Ben bunları hakedecek naptım..?

eesinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
320
93
98
İstanbul
Çok kötüyüm kızlar napayım ben..?Uzun ilişkim vardı ailem memleketine taktı daha tanımadan,neyse sonra zorumla tanıstılar ama zar zor tabi,daha tanımadınız dedim yapmayın anne baba neyse tanısmalarda sıkıntı cıkmadı,ailem soguktu ama genelde neyse,sonra baktık olmuyor çünkü banamda babasını sürekli tersledi telefonda ,onlar bıraksın diye yapmıs babam,cocukda bunaldı bende ayrıldı benden,aileme akrabalarıma rezil oldum dedi herkes sormuş etmiş ona bide bunaldımı ne bilmiyorum,sonra geldi 1 ay sonra başladık ama ben genelde yapıcıydım hep,annem hep iş olmasın diye engeller koydu durdu,2 yıldır anlatmaya calıstım anne güzellikle yapalım söz takcaktık çünkü,ya bagırdı ya yok dedi asla normal şekilde beni dinlemedi onlar seni üzer sen orda 1 ay durmazsın dediler bana,evimiz barkımız ayrı olcaktı zaten ailesiyle yaşamıcaktın da,neyse ben araya aracılar soktum annem daha cok kızdı vermicem de vermicem,anne diyorum bak ev aldı bişeyler yapıyor etme dedim yok asla dinlemedi bana bu akşam dedi ya o ya biz,evimden defol git yeter dedi,yarın al herşeyini cık bu evden dedi bana annem,hatta odama geldi bana diyor sen onla bi halt yedin bu ısrarın ondan mı doktora götürücem demezmi bana kafamdan asagıya kaynar sular döküldü..Bir kere dedim adam gibi benle konusmadın hep böyle pis şeyler düşündün o yüzden dedim bu durumdayız..Agladım agladım çok kötüyüm,gene geldi kapıdan dedi yarın sabah seni evde bulmucam defol git dedi sabah,napıcam ben kızlar?Ben seviyorum dedim ya 2 yıldır anne beraber olsun nolur demelerimi hiç aldırmadı cocuklada konuscam o da diyordu bana vermezlerse gidiş evlenelim diyordu,ama korkuyorum annem o kadar kafamı doldurduki ben böyle istemedim ama işte...Ama bana dedigine bakarmısınız sen bu kadar istiyosun sen bişeyler yaptın doktora götürücem dedi bana ya..28 yasındayım kızlar ben bana dedigine bakarmısınız..Ve yapmadım yapmadım annem çok kötü düşündü hep ama,şimdi iş yerime gidicem kalıcam bi müddet kafam cok karısık ve cok yorgunum dayanamıyorum

Hak etmediğimiz şeyler yaşıyoruz.
Bir yanım da ailenin dediklerini göz ardı etme, temkinli git diyor.
Öyle de anlatamıyorum aileme berabwr olsun dedim 2 yıldır..Ben ayrılırsam da kötğ oluyorum böylede ailem anlamıyor ben hastaneligim suan ama anlatamıyorum..Nasıl yapıcam ama daha..?

Ne vasat anlamadım?Madem eziyetti vevaoda vermeseydiniz!Burda duygularımla yazdım ben az anlayıp insanı yazın.

Ya istemez tabi ama diyorım cocukla gene konus yok banane,diyorum anne bak ev aldı onu yaptı banane onlar kötü sen onlarla yapamazsın 1 ay durur gelirsin tek dedigi bu,ben de diyorum bak ayrılmadık yapma ben de üzülüyorum seni bu hale soktu diyor cok zayıfladın diye,iyi de sebebi bu konu diyorum sadece suc cocukta görüyor,diyorum sizin tavurlarınızda agır anne hepsi beni bu hale soktu gene anlamıyor,bir de böyle her kavgada bana böyle pis şeyler diyor..

Annelerin çoğu nasıl davranacaklarını bilmiyorlar eğer kızının bir sevgilisi varsa
Bu durumu düzgün ve akılca idare yeteneğine sahip olsalar zaten kızlar yanlış adamlar ile evlenmez

Ailenizi tanımıyorum cok yapıcı ve anlayışlı degiller galiba ama bir erkek için ailenizi karsınıza almaya deger mi degmez net.hiç bir erkek için degmez.ama hayat sizin evlenseniz bile cok yıpratıcı ya ailenizle hiç görüşmeyeceksiniz yada ortada perişan olacaksiniz.ve hersey uzaktan göründüğü kadar guzel degildir.ailenizi destegini kaybetmemenizi tavsiye ederim.ask gelip gecer yani erkekler için özellikle.....tekrar diyeyim bir erkek için ailenden vazgecme çünkü o senin için ailesinden vazgecer mi bi düsün

Ailenizi tanımıyorum cok yapıcı ve anlayışlı degiller galiba ama bir erkek için ailenizi karsınıza almaya deger mi degmez net.hiç bir erkek için degmez.ama hayat sizin evlenseniz bile cok yıpratıcı ya ailenizle hiç görüşmeyeceksiniz yada ortada perişan olacaksiniz.ve hersey uzaktan göründüğü kadar guzel degildir.ailenizi destegini kaybetmemenizi tavsiye ederim.ask gelip gecer yani erkekler için özellikle.....

Bi süre evlenmeyi ertelesiniz,yine görüşün ama zamana yayın. Ailenizin mi sizin mi haklı olduğunuz ortaya çıkar. Ama bekleyin acele etmeyin. Karşılıklı inada bindirilmiş
Ama bak cocukda diyorki nasıl yapalım,o da bunalmıs bak 1 yıldır biz ayrıl barıs yasadık,cunku çözüm bulamayınca ayrılıyoduk kavga ediyoduk,diyor bana senin ailenden birş olsa en azından o da diyor kimse yok nasıl yapıcaz diyor,dedik evlenelim gidip olmazsa bayramdan sonra,o da cok moralsiz bende,bi umut bekledik hep ama ailem yok diyor basından beri beni kaale almadılar,aile herkesden daha güvenilir biliyorum ama anlamak istemediler bir de hakaret yedim iyi de hakedecek bişey yapmadım sadece cok istedim sevdim dedim anneme o hep acayip şeyler düşündü,iyi de oldum annemle düzeldik bana dedi kendini toparla sonra tamam dedim ,sonra konuyu konusmak istedigimde acıyorum konuyu bana bas bas bagırıyor..Başındada beni kandırdılar cok agrıma gitti..Bana söz takcaz dediler karsı tarafa vermicem demediler ama telefonlarını bile açmadılar ben cok zor durumda kaldım,cocuk bana soruyor ne diycegimi bilemedim,annem telefonları açmadı kaçtı başından beri..Daha tanımadan da ..Şimdi de git diyor bana evden evet bunaldı ama ben naptım sevdigiyle evlenmek için direten insanlar var yok değil ama bende sevdigimden yapıyorum,böyle demesi normal mi?Aklıma bir kere iyi bişey gelmezmi insanın..Bir kere dedim alıp dedin mi kızım biz istemiyoruz ama senin son karar dedin mi dedim,demedin dedim o yüzden böyleyiz dedim anne..Dedem bile zamanında annem babamla evlencegi zaman anneme demiş ben istemiyorum ama son karar senin dedem ya,ama annem babam bunu alıp karsısına bana diyemedi..

Geçmez her kız veya erkek buna cesaret edemez zaten biliyorum dogru bu,ana ben ayrılırsan da kötüye gidiyorum böylede çözemiyorum gene kötüye gidiyorum ben düzelemiyorum..Nasıl yapıcam daha bıraksam gene bunalımlara giriyorum..Şuan bile stresteb heryerim ateş gibi yanıyor..Napayım daha ben?

Ailen senin göremediğin neyi görmüş olabilir? Anlatmadığın şeyler var. Ben de bambaşka kültürden biriyle evlendim. Yok evimiz ayrı da. O işler öyle olmuyor. Eş ailesi özellikle bu coğrafyada erkek ailesi evliliği direkt olumlu yada olumsuz etkiliyor. Kocan da ailesine yüz verirse yandın şap gibi. Cehennem hayatı olur çıkar. Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Eşim arkamda durmasaydı boşanmıştım. Annenin yaptıkları kabul edilemez senin psikolojini bozmaya hakkı yok ama başta sorduğum sorunun cevabını ver kendine ve iyi düşün. Asla kaçma.

Kızım senin bizden sakladığın anlatmadıkların var, annen gelsin anlatsın bir de onu dinleyelim

Bir evlat kolay getişmiyor hiç bir anne kızının teline zarar gelsin istemez aşk evlilik için yeterli değil

Bak inan baska sorun olmadı,işte konısmalarına takmıslar bide erkek tarafınya hemen olsun istedi,bizimkilere seviyorlar uzatmayalım beklemesinler diye deyince bizimkilerde ona takılmıs yoksa gene olucaktı herşey..Ona takıldılar sonradsn babası habire aradı babamı bide zaten bahaneleri istemiyolardı habire onundediler bunu dediler dedi ailem bana..Çok kötüyüm ama cocugu seviyorum ama kafam bulanık,ben böyle istemedim cocukda bana dedi rızayla olsaydı o da ona üzülüyor zaten ama en son care olmadı evlenelim diyor,ben gene ailenden kop istemiyorum diyor ama nasıl yapıcaz daha dedi,ve ben ayrılınca cok kötü oluyorum gercekten bunalımdam cıkamıyorum bir de annemlerin babam bile geçen odamın ordan bana pis pis konustu,bide küsüm onlara iyide anlamıyolar beni ya kendimi öldürmek istiyorum ya demiyolar kızım gel konusalım hala bana bu kadar katı olmaları içimi parçalıyor..

Kızım senin bizden sakladığın anlatmadıkların var, annen gelsin anlatsın bir de onu dinleyelim
Vallahi yok ben bunalıma girdim annem cocugu suclu buldu,ona cephe aldı hep,sonra önyargısı kat kat arttı,sonra ailsi acele istedi hani demiş iste seviyolar istiyolar uzatnayalım demişler bizimkilerde noluyor dedi bana aceleleri ne deyice öyle karıstı herşey ben arada kaldım,aileme anlatmaya calıstım cunku ailem tehdit ediyor beni yok öldürürüz o bu sileriz seni böyle hep,ben üzüldügüm için bu haldeyim demiyolar o cocuk yaptı diyorlar ve kimi araya soksam annem beni de herkese kötülüyor ki kimse bana destek olmasın yanımda olmasın ben de yüz bulmiyim diye,kardesim bi kere anneme anlattı ablam istiyor cocuga bi kızdı yanında olma dedi onun olma

Aileniz haksız bence.. yıllar olmuş bitirip dönmüşünüz sürekli birbirinize. Net bir olay yoksa sadece memleketi bu şu diye karşı çıkıyorlarsa tamamen elalem kaygısındandır. Yanlışsa da bırak kızın yaşasın görsn ben arkandaym ne olursa olsun. Dediğim gibi belli bir olay yoksa anlattığınız gibiyse ailenizi dinlemeyin kalbinizin sesini dinleyin.. benim de kızım var. Yarın bu evde seni görmeyeceğim diyecek noktaya geldiysem evlenmesi gerekirse de geri gelmesi çok daha iyi bir anne baba tutumu olur.

Bunu bile söyleyemez sana, ailenden kop demiyormuş, dese kaç yazar.
Aşkından ölmezsin korkma, İnan cicim ayları geçiyor. Sende ona bağımlı olmuşsun belli. Kendini öldürmek ayrılığa dayanamamak falan psikolojin sağlıklı değil. Koca bulunur ama anne baba bulunmaz anne babanı asla üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…