• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunlari cozemedim :O

Başka sorunlarınız yoksa bitirmeyinde zaten, acele etmeyin, sonuçta ciddi düşünüyorsunuz, bundan sonra yine karşı karşıya geleceksiniz, niyetleri tavırları, ortaya daha net çıkacaktır.
İnsan tabi ki ortam daha güllük gülistanlık olsun isterdi ama zaman verin ikinize de.
Size en doğru cevabı verecek olan da erkek arkadaşınız, ailesi istemiyor olabilir açık açık sorun sorularınızı,
beğenmemişler mi mesela.

Ona belli etmiyorum zaten inanın sıcağı sıcağna içimi buraya döküyorum benim onu sıkıştırıp yemin ettirerek zorla ağzından laf aldğmı herkes daha net anlamıştır şimdi kimbilir başka ne varda ben sadece kiloyu duydum bu işler nasıl olur bilmiyorum ne zaman dönüş yapılır bişey söylenir

Babamdan bi telefon numarası alabilirdi babası mesela inş en yakın zamanda tekrar biraraya geliriz ne bilim bu gibi yani en azından ben öyle düşünüyorum geldiler tanıştık gittiler bunun bi geri dönüşü olcak elbet evet ona belli etmicem eğer olumluysa zaten onlarda evlerine davet edebilirler diyelim davet ettiler erkek arkdşm bana davet ediyolar dedi ben babama baba sizi evlerne davet ediyolar çayamı dicem bu kadar ciddiyetsiz bi durum olurmu bunları yazarken bile ben utanıyorum insan bi numara alırdı babamın numarasını benim şuan vermem olurmu abartıyomuyum ki

Onların düşünmesi gereken her şeyi sen düşünerek cozemezsin. Bekleyip göreceksin ne yapacaklarini..

Ama şuan abartiyorsun o ortamda akil edememiş olabilirler sonra sevgilinden oğlum anne babasinn numarasıni al arayalim diyebilirler... aradiklarinda da unutmusuz kizimizdan aldik numaranizi ulastik falan derler
tamam olur iste..:)

Simdi akisina birak , sen de ailen de doldurmayin icinizi iyi olur inşallah her sey

Evet ortada 2 yil var emek var onca yasanmis sey var ama evlenince pisman olmakta var.. bak sevgiline guveniyosan yakin oturmayacaksiniz sevgilin ama kuzusu degilse seni yerden yere vurmuyacaksa daha olumlu bakardim ben olsam ama babasinin kiloya takilmasi cok garip bnm kaynpeder garip sanardm daha beterleride varmis :) aradaki mesafeyi cok iyi tutup sevgilinede guveniyosan devam ettir ama tam tersiyse isin zor evlilik surecini uzatabildigin kadar uzat...tanima acisindan

şuan aklımdan geçen şey inanın bitirmek ona güvendiğim halde çünkü erkekler bir anda değişiyolar bunu zaman göstericek

Biraz terbiyesizlik yapılmış sanki, ilk defa yaşıyorlarsa oğullarını kıskanmış da olabilirler bilemedim. Zamanla anlaşılır ancak bu durum :/

Biraz terbiyesizlik yapılmış sanki, ilk defa yaşıyorlarsa oğullarını kıskanmış da olabilirler bilemedim. Zamanla anlaşılır ancak bu durum :/

Şuan diyorumki onunda kızları var inş sevdikleri olur onlarda bu durumu bu mahcupluğu yaşar sonrada allah kimseye göstermesin diyorum çok zor bunu kaldrmak beğenmedik de geç kusur söylemek nedir ya çok doldum

Şuan diyorumki onunda kızları var inş sevdikleri olur onlarda bu durumu bu mahcupluğu yaşar sonrada allah kimseye göstermesin diyorum çok zor bunu kaldrmak beğenmedik de geç kusur söylemek nedir ya çok doldum
Boşver canım o kızın günahı ne ki .. Hoş bir durum değil ama aradaki mesafeyi korursan bunları bir nebze azaltırsın. Boşver duyma ne derlerse desinler sanki oğulları mükemmel. Valla benim sevgilim kilolu olmasına rağmen ne annem ne babam en ufak birşey demedi, denmez çünkü .

Boşver canım o kızın günahı ne ki .. Hoş bir durum değil ama aradaki mesafeyi korursan bunları bir nebze azaltırsın. Boşver duyma ne derlerse desinler sanki oğulları mükemmel. Valla benim sevgilim kilolu olmasına rağmen ne annem ne babam en ufak birşey demedi, denmez çünkü .

Kız aileleri erkeğinki kadar acımasız değil çocuğum benim istediğim gibi biriyle evlensin beni mutlu etsin herşeyime koşsun ama oğlum mutlumu mutsuzmu umrumda değil anlaşamazsa bidaha evlenir diyo yeni jenerasyon kaynanalar

şuan aklımdan geçen şey inanın bitirmek ona güvendiğim halde çünkü erkekler bir anda değişiyolar bunu zaman göstericek
Dedigim gibi bu sureci uzat cat diye bitirme ama tanimaya calis davranislarina bak onlarin, sende onlar laf ederse cok kendini ezdirme tasi gedigine koy ama cok laubali olma..
.kiloydu oydu buydu kafana takma babasi senden kac yas buyuk belki fit vucuda sahip ama terbiyeye sahip degil..Uzme tatli canini akisina birak

Dedigim gibi bu sureci uzat cat diye bitirme ama tanimaya calis davranislarina bak onlarin, sende onlar laf ederse cok kendini ezdirme tasi gedigine koy ama cok laubali olma..
.kiloydu oydu buydu kafana takma babasi senden kac yas buyuk belki fit vucuda sahip ama terbiyeye sahip degil..Uzme tatli canini akisina birak

Bakalım bi adım atılcakmı zaman göstericek bu gidişle süre baya uzucak zaten

Ayrica Allah korusun belki bi rahatsizligin var kilo yapiyo mesela tiroid var bende su icsem yariyo modundayim epeydir ama gitmiyo yani cunku metabolizmam yavas vs. Patavatsiz insanlara kıl oluyorum tabiki seninkinin
Bakalım bi adım atılcakmı zaman göstericek bu gidişle süre baya uzucak zaten
Vardir herseyde bi hayir cnm sen Allah a tevekkul et sadece.. ve sakin aileni karsina alma en iyisidie olsa el oglu icin degmez cunku

Ayrica Allah korusun belki bi rahatsizligin var kilo yapiyo mesela tiroid var bende su icsem yariyo modundayim epeydir ama gitmiyo yani cunku metabolizmam yavas vs. Patavatsiz insanlara kıl oluyorum tabiki seninkinin

Vardir herseyde bi hayir cnm sen Allah a tevekkul et sadece.. ve sakin aileni karsina alma en iyisidie olsa el oglu icin degmez cunku

Ben biliyim gerçekten seviyo inanıyim ailemi ikna etmeden zaten olmaz yine onlara koşmakta var

Pazar gunu aileler tanisti isteme degil otrdular tanisma oldu biraz soguk bi tanismaydi hatta biraz degil baya soguk bizden hic laf acmadilar gittiler sevgilime sordum ne dusunuyolar diye biraz balik etliyim babasi kilo versin demis benimkide ben onu oyle seviyorum demis annesine sormus anneside cildi guzelmis puruzsuz demis bi kiz icin begendim veya begenmedim denir cildi puruzsuzms denrmi o_O

Evlenince cildiniz pürüzsüzlügünü kaybederse ne olacak :KK14:

Babasının olumsuz yorumunu size kesinlikle söylememeliydi bence. Size söylediğine göre ya kendisi çok patavatsız birisi (ilerde aranızda sıkıntı olursa bir denge kuramayacak anlamına gelir) ya da o da kilonuzla ilgili babası gibi düşünüyor. Hangisi daha kötü bilemedim

Dün 16:59K.İ.B.

B

Aynen öyle nasil baslarsa öyle gider !

Bugün hersey oldugu gibi söyleyen yarin seni koruyamaz bile...

Bu arada Kac yasindasiniz siz ve sevgiliniz ?

Son düzenleme:
damat cahillik yapıp smylemiş
olabilir ama koskoca kayınpeder
in dedigi çok daha ayıp .gelininin
kilosuna dikkat etmiş yazık nefret
ediyorum böyle kayınpederlerden

damat cahillik yapıp smylemiş
olabilir ama koskoca kayınpeder
in dedigi çok daha ayıp .gelininin
kilosuna dikkat etmiş yazık nefret
ediyorum böyle kayınpederlerden

Bende zaten bunlari duyduktan sonra sogudum ailesinden hic sicakkanli degillderdi yengesi amcasi nasil guleryuzluydu onlara daha cok isindim

Babasının olumsuz yorumunu size kesinlikle söylememeliydi bence. Size söylediğine göre ya kendisi çok patavatsız birisi (ilerde aranızda sıkıntı olursa bir denge kuramayacak anlamına gelir) ya da o da kilonuzla ilgili babası gibi düşünüyor. Hangisi daha kötü bilemedim

Dün 16:59K.İ.B.

B

Aynen öyle nasil baslarsa öyle gider !

Bugün hersey oldugu gibi söyleyen yarin seni koruyamaz bile...

Bu arada Kac yasindasiniz siz ve sevgiliniz ?

Huyu suyu zor gunlerde belli olcak artik ben 23 o 25 yasnda

Benim esimde ayniydi gecen sene evlendik biz mesela sorardim e annen ne dedi hemen ayni ne dediyse söylerdi :) simdi annesi haksiz dahi olsa beni koruyamaz ancak susar ilk evlendigimizde büyük bir kavgamiz oldu kv ile orda esim elimi tutdu hadi gidiyoruz diye orda azda olsa etekleri tutusmustu kvnim ama yine ayni tas ayni hamam iyi düsün böyle bir aile sana layikmi diye ve annen ile konus anneler herseyin en dogrusunu his eder :) Allah hakkibda en hayirlisini nasip etsin :KK68:

Pazar gunu aileler tanisti isteme degil otrdular tanisma oldu biraz soguk bi tanismaydi hatta biraz degil baya soguk bizden hic laf acmadilar gittiler sevgilime sordum ne dusunuyolar diye biraz balik etliyim babasi kilo versin demis benimkide ben onu oyle seviyorum demis annesine sormus anneside cildi guzelmis puruzsuz demis bi kiz icin begendim veya begenmedim denir cildi puruzsuzms denrmi o_O

Yuzunu neyle temizliyon kiz???

ben kendi sevgilime patavatsız diyordum, seninki de aşağı değilmiş yani.. annesi babası der, yani biz kuzenim için kzı bakmaya gittik gelince yalan değil bizde konuştuk.. şakayla karışık kuzenime takıldık ama yani bunu gidipte kıza ablamlar senin için bunu bunu diyor demedi.. bence onlarınki de öyle boş bir aile muhabbetidir.. çok takılma.. sorsan senin ailende bulur yani sevgilin için diyecek birşey.. annem benim sevgilimin gözlerini hiç sevmemişti hala çipil bu çocuk çipil der durur :)

Back
X