıyo diye sızlanıcaktım ama şimdi duydum böyle yaptıklarını biraz daha ağırdan satarım kendimi sevdiğim adamın annesi diye davranırım hizmetimi saygımı yine gösteririm ama mesafeli olurum
sevecek gonlu olan zaten sever.. egilip bukulup serilmeye hic gerek yokmus, bunu anladim ben tecrubelerden.. biraz da ozguvenli olmak gerek, hani kibir degil de, boyle hicbsyi begenmeyenlere karsi ayagimizi saglam basip kendinden emin sekilde davranmaliyiz, kasilmadan.. hani ben buyum, kendimden memnunum, sen de ister sev ister sevme.. begenmemeye programlananlar her yerine bi kusur zaten yapistirir

Di mi ama...

Anne gelin hamaminda 'aman da kizimizin cildi puruzsuz'...

Baba bilgisayar basinda 'kizimiz etine dolgun biraz, mutfagin muhasebesini iyi yapmak lazim'...

Evlat 'annem cildini puruzsuz, babam etini dolgun buldu'...

Hamamci, muhasebeci, haberci kadrosu... :-)

Yine de dogruya dogru, kim bilir bize neler deniyor, dendi, duysak savas cikacak...

Ama haberimiz olmadigi icin sizin durumunuzu garipsiyoruz, ne bicim aile diyoruz sizinkilere...

Yoksa hangimiz dinleyici koyup tanisma faslinin evdeki yankilarini dinlemek istemeyiz ki... :KK51:

Bende öğrenmezdimde yemin ettirdim yemin girince yalan söyleyemedi :confused:

sevecek gonlu olan zaten sever.. egilip bukulup serilmeye hic gerek yokmus, bunu anladim ben tecrubelerden.. biraz da ozguvenli olmak gerek, hani kibir degil de, boyle hicbsyi begenmeyenlere karsi ayagimizi saglam basip kendinden emin sekilde davranmaliyiz, kasilmadan.. hani ben buyum, kendimden memnunum, sen de ister sev ister sevme.. begenmemeye programlananlar her yerine bi kusur zaten yapistirir

öyle olcak zaten hem kimse kimseyi sevmek zorunda değil yapmacık olmaya hiç gerek yok olduğu kadar : )

Back
X