Ben burda o orda ağlıyor :(

İşte o duruşu sergileyemedi onu yüzüne de söyledim zaten ama ailene karşı demedim diyemedim gururumdan hayatımdaki duruşun beni bu noktaya getirdi diyebildim

Canım arif olan anlar, sen tavrını koru ve sana yaklaşmasına da izin verme. Seviyorsa ailesini razı eder gelir olması gerekende bu.

30yas ustu koskoca adam bu, siz bosandiniz diye ailesi istemiyorsa ve bu adam da bu durumu kabul ediyorsa bu adam 5 para etmez bence.

Canım arif olan anlar, sen tavrını koru ve sana yaklaşmasına da izin verme. Seviyorsa ailesini razı eder gelir olması gerekende bu.
Bi beklentim Yok biliyormusun
Beni istemeyen bir aileye girmek daha üzücü olabilir kendime yediremiyorum bu durumu çok yansıttı bana benimki tavırdan ziyade önemli bir karardı ve arkasındayım onunda

30yas ustu koskoca adam bu, siz bosandiniz diye ailesi istemiyorsa ve bu adam da bu durumu kabul ediyorsa bu adam 5 para etmez bence.
Bazı insanlar hayattaki duruşlarını koyamıyor ve bocalıyor oda öyle işte benden daha kötü durumda onda bu tutum bu aile olduktan sonra nebiliim ben yinede kötü birşey dileyemiyorum ya mutlu olsun nediyim ki

Ya gerçekten çokkk ilginçsiniz, bu tarzda bir konu kadın açtığında üyeler şu şekidle yorum yapıyor; ailen istemiyorsa vardır bi bildikleri de, kimse için aileni üzme, aileni dinle aile istemeyince bişe çıkıyor.. ama tersi olduğunda ailesine karşı gelemedi mi, resti çekemedi mi şeklinde oluyor.

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Katiliyorum. Ancak suda var, o konularda genelikle o erkeklerden cidden bir halt olmaz. Tabiki yine yorumlar dogru degil. Anne baba istemiyor diye degil, erkekten bir halt olmayacagi icin evlenilmesin.

Ailesinin yanında çalışıyor tabiki ama beni sevdiğini biliyorum ben. Bu çok küçük birşey düşün ki
Benim ailem yazın yazlığa gittiklerinde küçücük başım ağrısa yanımda olan hastalanıp terlesem üstümü değiştirip gece saat başı alarm kurup ateşimi ölçen bir adam bu. Yaşadığım için sevgisine inanıyorum ama bizim sevgimiz birşeyleri önüne geçemiyor demekki geçmesinde mutsuz olacaksak şimdi ağlayalım bitsin.

Yahu ben 2.5 yasindaki kizim icin bile ates oldugunda saat basi alarm kurmuyordum. Ates olunca kiyafetini degistiremiyormusun? Niye tüm iliskiniz bu kadar arabesk? :olamaz:

Ve tabiki adam ailesine rest cekemiyor, maddi olarak onlara bagli cünkü. Böyle bir adam ile elbette evlenilmez.

Benim yengem de evlenip ayrılmış. Abim bekar, benim annemde istemedi. Ama abim kimseyi dinlemedi. Konu bile açtım bununla ilgili. Diyeceğim o ki seviyorsaniz bir yolunu bulunur. İnşallah hayalinizden bile daha güzel olur her şey

Adam ailesine karşı masaya yumruğunu vurup "ben sevdiğim insanla bir yuva kuracağım ,bana değer veriyorsanız buyrun nikahima gelin ,yok vermiyorsanız da susup oturun " demiyor ....bir hayatindayim ,bir değilim diyor ise mesele kendisinin elin koynuna girmek istememesi değil , seni elin koynuna göndermek istememesidir!
Bunun bir benzerini abim bize söyledi. Ek olarak hic birinizden izin almiyorum,evlenecegim haber veriyorum dedi. Annem ayilip bayildi falan sonuc olarak dedigini yaptirdi.
Sonuc olarak kafaya koydular mi kimse durduramıyor

Katiliyorum. Ancak suda var, o konularda genelikle o erkeklerden cidden bir halt olmaz. Tabiki yine yorumlar dogru degil. Anne baba istemiyor diye degil, erkekten bir halt olmayacagi icin evlenilmesin.

Yahu ben 2.5 yasindaki kizim icin bile ates oldugunda saat basi alarm kurmuyordum. Ates olunca kiyafetini degistiremiyormusun? Niye tüm iliskiniz bu kadar arabesk? :olamaz:

Ve tabiki adam ailesine rest cekemiyor, maddi olarak onlara bagli cünkü. Böyle bir adam ile elbette evlenilmez.
Bu arabesk lafını da anlayamıyorum gerçekten Hiçbir olayı dramatize etmiyorum ki burda neyse söylüyorum.. beni uyandırıp üstümü değiştirdiği çok oldu ben farkında bile değildim çünkü terlediğimin ateşimin yükseldiğinin evet yaptı bunları ki bunlar çok küçük şeyler hakkını da yiyemem o konuda
Bir diğeri de ben kimseye aileni karşına al demedim gururumdan burnum yere düşse almayan biriyim bilseydim de ilişkiye başlamazdım şimdi her yazdığımı tabiki yinelemicem. ama bir arada değilsek şuan ikimizde üzgünsek ailesi onay vermediği için ve oda duruşunu koruyamayıp bocaladığı için
Zor günler geçiriyorum doğru ama geçecek onuda biliyorum o yolda da ilerliyorum
Kimse huzursuz olmasın oda mutlu olsun hiç bir kötü temmennim yok benimde bir hayatım var bir an önce Herşeyi arkada bırakıp tekrardan başlamak niyetim... Oyüzden bukadar direniyorum

Sizle ilgili değil ki zaten adamın tavrını eleştirdim ben. İstese çok da güzel baş eder bu durumla ama o sadece ajitasyon yapıyor
Benim vicdanıma oynayıp hayatıma hemen başlamamı da istemiyor olabilir. Çünkü benim hayatta yapmak üzere olup o huzursuz oluyor diye yapmadığım birkaç şey var onlara yöneleceğimi iyi biliyor belkide onları hesap ediyor bilmiyorum ki

Bunun bir benzerini abim bize söyledi. Ek olarak hic birinizden izin almiyorum,evlenecegim haber veriyorum dedi. Annem ayilip bayildi falan sonuc olarak dedigini yaptirdi.
Sonuc olarak kafaya koydular mi kimse durduramıyor
Böyle mi olması gerekiyor herkesin onuru gururu yerle yeksan olunca mı oluyor peki yazık değil mi bir tanıma şansını herkes hakeder senin abine helal olsun umarım da mutlulardır

Bu arabesk lafını da anlayamıyorum gerçekten Hiçbir olayı dramatize etmiyorum ki burda neyse söylüyorum.. beni uyandırıp üstümü değiştirdiği çok oldu ben farkında bile değildim çünkü terlediğimin ateşimin yükseldiğinin evet yaptı bunları ki bunlar çok küçük şeyler hakkını da yiyemem o konuda
Bir diğeri de ben kimseye aileni karşına al demedim gururumdan burnum yere düşse almayan biriyim bilseydim de ilişkiye başlamazdım şimdi her yazdığımı tabiki yinelemicem. ama bir arada değilsek şuan ikimizde üzgünsek ailesi onay vermediği için ve oda duruşunu koruyamayıp bocaladığı için
Zor günler geçiriyorum doğru ama geçecek onuda biliyorum o yolda da ilerliyorum
Kimse huzursuz olmasın oda mutlu olsun hiç bir kötü temmennim yok benimde bir hayatım var bir an önce Herşeyi arkada bırakıp tekrardan başlamak niyetim... Oyüzden bukadar direniyorum

Yetiskin bir insanin terlediginde kiyafeti degismesi lazim degil. Bunu ben cocugum icin bile yapmiyorum. Sevgili iliskisi, ebeveynlige dönmemeli. Ki dedigim gibi ebeveyn olarak bile bunu yapmiyorum. Bu arabeskliktir iste. Baze seyleri abartmak ve dramatize etmektir. Ayni sekilde "baska kadinlarin koyununa yolluyorsun" cümlesi. Ee gitme? Kafana silahmi dayiyorlar.

Ve T-shirt degistirmesi , birseyi göstermiyor. Kendinden emin, bagimsiz, özgüvenli olsaydi, tshirt degistirmenin yerine, iliskinize sahip cikardi.

Daha önce dedigim gibi, ailesi onay verseydi bile, yine cok mutsuz olurdunuz. Adam maddi olarak bagimsiz degil. Anne babasi birsey istesin hemen pesinde kosmak zorunda. Onlar ile sorun yasasaydin, asla cözülmezdi. Senin alttan almani isterdi,..

Yani tekrar mutsuz bir evlilige adim atardin. Söyle bakinca, iyikine anne baba onay vermedi diyorum hatta. Ne kadar ana kuzusu oldugunu bu vesile ile görmüs oldun.

Vallahi onu çok bekler... hem ağlarım hem giderim bende ki olay bu oda iyi biliyor çaresizliğinden yapıyor şuan be yapıyorsa...
Salya sümük ağlayıp duracağına net olsun, adam olsun, ya gel evlenelim desin ya da daha fazla zamanini calmasin biraksin yakani.. Seven, deger veren, bencilce dusunmeyen insan vaktini, umitlerini çalmaz..

Yetiskin bir insanin terlediginde kiyafeti degismesi lazim degil. Bunu ben cocugum icin bile yapmiyorum. Sevgili iliskisi, ebeveynlige dönmemeli. Ki dedigim gibi ebeveyn olarak bile bunu yapmiyorum. Bu arabeskliktir iste. Baze seyleri abartmak ve dramatize etmektir. Ayni sekilde "baska kadinlarin koyununa yolluyorsun" cümlesi. Ee gitme? Kafana silahmi dayiyorlar.

Ve T-shirt degistirmesi , birseyi göstermiyor. Kendinden emin, bagimsiz, özgüvenli olsaydi, tshirt degistirmenin yerine, iliskinize sahip cikardi.

Daha önce dedigim gibi, ailesi onay verseydi bile, yine cok mutsuz olurdunuz. Adam maddi olarak bagimsiz degil. Anne babasi birsey istesin hemen pesinde kosmak zorunda. Onlar ile sorun yasasaydin, asla cözülmezdi. Senin alttan almani isterdi,..

Yani tekrar mutsuz bir evlilige adim atardin. Söyle bakinca, iyikine anne baba onay vermedi diyorum hatta. Ne kadar ana kuzusu oldugunu bu vesile ile görmüs oldun.
İnsanlar ilişkilerini farklı Yaşar herkes bir değil
Bende o hasta olsa kıyamazdım evde hazırladığım çayları görmeniz gerekirdi bu bağlılık
Eğer isteseydi sizinle olurdu, olamaz diye birşey yok.
Hayatınıza bakın, inşallah bir daha size bunları yaşatmayacak biri çıkar karşınıza.
inş öyle olur tek temmenim bu 🙏🏻

Salya sümük ağlayıp duracağına net olsun, adam olsun, ya gel evlenelim desin ya da daha fazla zamanini calmasin biraksin yakani.. Seven, deger veren, bencilce dusunmeyen insan vaktini, umitlerini çalmaz..
Çok doğru söylüyorsun bende zamanımı daha fazla harcatma derdinde değilim zaten.... sadece biraz toparlanmaya ihtiyacım var oda olur inş

Back
X