Ben burda o orda ağlıyor :(

oy oyy adam daha istediğiyle evlenemiyor.
kendi evleneceği kişiyi kendi seçemiyor.
e ağlasın basiretsizliğine bence de..
Bencede o benden daha zor durumda ben yine sevebilirim belki yine birine birşeyler hissedebilirim de ama onu ağar topar evlendirirler ve hep yarım kalır yine üzülmesin istemem ama gerçekte bu malesef

Burada üzüntü paylaşıp keşke diyeceğinize arayin ve senden bekledigim bu. Aileni ikna edersen barışırım, ikna et, rest çek yap bir şeyler. Seven adam bunu yapar. Eğer böyle pasif kalmaya devam edersen beni sakın rahatsız etme demelisin.

Ya arkadaşım ne olur bu kadar saf olmayın.

Ne olacak yani sizinle ailesinin onayı olmadan evlense? En fazla 1 yıl küs kalır sonra kabullenirler.

Aileler kızlarından vazgeçebiliyor, ama erkek çocukdan aslaa. Erkek evlat yaşlılığa yatırım çünkü!.

Benim arkadaşım da evleneceği zaman damadın anne babası kesip biçiyordu...ama oğlan vazgeçmedi, 2 çocuğuna rağmen bekar, hiç evlilik yapmamış adamla evlendi. Ne oldu, simdi ondan kıymetli gelin yok.

Böyle çok örnek var çevremde, bu sadece 1 tanesi

Seviyorum, ölüyorum beylik lafları kolay. İş icraate düştüğünde o sevgiyi göstermek mesele

Ya arkadaşım ne olur bu kadar saf olmayın.

Ne olacak yani sizinle ailesinin onayı olmadan evlense? En fazla 1 yıl küs kalır sonra kabullenirler.

Aileler kızlarından vazgeçebiliyor, ama erkek çocukdan aslaa. Erkek evlat yaşlılığa yatırım çünkü!.

Benim arkadaşım da evleneceği zaman damadın anne babası kesip biçiyordu...ama oğlan vazgeçmedi, 2 çocuğuna rağmen bekar, hiç evlilik yapmamış adamla evlendi. Ne oldu, simdi ondan kıymetli gelin yok.

Böyle çok örnek var çevremde, bu sadece 1 tanesi

Seviyorum, ölüyorum beylik lafları kolay. İş icraate düştüğünde o sevgiyi göstermek mesele
Demekki okadar cesareti Yok... ben bıraktım artık üzüldüğünü sevdiğini İnanın biliyorum akıllı bir kadınım ben hissederim anlarım ama bunun yanında olması gereken bir duruş vardı o yoktu iite benimkinde sağlık olsun zaman herşeyin ilacı bende iyi olup kendime gelicem

Burada üzüntü paylaşıp keşke diyeceğinize arayin ve senden bekledigim bu. Aileni ikna edersen barışırım, ikna et, rest çek yap bir şeyler. Seven adam bunu yapar. Eğer böyle pasif kalmaya devam edersen beni sakın rahatsız etme demelisin.
Diyemem ki öyle birşey bunun kavgasını 5. Ayda yaptık dayanamadım defalarca ayrıldım barıştım ama artık bende istemiyorum ağlıyorum üzülüyorum oda öyle ama bunun mücadelesini bana hissettirmeden vermesi gerekirdi gururum var beni istemeyen bir aileye zorla gelinde gitmem ben.

Demekki okadar cesareti Yok... ben bıraktım artık üzüldüğünü sevdiğini İnanın biliyorum akıllı bir kadınım ben hissederim anlarım ama bunun yanında olması gereken bir duruş vardı o yoktu iite benimkinde sağlık olsun zaman herşeyin ilacı bende iyi olup kendime gelicem
Evet arkadaşım. Sen kendi vaktinden bunun için çalma, yoluna bak...başka kısmetlerine engel olmasın.

Bak gerçekten, yeterince seven her türlü arkanda durur. Şimdi aklıma geldi, bir arkadaşım daha yine böyle bir gençle evlendi, ve kızın 2 çocuğu var + adamdan 8 yaş büyük.

Erkek istesin herşey mümkün, gerisi palavra sınıfına giriyor.

"birgün hayatımdan çıkacağını bile bile seninle görüşmek istemiyorum beni bana bırak da yoluma bakayım artık"
Ben bu yazınızdan şu anlamı çıkarıyorum sevgilinizden sizinle geleceğe yönelik bir düşüncesi olduguna dair birşeyler duymak istemişsiniz.Aslında siz onda umut görmediğiniz için bitirdiniz. Ki bence, sevgiliniz ne olursa olsun ailesini sırf bu sebeple istemediği için resti çekmeli ve,sizinle evlenmeliydi. Bunu göze alamamış bu da sizi üzmüş ve bitirmenize sebep olmuş

Evet arkadaşım. Sen kendi vaktinden bunun için çalma, yoluna bak...başka kısmetlerine engel olmasın.

Bak gerçekten, yeterince seven her türlü arkanda durur. Şimdi aklıma geldi, bir arkadaşım daha yine böyle bir gençle evlendi, ve kızın 2 çocuğu var + adamdan 8 yaş büyük.

kesinlikle kararlıyım zaten bu konuda🙏🏻

Biz ikimizde 30 lu yaşlara geldik öyle fevri hareket de edemiyoruz ki sevgisinden şüphem Yok benim kadın hissetmez mi emin olun hissediyorsunuz
Seven bir kadın ailesini karşısına alıyor kaçıyor bile. Kaçın demiyorum bunu yani böyle şeyleri tasvip etmiyorum. Ama o da seven biri olsa sırf bu sebeple karşı duran aileyi karşısına alır ve ilişkinize sahip çıkardı. Bunu bile bile sizinle sevgili olmasını bilen bunu da bilirdi

"birgün hayatımdan çıkacağını bile bile seninle görüşmek istemiyorum beni bana bırak da yoluma bakayım artık"
Ben bu yazınızdan şu anlamı çıkarıyorum sevgilinizden sizinle geleceğe yönelik bir düşüncesi olduguna dair birşeyler duymak istemişsiniz.Aslında siz onda umut görmediğiniz için bitirdiniz. Ki bence, sevgiliniz ne olursa olsun ailesini sırf bu sebeple istemediği için resti çekmeli ve,sizinle evlenmeliydi. Bunu göze alamamış bu da sizi üzmüş ve bitirmenize sebep olmuş
Ailesi bu konuda fikrini beyan ettiği andan itibaren bende huzursuzluk vardı zaten
O bana dedi gel yurtdışına gidelim 1 yıl sonra geliriz diye
Sonra saçma olduğunu kendisi de anladı. Birgün içti annemde babamda anlasın artık beni dedi bir hışımla yanlarına gitti sonra üzgün üzgün yine aradı beni
Şimdi o kendi aklınca olan gelgitlerini mücadele olarak görüyor bocaladı saçmaladı iyice benide bu saçmalıkların ortasında bıraktı. Tabiki salt gerçek herzaman insanın kalbindedir. Birşey diyemem ki ona da

Bu şekil "bizde şöyle olmaz...aileme ters" diyen adamların internet ortamında veya yaz tatilinde Rus bir kızla tanışıp 3 ay içinde evlendigi örnekler de az değil hani 😅

Seven bir kadın ailesini arkasına alıyor kaçıyor bile. Kaçın demiyorum bunu yani böyle şeyleri tasvip etmiyorum. Ama o da seven biri olsa sırf bu sebeple karşı duran aileyi karşısına alır ve ilişkinize sahip çıkardı. Bunu bile bile sizinle sevgili olmasını bilen bunu da bilirdi
Evet iyi bir duruş sergileyip işleri bu noktaya getirmeyebilir di en azından kendi yaşadığı bu olumsuzluğu bana bukadar hissettirmeseydi iyi olacaktı

Bu şekil "bizde şöyle olmaz...aileme ters" diyen adamların internet ortamında veya yaz tatilinde Rus bir kızla tanışıp 3 ay içinde evlendigi örnekler de az değil hani 😅
Aynen! Long live ortalama Türk erkeği :KK70:

Sorsan erkek vasfını dünyada bunlardan çok hakkeden yok, ama işlerine gelmeyen mevzuda 30 küsür yaşında olanı bile anacuğum, babacuğum izin vermiyooo demeye utanmıyor.

Son düzenleme:
Sizi eğer sevseydi; size duyurmadan ailesiyle mücadele eder bir şekilde kabul ettirirdi, hadi bunu yapamadı resti çeker yine sizinle bir gelecek kurardı, hadi onu da yapamadı ezikliğinden falan herneyse, bari birazcık mert olur hayatınızdan efendi gibi çıkar, bir daha da karşınıza çıkmazdı. Sevmek vazgeçmektir gerektiğinde. Dramatize edip sizi geleceği olmayan bir ilişkinin içinde soru işaretleriyle mücadele ettirmek değil sevmek. Erkek arkadaşınız sizi sevmediği gibi iyi kalpli bir insan da değil. Lütfen böyle bir insan için daha fazla kendinizi üzmeyin.

Sizi eğer sevseydi; size duyurmadan ailesiyle mücadele eder bir şekilde kabul ettirirdi, hadi bunu yapamadı resti çeker yine sizinle bir gelecek kurardı, hadi onu da yapamadı ezikliğinden falan herneyse, bari birazcık mert olur hayatınızdan efendi gibi çıkar, bir daha da karşınıza çıkmazdı. Sevmek vazgeçmektir gerektiğinde. Dramatize edip sizi geleceği olmayan bir ilişkinin içinde soru işaretleriyle mücadele ettirmek değil sevmek. Erkek arkadaşınız sizi sevmediği gibi iyi kalpli bir insan da değil. Lütfen böyle bir insan için daha fazla kendinizi üzmeyin.
Bende onu yapıyorum canım bütün kapıları kapatarak gidiyorum ki dönüşü olmasın gerçekten eski hayatımı özledim kafam rahat huzurlu zamanlarıma geri dönmek için mücadelemi veriyorum... bir erkeğin hayatımdaki duruşu beni güldürmüyorsa Yok oluşu da öldürmez tabiki geçecek hepsi ve ben bunlara birgün gülücem....

Ah bu aileler yokmu karışmasalar herkes sevdigiyle evlense ne olurdu sanki. Çok üzücü bir durum

Yazık günah ya :KK43:
Evlense bile başkasıyla aklı hep bu yarım kalmış aşkta kalacak.
Aileler bunu nasıl düşünemez?
Eşiyle anlaşamadığı her durumda siz düşeceksiniz aklına.
Bu evlada yapılan bir kötülüktür.. :KK43:

En başından ailesini tanıyordu, size hiç yaklaşmamalıydı.
En büyük hata onda.. :KK43:
2 güne kalmaz unutur

Ah bu aileler yokmu karışmasalar herkes sevdigiyle evlense ne olurdu sanki. Çok üzücü bir durum
evlatlarını sahip oldukları evleri ve arabaları gibi görüyor bazıları onlarında hissi duygusu olduğunu unutuyorlar malesef benim bu benim istemediğimle evlenemez hesabı buyurun alın işte evladınız da sizin olsun...

Back
X