Ben bunları hakedecek naptım..?

Çok seviyorsa seni, annenin gönlünü alacak, o kadar, sevmiyorsa zaten sana kaç bana diyecek, sende akıllı ol, annenden yana ol, anneni harcama, diyeceksin ki ben sana kaçmam ailemi çğneyemem ama seni beklerim düğüne hazırlık etmen ve annemin ve babamın gönlünü alman için sen diret o da onun sınavı olsun, bu erkeklerin işini kolaylaştırmayın ki bir değeriniz olsun

Aynennn bana onı diyorlar zaten,diyorki söz taksak ayrılsanız herkes duycak banane dedim elalemden belki iyi gitcek anne diyorım,dayıma anlattım bana yardım et o bile diyor ama söz takıldı etti bitti olmaz diyor kızım sen istermisin söz atan biriyle evlenmeyi dediö dayı sen de mi,sen yapma bari dedim bu düşünceler ne böyle dedim,evet bıktık senden dedi enden defol git dedi napıyorsan da yap habire odama gelip yarın seni evde bulmıcam dedi

Ya öyle biliyorum araya aracılar soktuk ki banam cocugu cagırsın,naptı bilşyomusn babam tehdit yolladı cocuga..Kızımı bıraksın hapisaneden akrabalarım var bilmem ne bu günah değilmi sorarım size?Ailemim böylr yapması en cok kızlarını mahvetti ben deliriyorım,el o dedim anne ayrılsak gitse evlense beni düşündün mü dedim ben nolıcam dedim anne..Agladım dayımada söyledim ben nolucam ne dedim dayı napıcam ben..Alacak da annem telefonkarı acmadı simdi aratmıyorum arasa annem hakaret edecek diye,ailemdem emin olamadım ki hiç

Bize eksik anlatığın mevzular var, onları anlat

O buna karsıydı hep hatta dedi ben cok üzülüyorum böyle olmasına onkae bana ann baba olcaktı dedi neden naptım diye diye o da yedi kafayı..Hala bile diyor en son caremiz evlenmek gidip keşke dedi rızayla deseler gelin dünyalar bizşm olur diyor bana cocuk

Tamamen geri kafalılık... ailenin desteği olmaması da öyle zor ki... seni bu durumda bırakmalarına inanamıyorum. Anne baba evladına bunu yapmamalı.. sen de çocuk değilsin koskaca kadınsın deidğim gibi kalbinin sesini dinle eğer kendi ayaklarn üstnde durabiliyorsan düşünme. Sevdiğin adam harika bir adam olabilir ama asla zavallı muhtaç olmamalı görünmemelisin ona. Erkekler direk saygıyı kaybeden böyle durumlarda. Dik durabilceksen çalışmaya devam edeceksen gerekirse kendi başımın da çaresine balarım diyorsan içinden geçeni yap. Hayat onun bunun doğrularıyla vakit kaybetmek için çok kısa. Hataysa da kendi yolun olsun.

Yok diyorım ya baska eksik birşey olmadı ki kavga olsa anlatayım yada bi anlaşmazlık vallahi yok,ailemle cok catıstım annem cocuga taktı onun yüzğnden diyor bana hep takmıs annem cok
Anneler boşuna takmaz, annen neye taktı şu baklayı ağzından çıkar artık

Sağol..Evet ben onada dedim ben kararımı verdim evlenelim dedim en son care..Ama şunu bil dedim sen eger yarı yolda gidersen ben kendime tek basınada yeterim dedim ailemi hala seviyorun ama karar benim dedim,zaten calısıyorum ben.O da biliyor meslegim iyi,ama kafam cok karısık..Beni ailem nolursa olsun böyle bırakmamalı..Bir kere dedim kızım biz istemiyoruz ama son karar senin diye bana demediniz anne dedim..Bana kızıyor diyor agla agla bir erkek için su haline bak diyor ben varya bunalımdan cıkamıyorum işte böyle..Ben kötüyüm annemim dedikleri de beni aşağıya öyle cekiyor ki anlatamam..

Baklaaa yok yokkk.diyorım ya onlarla sen yapamazsın diyor basından beri,1 ay durur gelirsin diyor bu,cocuga neler diyolar arkadan varya,sonra diyorım anne gene konus sana anlatsın diyorki banane ne konuscam ben,benim annem babamım tarafından cok cekti yıllardır biz o olaylar yasadık annem hep o olayları anlattı durdu geçmişe takılı yasıyor,sanada diyor böyle yapcaklar bak ben ne haldeyim sanada yapcak bunlar diyor

Ama anlamıyorlar ailem..Nasıl anlatayım zaten yanlıs yapmamak için 2 yıldır aileme dik döküyorum..Şimdi de senş evde görmicem diyor bıktık diyor ya basınsan beri insan evladını hiçmi kaale almaz..?

Demek ki aileyi uygun görmüyor, sevgilini soruşturmuşlar mı etrafa

Demek ki aileyi uygun görmüyor, sevgilini soruşturmuşlar mı etrafa
Evet hiçbir kötğ bişey duymadılar,onlarda dedi abi bize gel sürekli için rahat etsin istedigim yere gel araştır dediler,babam da mahallerine gitmiş bişey diyen olmamıs ki,anca dedikleri kürtlermiş ,ki değiller de göçmenler,dogu ama göçmen ve olsa ne olur,babama dedm ırkcılıkmınyapıyorsun ayıp dedim,git et araştır dedim adamlarda dedi gel abi akrabalarımızı tanı et babam diyor ben gelmem adam yollarım lafa bakarmsn,yani böyle şeylere gerek yoktu ki ailem böyle yaptıgını bildigim için zaten aileme kızdım yoksa her aile evladını sever bilmem mi,hatta en son sevgilimin ofisinden bi cocuk bizşm oralı cıktı babamla konustu babam da tehdit yollamıs,hatta biz cocukla dşyoduk oley babam cagırır seni sen iyice anlat diyoduk ama tam tersi babam tehdit gibi konusmus

Dayı kim ya bırakın şöyle ezilip büzülmeyi. Dik durun karşılarında. Dayı kimmişte ben onu ikna etmeye ya da açıklama yapmaya çalışacağım. Dayım en fazla gelir düğünüme bir çeyrek takar gider. Bu yaşa kadar sizin üzerinizde iyi baskı kurmuş aileniz belli. Biliyorlar da kaçıp gitmeyeceğini o yüzden rahatlar. Tavrını değiştir ağlamayı sızlanmayı bırak biraz gözlerini korkut. Kararlı dur. Fakat neden istemediklerinide iyi düşün. İnada bindirme işi. Şu durumda çok zor biliyorum ama sakin kafayla mantıklı düşünmek zorundasın. Hayat senin hayatın; Sefasınıda, cefasınıda çekecek olan sensin. Çok iyi düşün.

Aile farklı, kültür farklı olunca annen kestirip atmış olay bu tanışmak dahi istemiyor sizin tanıdık ve aynı kültürden istiyor, olay bu

Annen de mi kültürü farklı biri ile evli?

AYnen öyle bana annem dşyor sen cocuksun bilmem ne sen yapamazsn o bu,bilşyor öylr evlenmeyecegimi gelişi güzel bana herşeyi diyor..Bugun dedigi şok yaşadım sen ne halt yedim seni doktora götürcem,ben de psikologa sandım ilk bi dedi kafamdam asagıya kaynae su döküldü..Annem işte inada bindirdi kararlıda durdum,ama toparlayamıyorum simdi git diyor evden bana,yarın diyorım ofise gitsem de görseler gününü,ciddi ciddi ofisde kalmayı düşünüyorum sürekli annem gelip nere gidiyosan git dedi yarın seni evde görmicem dedi,bende babamdan kırktugum için dedim tamam gidicem ana babam peşimden gelir bebi orda rezil ederse polisi arıcam dedim

Benim eski konularıma bir göz atarsanız iki buçuk yıl öncesine kadar aynı sorunları yaşadım. Babam iki yıl boyunca hayatı bana zindan etti, evlenecek olduğum insan çok düzgün eğitimli ailesi de iyi sorun yoktu neden vermiyordu ki ve neden bana böyle davranıyordu? Sonra baktım olacak gibi değil ailemin rızası olmadan evlenmek üzereyken dayanamayıp kabul etmişlerdi. Sonra ne oldu peki? Kültür farklılığı, amaann alışırım nolucak ki dediğim her konu bir bir ayağıma takılan engeller şeklinde karşıma çıktı. Ailemin bir bildiği varmış dedim ama geç olmuştu bir kere. Şimdi onlardan kmlerce uzakta yaşıyorum ve keşke kalplerini kirmasaydım diyorum. Çünkü cidden yaşamış gecirmis, insan sarrafı olmuş tecrübeli kişiler onlar, inan evlatlarının kötülüğünü istemezler. İyi düşün taşın derim.

Annen de mi kültürü farklı biri ile evli?
Yoo aynı kültür bak dedim anne sen aynı yerden evlendin noldı dedim,dayıma anlatıyorum dayım salak gibi bana diyorki görücü usulu evlen Allahım dedim hepsi ayrı kafada,tamam herkesi işe karıstırman yanlıs annem ona kızdı,ana dinlemiyor kadın beni,ben de dedim baskaları anlatır belki dinler beni dinlemiyor sürekli bagrıs cagrıs bide bebin sakince anlatıyorım annem bas bas bagırıyor yarın gideyim diyorum evden de az uzak kalmak iyi gelir herkse diyorum,bana annem sürekli gelip evden yarın sabah defol git dedi çünkü,bide yok sen naptın buncocukla lafı doktora götürcem lafı agrıma cok gitti..Benim sucun yoktu masum bi şekilde aileme ne kadar sevdigimi kararlı oldugumu 2 yıldır rızayla berabwr olsun diye anlattım..Naptım ben onlara tamam yeri geldi kırdım ettim onlar kırdı ama beni anlamak için benden yana hiç olmadılar

Tabiki haklısın bak onu da asla kenara atmadım,ama anneme dedim ki anne evreleri var tanıka aşamaları var söz takalım en kısasından bende rahat arada gider gelirim ailesi bana nasıl görürüm dedim,hakkımdı sonucta ama ailem yok millet duyarsa sonra ne olcaga gitti daha cok,aile kıymetli biliyorum benş en cok sevende onlar biliyorum ama bana o dedikleri şeyleri nasıl bana diyebiliyor annem ve babam?Sizdemi gidip evlencektiniz nasıl kabul ettiler ki sonra,kavgalar oluyormuydu sizin evde de habire?Şöyle bişey var ama babamla annem aynı memleket ama sorunlar yasadılar kendi kültürümden biriyle belki yasarım sorun bu dayatmayı anlamıyorım işte,bastan dogulu olmalarına taktılar biz karadenizliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…