• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunlari cozemedim :O

müstakbel nişanlınız olumsuz yorumlardan etkilenmez umarım:( Bi erkeğin hele ki yaşlı başlı adamın gelin kızın kilosuna bakıp kilo versin demesi çok kırıcı ben de balıketindeyim böyle bişey duysam çok kırılırdım:(

Benim garip buldugum yer aslinda cocugun gelip size bunlari anlatmasi. Benim ailem sevgilim hakkinda sisko, kilo versin, orasi oyleymis, bilmem neresi guzelmis dese asla bunlari gidip sevgilime soylemezdim sanirim. yani cocugun bunlari hangi amaca hizmet soylediigni cozemedim.

sevgilinizin babası kiloya karışması tuaf...erkek olarak ne öyle sapıkça bir eleştiri olmuş..aadam sapık mı ne....adama neymiş kilodan...ne öyle cilti güzel demesi...anam bunlar gelin değil sanki podyuma manken arıyorlar...tuaf insanlar....

Cok ozur dileyerek kocaman bir" OHA" demek istiyorum. Ayrica kalbinizin kirilacagini bile bile neden soyluyor size ? Hic anlamiyorum oyle insanlari ya.neyse umarim mutlu olursunuz.

Bilemedimki keşke 1 hafta güzellik merkezinden çıkmasaydım beni çok güzel bulsalardı ama huyum 5 para etmeseydi :KK53:
Ha şöyle gittiğin yere ayak uydur:KK53:

Bu arada maalesef seninkinin fikirleri bence onlar:KK14: cildi güzel kısmını da kendince teselli görmüş:KK11:

Ağzı kulağının yanına kadar yırtılasıcalar:KK11:

Acaba sevgilin zayıflamanı istiyor da babası söylemiş gibi mi iletmiş sana. Yok yani nasıl bir baba böyle yorum yapar ki?

Pazar gunu aileler tanisti isteme degil otrdular tanisma oldu biraz soguk bi tanismaydi hatta biraz degil baya soguk bizden hic laf acmadilar gittiler sevgilime sordum ne dusunuyolar diye biraz balik etliyim babasi kilo versin demis benimkide ben onu oyle seviyorum demis annesine sormus anneside cildi guzelmis puruzsuz demis bi kiz icin begendim veya begenmedim denir cildi puruzsuzms denrmi o_O
Bu nasil muhabbet yahu, valla cok ayip etmisler:KK57:

Acaba sevgilin zayıflamanı istiyor da babası söylemiş gibi mi iletmiş sana. Yok yani nasıl bir baba böyle yorum yapar ki?

öyle olcağını sanmıyorum ben dedim yanında kilolu durmak istemiyorum oda sen verme ben alcam dedi öylede oldu babasına dicek bişey bulamıyorum zaten

Çok ilginc. ..... bir babaya düşer mi ya kilo versin demek falan çok saçma bir tanışma ortamı olmuş. .. garip aklım almadi.

He bu arada sevgilin arada laf tasimasin, benden tavsiye...

Aslında bu durum yanlış anlaşıldı laf taşıyan biri değil fazla merak iyi değilmiş bunu çok iyi anladım çok zorladım bişey demedilerse yemin et dedim etmem niye olumsuz düşünüyosun diyince ben dahada fazla üstüne gittim oda dayanamadı söyledi

müstakbel nişanlınız olumsuz yorumlardan etkilenmez umarım:KK43: Bi erkeğin hele ki yaşlı başlı adamın gelin kızın kilosuna bakıp kilo versin demesi çok kırıcı ben de balıketindeyim böyle bişey duysam çok kırılırdım:KK43:

Kusur bulmak için bakarsan bulursun demişler ne yazıkki insanlar olarak kusurlu birini görünce kendi kusurlarımız yok gibi davranıyoruz dua etsinlerde tek kusurum kilom olsun bu saatten sonra :KK62:

Bizimki beni begenmediydi cok zayifim diye ama noldu kocacim beni deli gibi sevdgi ici evlendik kimse karisamaz seni o sevdikten sonra. Ha onemli olan dis gorunuste degildir soylesin ailesine.

oğulları nur nimet nur da seni yakıştıramadılar mı ?
senin kilondan ona ne ? cildin güzel demiş allahtan :)
bide sevgilin bunları sana niye söylüyo?
Babasının olumsuz yorumunu size kesinlikle söylememeliydi bence. Size söylediğine göre ya kendisi çok patavatsız birisi (ilerde aranızda sıkıntı olursa bir denge kuramayacak anlamına gelir) ya da o da kilonuzla ilgili babası gibi düşünüyor. Hangisi daha kötü bilemedim :KK43:

arkadaşa katılıyorum. ileride arada laf taşıyacak biri gibi geldi. dengeyi senin kurman gerekir biraz eğitmen lazım ;)

Çok ilginc. ..... bir babaya düşer mi ya kilo versin demek falan çok saçma bir tanışma ortamı olmuş. .. garip aklım almadi.

Tabikide düşmez herşeyi geçtimde benim zayıflamam ona ne kazandırcak acaba yanındamı gezdircek beni belki ayda 1 yada 2 kere karşılaşıcaz ilerde senin oğlun memnunki istemeye gidelim diye söylüyor bunlar bizim konuştuğumuzu biliyodu zaten geçen seneden beri tanışalım tanışalım diye uğraşıyolardı bende okul için erteliyodum hep gelmeyin şuan hazır değilim ben diyodum

hayırlısı bu evlilik olursa sonunu merak ettim .Açıkcası ailesi ılımlı gelmedi bana...

Back
X